Узми онда н82,а нема везе одакле је.
хаха...
Сви пролазе исти стандард,објасни ћалету да нокиа има фирме по различитим земљама,то је као да он продаје кромпир у Мађарској и Финској и да Срби кажу,да је у Финској бољи кромпир...
Ако је исти произвођач наравно да је исто.
OK,ali kako ja to njemu da objasnim??? Kad bih samo nasao N82 a da je iz Finske mislim da bi odma' pristao makar bio 250e. Nadam se da negde ima,ima li?????
имаш!
иди овде ма мс нађи списак продавница за н82 (куцаш горе десно н82)
и онда телефон и зовеш.
питај одакле је телефон,они ти кажу,имаш тамо адресе,ћалета за уво и у продавницу
Dobro,to cu i da uradim. Bitno mi je sto si mi rekao da negde ima,jeli nece biti uzalud. Vise me smorilo d ih zovem.
Sad sam u komentarima za N82 video da je neko rekao da ga je platio 230e,sa sve garancijom,sluskama....(Kad bih samo mogao da ga pitam gde je to kupio )
mc-alex, samo 230e to je extra mada on je bio oko 240e samo sto je gotovo sada ec biti skuplji jer se vise ne pproizvodi,znaci ostace samo u skupljim radnjama! ili uzmi sto pre ili posle ne razmisljaj o n82
Odlucio sam!!!Kupujem Nokiu N78!Nije 100% sigurno ali je recimo 99%.
N82(25-26000) je dosta skup,a o N79(31-32000) da ne pricam.
Ovaj mi podrzava sve uslove:veliki ekran, Symbian,GPS,WiFi,dobar izgled,stereo zvucnici(mozda nisu tako dobri ali dobro,tako sam procitao na forumu).Kamera nije mnogo jaka ali za mene sasvim solidna(posto mi bas i nije potrebna).Javljam se kad kupim!!!
Poslednja izmena od mc-alex u Sub, 25. Jul 2009. 20:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Pošto ti ne možeš da se odlučiš šta ćeš kupiti, ja ti predlažem uzmi pare idi u neku "normalnu" radnju ( ne neke podrume i ta sranja gde 5800 košta 200 eura) traži da pogledaš telefone i kupiš koji ti se najviše sviđa, pošto nema neke velike razlike između N82 i N79.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Izmenio sam prosli post.Nasao sam u Mobilwood-u za 22400.Original pakovanje,2god garancija i iz Finske je. Ovo je najbolja ponuda koju sam nasao.Pa jos je iz Finske!
mc-alex, izuzetno povoljno! To je nekih 240€. Mislim da je to izvanredna cijena i to još sa dvogodišnjom garancijom! Svaka čast i zdravo ga koristio Mislim da si odabrao bolji model, jer je po meni na strani 6220 samo kamera.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
hvala ljudi i samo jos da vas pitam da li znate mozda sada cenu n78?posto ja mislim da sam cuo negde da n78 sad kosta 180e....i da li stvarno lose slika u mraku??????
Godzilla potpuno te razumem jer sam ja bio u situaciji u kojoj ti sada i uradio sam zamenu za n78 ali sam se pokajao i to kvalitetom izrade,katastrofalnim zvukom,kamerom koja nije ni u rangu sa n73 a ni wlan mi nije radio dobro.Koliko je n82 dobar telefon reci cu ti samo time da sam ja prodao n79 i ponovo uzeo pomenuti a vrlo sam zahtevan korisnik
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.