Koji polovan telefon?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
djordje9393
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 08:55
Kontakt:

Re: Koji polovan telefon?

Post od djordje9393 »

pa po meni je extra telefon xperia x1..koristim ga 2,3 meseca i super je..ima sa odredjenim romom koji koristim u podesavanjima da se namesti kamera 5mpx iako je 3.. ako hoces prodajem ja xperiu u extra stanju.. :)
""JuSt LiVe YoUr LiFe""....

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

koliko (se)xperia?? :D ja tako zovem taj fon :) svidja mi se sto je tezak telefon, a opet je ipak dobar. nije mi se dopadao prvo u pocetku ali kada sam video kod druga kakav je odradio update sw, prosto je telefon postao masina za mene!! :D
KISS ME I AM 93

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

djordje9393, postoji tema na forumu u kojoj možeš da staviš informacije o prodaji tel viewtopic.php?t=16007, nemoj to ovde da radiš. Pre svega pročitaj pravila foruma.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 21:44

Post od kovac »

Glupo mi je da otvaram novu temu, a u tolikoj dilemi, trilemi, destolemi sam :) pa ne znam sta da radim. Prvo mi je budzet dozvoljavao fon do 200 evra nov i hteo sam da kupim SE C901, ali me nervira sto nema stereo zvucnike ili 3,5mm jack. Pa sad cu mozda da izvucem 300 evra, a vidim da ima da se nadje polovan SE Vivaz i za 270 evra. Voleo bih da ima dobru kameru i stereo zvucnike i/ili 3,5mm jack, ali izgleda da mnogo trazim. Da li bi mogao neko da mi prozbori koju rec, ko je bio u slicnoj situaciji. Unapred hvala.

Odgovori