kvaka33, ne koristiti WP zato sto te win na kompu smara??? Hmmm, interesantno, povezani su kao dupe i oko

Inace ja se bas trudim da ljudi shvate sta sve WP donosi, a naravno da sam i njegove mane u nekim svojim psotovima nabrojao.
1808, postajes zestok trol, o'ladi.
Ja iza svih svojih postova STOJIM, i ne vidim nigde prevrtljivost. iPhone 2g je bio inferioran, 3G vec nije. Sto se WP tice, meni kao sistem vise odgovara, ali nijednom nisam rekao da je iOS los sistem, nego da je poceo da stagnira, a ja to ne volim. Protiv zelene kantice sam naveo do sada skoro pa sve

Nijednog korisnika Androida ja nisam omalovazio, vise puta sam napisao da svako koristi sta mu odgovara. A da budem u skladu sa vecinom NECU!
Sto se licnih uvreda tice, nikad pa ni sada prvi nisam poceo nego ti, a ja mogu da budem jos mnogo brutalniji, znaci nemoj da me izazivas. Ako nemas sta pametno da kazes, ili duhovito, bolje zadrzi prste dalje od tastature. Najbolje, stavi me na ignore i zaboravi da postojim. Zivot ce ti biti lepsi, jer neces citati nista protiv omiljenog ti sistema.
A ja sam vise puta napisao, necu odustati od svog stila i svog misljenja. Odnosno, do onog momenta kad neki Android uredjaj bude radio kao WP ili iOS. Tog momenta cu da promenim plocu.
Sto se dijagnoze tice, tebi se moze uspostaviti jedna vrlo prosta: Cephaloandroiditis acuta! Vrlo opasna forma psihoze, gde covek zivi u tripu da je Android najbolji sistem!