Šta posle Note 2?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Šta posle Note 2?
Takodje dajem glas za note 2. Mozda zvuci subjektivno jer ga posedujem, ali mogao sam prilikom kupovine da biram izmedju ova dva modela i izabrao sam za mene bolji i ne kajem se. Imao sam prilike da radim sa s4, ali nije nista spektakularno i ne svidja mi se ekran jer mi delaje nekako uzano i izduzeno, mada mozda i gresim
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Šta posle Note 2?
I od mene glas za Note 2, S4 ne nudi ništa specijalno. Jedino ako je veličina Note 2 problem u tomu slučaju neka ide na S4.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ja isto naginjem ka Note 2, jer su specifikacije 99% iste, a uz paket koji on merka je S4 skuplji za 12.000, a nisam siguran da je opravdana tolika razlika u ceni.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Veličina note 2 ne predstavlja problem dok ne probaš nešto sa njim da odradiš sa jednom rukom... zato sam ga i prodao.
S4 je bolji telefon sve ukupno po meni. Bolji displej, dovoljno je jedan pored drugog staviti uživo i videti razliku. Bolja kamera. Bolji CPU, bolji GPU. Uostalom:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4854
S4 je bolji telefon sve ukupno po meni. Bolji displej, dovoljno je jedan pored drugog staviti uživo i videti razliku. Bolja kamera. Bolji CPU, bolji GPU. Uostalom:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4854
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Znam da nije uzet u razmatranje, alo zašto ne pogleda i LG G2? Jači i jeftiniji od oba ponuđena modela?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
ja ne znam ike dakle ti to da je LGG2 jeftiniji od note 2 i od S4 ,al ako ti kazes 
mana po meni LGG2 I Nexusa su tasteri na ekranu ,meni to licno najvise smeta (ako preporucimo lgg2 mozemo i nexus 5 onda )
inace lgg2 i nexus jesu bolji telefoni od s4 i N2 ali u realnom radu je sve to smesno
lepo je pricati na temi novih modela i bla bla truc ,ali u realnom radu N2 koji je i najeftiniji od svih ponudjenih modela je i dalje bestbuy,svidjalo se to nekome ili ne
i dalje kida sa brzinom ,dobice i kit kat ,trenutno ako nemas kesa apsolutno se ne isplati prodavati N2 i uzimati nesto drugo jer bolje trenutno ne postoji,sem ako nemas kesa ili neces da budes vidjen na nekoj temi sa novim modelima
ja spadam u budale koji je prodao N2 otisao u radnju da kupi N3 skapirao da cu dat 250 evra za "nista bolji telefon"vratio se kuci nasao preko oglasa drugi N2 ovoga puta sivi sa telenora garancija itd kupio ga. Sada preko custom roma uzivam u svim blagodetima koje nudi N3 a 250 evra mi u dzepu

mana po meni LGG2 I Nexusa su tasteri na ekranu ,meni to licno najvise smeta (ako preporucimo lgg2 mozemo i nexus 5 onda )
inace lgg2 i nexus jesu bolji telefoni od s4 i N2 ali u realnom radu je sve to smesno
lepo je pricati na temi novih modela i bla bla truc ,ali u realnom radu N2 koji je i najeftiniji od svih ponudjenih modela je i dalje bestbuy,svidjalo se to nekome ili ne
i dalje kida sa brzinom ,dobice i kit kat ,trenutno ako nemas kesa apsolutno se ne isplati prodavati N2 i uzimati nesto drugo jer bolje trenutno ne postoji,sem ako nemas kesa ili neces da budes vidjen na nekoj temi sa novim modelima
ja spadam u budale koji je prodao N2 otisao u radnju da kupi N3 skapirao da cu dat 250 evra za "nista bolji telefon"vratio se kuci nasao preko oglasa drugi N2 ovoga puta sivi sa telenora garancija itd kupio ga. Sada preko custom roma uzivam u svim blagodetima koje nudi N3 a 250 evra mi u dzepu
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ja sam odgovorio na pitanje koje je Idzo postavio za druga koji uzima preko Vipa. A za tastere sam odgovorio u temi za G2.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Tasteri nisu problem uopste, postoji app koja sklanja te tastere.
Za par hiljada je jeftiniji G2 od N2 ali čovek se zalepio za Samsung, jer merka N2 odavno ali S4 uskočio i pokolebao ga.
Čačkali smo oba u VIP-u, ali N2 ima fabričku foliju preko displeja pa se ne može videti kakav je displej dok je S4 bez ikakvih naleonica. Prijatnije je "guglati" preko N2, a što se brzine tiče, nismo primetili da postoje neke razlike, s tim da nismo igrice pokretali.
Najviše će se koristiti za telefoniranje, net, nešto "ofisa" za posao i svakodnevno za muziku. Kamera manje više, baš ako nešto iskrsne pa da se uškljoca.
Poredili smo kamere, koliko se mogu porediti na onim sajlama, i možda malkice da S4 pravi bolje slike.
Čačkali smo oba u VIP-u, ali N2 ima fabričku foliju preko displeja pa se ne može videti kakav je displej dok je S4 bez ikakvih naleonica. Prijatnije je "guglati" preko N2, a što se brzine tiče, nismo primetili da postoje neke razlike, s tim da nismo igrice pokretali.
Najviše će se koristiti za telefoniranje, net, nešto "ofisa" za posao i svakodnevno za muziku. Kamera manje više, baš ako nešto iskrsne pa da se uškljoca.
Poredili smo kamere, koliko se mogu porediti na onim sajlama, i možda malkice da S4 pravi bolje slike.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Šta posle Note 2?
Kolega, sto se fotografisanja tice miskim da je nemoguce porediti slike zbog razlicite rezolucije ekrana, samim tim i drugacije ostrine slike na samom uredjaju. Nema nista dok se slike ne prebace na komp i lepo uporede
Note IV N9100 dual
- Baraba
IDzO, G2 je trenutno najbolja kupovina. Kažem iz iskustva jer sam imao i G2 i note 2. Sada se zezam sa samsungom s3 i jedva čekam da ga se rešim jer ima lagove pre otključavanju displeja, pritisneš taster za otključavanje i čekaš, misliš nisi pristisno pa pristisneš ponovo, onda lag prilikom ulaska u imenik i poruke, ako nisu u memoriji keširane onda se pokreću po par sekundi. Sve to prati note 2 ali manje, ali opet je tu i nervira kada znaš da je tu. Sve može da se sredi čačkanjem ali ne i čekanje na otključavanje displeja. Ako staviš pored note 2 i G2 sve će ti biti jasno. Pogledajte telefon, displej, baterija, kamera sa optičkom stabilizacijom, hardver po poslednjoj modi... trenutno za taj novac daje najviše G2. Ne kažem da je note 2 loš, naprotiv, ali G2 ga šije samo tako.
Sto si uzimao S3 uopste kad si znao za te lagove
G2 i N3 mogu da se porede.

G2 i N3 mogu da se porede.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
Behemoth, sa G2 sam prešao na iP5 jer mi trenutno treba manji telefon sa kojim lako baratam jednom rukom na brzinu. iP5 je počeo da me nervira zbog guljenja i planirao sam update na 5s, tu sad ti kočiš i nećeš da prodaš 5s
Onda kao privremeno rešenje uzmem S3 dok ne vidim šta raditi, ios ili android. Wp8 je za mene mrtav dok ne srede osnovne stvari. Mada je u opticaju da se vratim na G2 zbog baterije i displeja. Jedino me na S3 još drži sjajan zvuk sa boeffla kernelom. Ozbiljniji testovi slušalica za telefone uvek koriste ovaj kernel koji je ekskluziva samo za S3.
Trenutno baš gledam za šta da menjam S3 ali da ima sjajan zvuk na sluškama. Htc One je tu kralj ali me nervira kamera na istom koju su blago rečeno u$rali. Iphone 5/5s je odličan i odmah ispod One sa zvukom i imaju odlične kamere. Treba mi i kamera i zvuk i dobra baterija i pouzdan telefon. Smara me prčkanje po sistemu i isprobavanje sto romova.

Trenutno baš gledam za šta da menjam S3 ali da ima sjajan zvuk na sluškama. Htc One je tu kralj ali me nervira kamera na istom koju su blago rečeno u$rali. Iphone 5/5s je odličan i odmah ispod One sa zvukom i imaju odlične kamere. Treba mi i kamera i zvuk i dobra baterija i pouzdan telefon. Smara me prčkanje po sistemu i isprobavanje sto romova.
Zao mi da ga prodajem,tako lepo pakovanje da bi se otvorilo
Pa probaj N3,lako ga prodas posle.Ili Nexus 5,ako ima da se kupi uopste u nasim krajevima

Pa probaj N3,lako ga prodas posle.Ili Nexus 5,ako ima da se kupi uopste u nasim krajevima
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Baraba
Behemoth, ima sve to da se kupi, nexus 5 je negde malo negde više zakinut od G2, a ista im je cena, a kako mi nije od životne važnosti da imam poslednji 4.2.2 slabo i gledam N5, jedino ako bi uleteo baš nešto ispod cene. Note 3 je velik, kao što reče više mi trenutno paše manji telefon.
Što se tiče note 2, još ću dodati da se ovde pogleda tema o pomenutom telefonu i vidite toda81, nezadovoljstvo novijim stock verzijama androida. Samsung umesto da ispegla on ga uspori i skrati trajanje baterije.
Što se tiče note 2, još ću dodati da se ovde pogleda tema o pomenutom telefonu i vidite toda81, nezadovoljstvo novijim stock verzijama androida. Samsung umesto da ispegla on ga uspori i skrati trajanje baterije.
- Baraba
Kad vidiš kako radi nexus 4/5 na 4.2.2 videćeš šta je savršenstvo.
Uzmi 5s ili cekaj S5...A si razmisljao o Z1? 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Sve ovo ti ispunjava xperia Z1, odlicna kamera, zvuk takodje odlican, i baterija je savim dobra, moze da izgura 2 dana.Baraba napisao: Treba mi i kamera i zvuk i dobra baterija i pouzdan telefon. Smara me prčkanje po sistemu i isprobavanje sto romova.
- Baraba
Sony ne pratim od kako su me razočarali sa onim bledim displejima. I velik je Z1 po dimenzijama.