Pomoc pri izboru telefona u Telenoru
Re: Pomoc pri izboru telefona :)
Nokia definitivno. Procitaj malo po temama, dosta je pisano o tom modelu i trenutno predstavlja best buy u kategoriji do 100e
Nokia bez ikakve dileme
..............................

miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 21:20
- :: Xperia mini pro
jos nisam uzeo fon
uzeo bih mozzda da probam neku repliku recimo iphone 5 ali ne mogu da nadjem nikakve podatke pa mi se ne ulazi bas u tu pricu

haah batali prijatelju te kopije.....sta ti to treba u zivotu.? bacis 150 e i gledas u nebo kada ce mu zafaliti nesto..a kad zafali bilo sta mozes da ga bacis..kupi lumiu 520 za 100e novu sa 2 godine garancije i sta ces lepse.?
ili ti je bitnije da izvadis tel, kopiju.i da ljudi sa susednog stola kazu WOW vidi ga on ima iphone 5..Razmisli svakako..
telefon ne treba da sluzi kao stvar prestiza, u ovom slucaju laznog, vec da zavrsava posao za koji je namenjen, u svakom slucaju lumia ga zavrsaava mnogo bolj od mnogih skupljih..Srddacan poozdrav..i srecan odabir, pamet u glavu.
ili ti je bitnije da izvadis tel, kopiju.i da ljudi sa susednog stola kazu WOW vidi ga on ima iphone 5..Razmisli svakako..
telefon ne treba da sluzi kao stvar prestiza, u ovom slucaju laznog, vec da zavrsava posao za koji je namenjen, u svakom slucaju lumia ga zavrsaava mnogo bolj od mnogih skupljih..Srddacan poozdrav..i srecan odabir, pamet u glavu.
ma da, mani se corava posla i uzmi lepo tu nokiju, a za kusur se pocasti nekim dobrim sluskama 

-
- Povremeni posetilac
ali uvek postoji ALI,520 nema prednju kameru a treba mi prednja kamera....
EDIT:
jel skupo otkljucivanje Iphone 4?posto mislim da mi najbolje da kupim iphone 4 i da budem miran
EDIT:
jel skupo otkljucivanje Iphone 4?posto mislim da mi najbolje da kupim iphone 4 i da budem miran
Sto bi ga otkljucavao,sad moze da se nadje za 150e simfree u odlicnom stanju.
Ja juce kupio jedan za 130.
Ja juce kupio jedan za 130.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Povremeni posetilac
jer jedva nalazim sim free da je ok,svi su oko 170............
Kako sam se iznervirao danas, devojkina keva htela da kupi telefon, nije htela Lumiu ni pod razno jer nije android, zapela za LG L5
tašta!