Predlog za phablet do 300e
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Predlog za phablet do 300e
Ako je sa nemacke t mobile mreze,onda nije zakljucan...dva telefona sam vec uzeo kod njih...htc one s,i sony xz...i nijedan nije zakljucan...podrazumeva se naravno da su oba fona uzeta na ugovor...Otac moj,vec dugo godina korisnik t mobile mreze,i nijedan fon nije bio zakljucan...ni jedan...
Huawei
moj S4 je sa T-Mobile i on je kupljen sim free,tako da je sigurno ok,ne znam koliko ti je bitna garancija meni nije...ako je telefon u ok stnju ja bih uzeo...
Azimuth, ovaj konkretno je za americko trziste i navodno je otkljucan, ali provericu to jos kad budem isao da ga vidim. Posto nije internacionalni model, jel moze da se desi da ne podrzava neku frekvenciju, tj. da ne radi na nekoj od nasih domacih mreza (ja sam konkretno na telenoru)?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Naravno da može da se desi. Zato sam ti i napisao ono malopre. Koliko je meni poznato, problem sa takvim telefonima je što i pored otključavanja oni mogu da prorade na nekoj od naših frekvencija (pod ulovom da i telefon i operater podržavaju LTE) ali će signal biti dosta slabiji i često će se gubiti. Negde sam čitao o tome. Sa druge strane, telefoni koji nisu worldwide najčešće i nemaju neku preteranu podršku pa ne možeš računati ni na neke softverske eventualne ispravke.
Prijateljski savet, batali taj primerak i nađi neki normalan.
Prijateljski savet, batali taj primerak i nađi neki normalan.
Hvala ti na prijateljskom savetu. Potraga se nastavlja.......