Koji telefon do 130 evra?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Maj 2014. 17:59
:: Samsung

Re: Koji telefon

Post od aleksdesert »

kuzobrat Druze nisam ja tebe ispljuvao samo sam rekao da se daje pun naziv jer ne mogu ja sad trazim i gubim vreme da bi video sta je S3 ili S4 znaci ne tripuj se niko te nije ni napusavao nitj je negativan ako te moja komentar na bilo koji nacin uvredio izvini ali kazem ti da se tripujes,drugo koje rekao da ja kupujem gio ako su vama neki modeli sranje za koje su ljudi koji uredjuju rubriku "Kompletan tekst"oznacili kao super ili dobri onda neko laze ovde,pa necu da uzimam Lumiu za koju su ljudi koji supravili recenzije za telefone na ovom sajtu rekli da je skroz bezveze i da joj je operativni sisitem uzas,nikakva uvreda niti pametovanje ja sam prenosim ono sto sam cuo i procitao,svi se zale na Nokiu,zato sam pitao a ne trazio nego pitao za misljenje i nista drugo o Samsung,LG,Huawei,HTC modelima,pa zar trazim mnogo.

Unapred hvala na dosadasnjim odgovorima

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Ma dobro, zezam se malo za Gio, opusteno. A pazi, on je odlicno ocenjen jer je u to vreme bilo drugacije, danas je los u odnosu na druge modele. Tehnologija brzo napreduje. Sa druge strane, kad ti desetoro ljudi koji imaju iskustva kazu da je ta Lumia dobra, malo je naopravdano biti zadrt. Pogledaj sajt http://www.kupimobilni.com, tu su cene po radnjama. Pogledaj malo sajt npr. gsmarena, tu imas bolje opise, za neki model koji ti se svidja i uklapa u cenu (sa onog sajta).

aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od aleksdesert »

Ma OK hvala ti,nisam ja zadrt ali lepo sam napisao ljudi koji su opisivali Nokine modele pogotovu Lumiu na rubrici kompletan tekst da li su veoma negativnu ocenu nije to moje misljenje nego njihovo,eto toliko,nemoj da se ljutite i gubite bezveze.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

"Bezveze" na tom modelu je sto ima operativni sistem sa malo manje mogucnosti i malo manje programa od najpopularnijeg (androida). Sa druge strane, nema kocenja i bagova (sto se desava na jeftinim androidima). Lumia 520 je glasna, ima dobru vibraciju, radi ko sat, dobar zvuk, eto jedino ta kamera nije perfektna ali za to treba mnogo vise para, ali ja ti garantujem da je bolja od bilo cega sto ces naci za te pare (osim ako ne juris i polovne).

aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od aleksdesert »

Konkretno na koji model Lumie tacno mislis :? po recenzijama dobru kameru ima i Alcatel OT-992D

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Lumia 520. Covece pominjemo je 5 puta u prepisci i ti me pitas "koja" :) U radnji je 115 evra a preko oglasa (sa 2 godine garancije) 100. Taj Alkatel nije los, nek se jave bivsi i sadasnji korisnici da daju sud.
Poslednja izmena od Coni u Čet, 22. Maj 2014. 17:54, izmenjeno 1 put ukupno.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

992D nema bas najsrecniju kameru... Alcatel modeli, osim 995, svi odreda imaju jako lose kamere... Lumia 520 ih zastoko sije sa kvalitetom fotki. Recicu ti kao dugogodisnji korisnik Androida (promenio sam 18 modela) da bezis sto dalje od jeftinih androida i uzmes Lumiu 520.
Imao sam od onih najgorih (htc tattoo, explorer...) do onih, u to vreme, zescih (htc sensation XE, motorola RAZR...) i ni jedan ne moze da parira fluidnosti i stabilnost jedne Lumie 520 koja kosta citavih 100€!

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Znao sam da ces se sad pojaviti :D Eto rekao ti co'ek.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

"I've been expecting you..." :lol:

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

hahahaaha..! ipak, napustam diskusiju.:) ne ide, pa ne ide. USput, kamera na 992 je vrlo losa.:) u odn.na lumiu..imao sam 995 alcatel, dosta je bolja od 992 ali i ona znatno losija od Lumie. takodje, oba 512mb rama..Dalja diskusija sa androidom tu prestaje, makar sto se mene tice.
i te reci "napusavanje" i sl, njima ovde nije mesto svakako.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Evo da se i ja javim kao korisnik Alcatel OT992D model. Lično sam zadovoljna Alcatelom, ali kamera je užas, ne znam gde si pročitao pozitivne recenzije o kameri na OT992D, ali iz prve ruke mogu da kažem da je dosta loša. Iako sam zadovoljan sa Alcatelom, zna ponekada da zabaguje, ima lag pogotovu kada se optereti sa viša app, ako se na to stavi i neki launcher onda nije baš sjajna situacija. Zbog toga smatram da je Lumia 520 bolji izbor, jer za cenu od 100 evra dobija se dosta dobar uređaj. Naravno da je u pitanju uređaj od 200 i više evra tu bih uvek preporučio Android.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

APsolutno, i ja da hocu da kupim tel od 200+e razmislio bih za android, S3, nexus 4,5, ima modela dosta..e u nizem rangu... nikada...
necu da me jede telefon i nervira...

aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od aleksdesert »

Zelim samo da dodam ako neko moze da mi kaze u kojim radnjama je najbolje pazariti fon,video sam na sajtu http://nisamovca.com/dosta ljudi se zali na prodavnicu Bulevar pa me zanima gde je dobro pazariti,i nije mi jasno ako neko moze da mi objasni zasto u jednoj radnji telefon kosta 110 evra a u drugoj isti 170 mislim jer zastareo operativni sistem ili sta ,mislim koji debilizam. :o

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

pretpostavljam da cens zavisi od - stepena bezobrazluka vlasnika radnje,od nabavne cene,od troskova-npr ne moze biti ista cena kod nekog ko placa kiriju 500 evra i 50 ista.Ja sam zadnjih par telefona kupio u Logic shopu i bilo je ok(puj,puj,puj)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

aleksdesert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od aleksdesert »

A kakvo je tvoje ili nekog drugog misljenje o Mob trend u lominoj

Odgovori