Koji od najjacih telefona iz mts-a?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Koji od najjacih telefona iz mts-a?

Post od El Laki »

To za handy nisam znao. Ima i winwin neki sličan ugovor sa MTS, pa pogledaj i tamo, nisam siguran.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Одг: Koji od najjacih telefona iz mts-a?

Post od bata bogdan »

john_doe napisao:I ja mislim da hoće..
U krajnjem slučaju, zakljucicu ugovor u hendiju, oni mi rekoše da pravna lica mogu i kod njih da zakljuce ugovor, a oni imaju note 3 :)
Sutra odmah trči do Hendija...dok još imaju Note3...inace što više budeš čekao i razmišljao neces ni znati onda koji ces fon...
Imaš opciju...note3 ili s5 ili cekas note4...
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Što kaže bogdan, što se više premišljaš to ti je teže. Lepo razmisli imaš stavke za i protiv svake opcije, pa odmeri šta ti odgovara.

Do tada, evo lepo čovek objasnio zašto je (uglavnom) najisplativije uzeti simfree telefon bez ugovora.

http://m.youtube.com/watch?v=gJlI9scBEt ... ata_player

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Jel' u Handy-ju i WinWin-u, kada produžujem ugovor kod operatera, gledaju pogodnosti koje imam s' obzirom na mesečnu potrošnju ili je to pak moguće samo u poslovnicama operatera?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

john_doe
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 19:27
:: htc one x

Post od john_doe »

Ma nema šta, rešen sam da ganjam note 3, ima sve sto bi moglo da mi bude neophodno + odmah je dostupan..
A znam i ja da je bolje uzeti fon zasebno bez ugovora, ali retko sam video da u oglasima ima note 3 sa zvaničnom garancijom od 2 godine, tako da mi ne smeta nista sto bih ga uzeo uz paket :)
@znemanja ja mislim da to mora direktno preko mts-a jer recimo da zele da ti daju nizu cenu telefona kao pogodnost sto si njihov veran korisnik, to ne bi mogli da urade u hendiju jer hendi odlučuje o ceni telefona kod njih a ne mts..
U svakom slučaju se raspitaj, ali mislim da oni imaju ovlašćenje samo da zaključuju ugovore na pakete takve kakvi su, a ne i da daju neke popuste i sl..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Znemanja, to jedino u poslovnici kad produžavaš ugovor. Ako uzimaš u nekoj od partnerskih radnji, onda samo ono što i svakom drugom sleduje uz taj neki paket.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@john dve godine garancije u oglasima ima uglavnom polovan tj uzet od operatera ali ne korišten ili kupljen u radnji i star koji mesec, jer samo operateri i radnje uopšte nude garanciju na taj period.

Dve godine garancije jedino možeš naći po radnjama. Na oglasima (npr na kp) preprodavci najčešće daju 6-12 meseci garancije, i to u svojim servisima.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Azimuth, Predpostavio sam da je tako, muči me što je izbor u mt:s-u daleko manji nego kod njihovih partnera, ali šta je tu je :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jedino da vidiš pa da papirologiju odradiš u poslovnici, a telefon pokupiš u prodavnici...ako je to nekako moguće...

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Mislim da to nije moguće.Primetio sam da su neki modeli skuplji u Handy-ju uz isti paket nego u mt:s-u.To znači da cene uz određene pakete određuje sam Handy, shodno tome ne verujem da je moguće ostvariti ikakav popust u radnjma koje imaju svojstvo partnera operaterima.

Odgovori