Huawei Mate7 ili LG G3 dual
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Re: Huawei Mate7 ili LG G3 dual
bata bogdan ne bih o njemu ni razmišljao da nisam video na MTSovom sajtu da će ga uskoro imati u ponudi
Obzirom da je dual sim uklapa mi se u ono što tražim
Ekran je 6.8 i tu se malo lomim, moram da vidim kakav je i kako leži u ruci. Generalno nemam ništa protiv veće dijagonale, koristio sam samsung P1000 koji je 7 inča. Koliko vidim tanji je od Mate7
a baterija je 4360 mAh i 64 GB interne memorije
Jedino što mi je krivo što nema IC port i fingerprint senzor

Obzirom da je dual sim uklapa mi se u ono što tražim

Ekran je 6.8 i tu se malo lomim, moram da vidim kakav je i kako leži u ruci. Generalno nemam ništa protiv veće dijagonale, koristio sam samsung P1000 koji je 7 inča. Koliko vidim tanji je od Mate7

Jedino što mi je krivo što nema IC port i fingerprint senzor

and justice for all...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Da javim da sam ipak uzeo G3 dual kao privremeno rešenje
Nije loš ali je plastika baš

Nije loš ali je plastika baš

and justice for all...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Dobar je G3, iz licnog iskustva (32/3) kod mene nema nikakve zute mrlje , pucanje plastike i i ostale mane koje sam citao. Meni se licno ne svidja jedino to sto je plastikaner,mozda i baterija koju ekran 'jede'
(traje mi dan,dan ipo).

- Dream Weaver
- Mobil manijak
Stoudemire, ni ja nemam problema sa žutim mrljama a ni sa pucanjem plastike
ali je baš plastičan (baš razlika u odnosu na Mate7)... 

and justice for all...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Kakvi su ti utisci generalno Mate 7 vs G3?
- Dream Weaver
- Mobil manijak
El Laki, što se tiče brzine i fluidnosti, slični su mi. G3 je malo stabilniji ali mi se i na njemu se ponekad desi da nestane sve sa home skrina ali je to retko i bukvalno na sekund dok je na Mate-u bilo češće i duže.
Slike su bolje nego na M7 ali mene to i ne zanima( kamera na Mate7 mi je završavala posao sasvim dobro) i prednost G3 je što ima IC port koji odlično radi, bolje nego na Note 4.
Mate7 ima mnogo bolju bateriju i kvalitet izrade je neuporedivo bolji. G3 je u odnosu na M7 plastično go**o.
Prednost kod Mate7 je i senzor otiska prsta a i veći ekran.
M7 je je dobar ali i G3 je dobar telefon. Da je Mate7 dual sim, pre bih njega uzeo nego G3 (Mate7 32gb je dual sim ali ga je nemoguće kupiti u BGu)
Slike su bolje nego na M7 ali mene to i ne zanima( kamera na Mate7 mi je završavala posao sasvim dobro) i prednost G3 je što ima IC port koji odlično radi, bolje nego na Note 4.
Mate7 ima mnogo bolju bateriju i kvalitet izrade je neuporedivo bolji. G3 je u odnosu na M7 plastično go**o.
Prednost kod Mate7 je i senzor otiska prsta a i veći ekran.
M7 je je dobar ali i G3 je dobar telefon. Da je Mate7 dual sim, pre bih njega uzeo nego G3 (Mate7 32gb je dual sim ali ga je nemoguće kupiti u BGu)
and justice for all...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Slažem se u potpunosti. Sada kada su im cene u egalu, sve je pitanje potreba i ukusa. Izrada, dizajn i otisak prsta me najviše privlače na Mate 7. Sa druge strane, displej, softver, performanse, kamera su prosek, a podrška nula čak i u poređenju sa LG-em.
Mnogima ta seckanja i reloading ne predstavljaju nikakav problem do te mere da ih i ne registruju, već cene izradu i strašnu bateriju. Dok će drugima izrada, otisak i baterija (kao meni npr) sve to pasti u vodu zbog prosečne kamere i neubedljivih performansi uz očajnu podršku koja bi to sve mogla da ispravi za 48h. Jednostavno uz podršku kakvu ima G3, baterija izdrži jak dan, performanse odlične, kamera odlična. Senzor je minus kao i izrada. Ali kad se podvuče crta, za mene je G3.
Zaključak je da ni jedan ni drugi nisu loši. Daleko od toga. Samo imaju svoje boljke kao i svi modeli. Pa kome šta radi posao.
Mnogima ta seckanja i reloading ne predstavljaju nikakav problem do te mere da ih i ne registruju, već cene izradu i strašnu bateriju. Dok će drugima izrada, otisak i baterija (kao meni npr) sve to pasti u vodu zbog prosečne kamere i neubedljivih performansi uz očajnu podršku koja bi to sve mogla da ispravi za 48h. Jednostavno uz podršku kakvu ima G3, baterija izdrži jak dan, performanse odlične, kamera odlična. Senzor je minus kao i izrada. Ali kad se podvuče crta, za mene je G3.
Zaključak je da ni jedan ni drugi nisu loši. Daleko od toga. Samo imaju svoje boljke kao i svi modeli. Pa kome šta radi posao.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
El Laki, u suštini bolji izbor je G3 ali da mi ne treba dual sim fon ja bih ipak pre uzeo Mate7

and justice for all...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2015. 15:02
- :: nokia e6
Jel imas instaliran clean master ? Od kad sam instalirao to smece, pocelo je i meni da nestane na (mili)sekund sve sa home skrina ali nakon sto sam izbrisao,sve je opet normalno.
Mada, postoje razlike od modela do modela ,zavisi ko - sta ubode. Zato sledeci telefon Z3 ili M8 

- Dream Weaver
- Mobil manijak
Stoudemire, nemam clean master niti sam ga imao
Moj sledeći je verovatno Huawei P8max

Moj sledeći je verovatno Huawei P8max

and justice for all...