n70 vs w810
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 12:59
Pa ne mogu da kazem da me ne zanima instalacija raznih zanimljivih programa,ali Prvenstveno me zanima kvalitet telefona,znaci Displej,Kamera,i da nema krckanja plastike,msn i icq @christofer je naveo da SE ima bolji displej i kameru,ako moze jos neko po tom pitanju da se izjasni bio bi zahvalan. Sto se tice Symbian on mi je najvise trebao radi msn,icq,email (divx,i video) . Ali sad vidim da i SE ima icq,msn i email (video),pa se sad pitam zasto bi i uzimao telefon sa Symbian kad sve to ima i SE u Javi,a ima bolji displej i kameru ako je to tacno. Nadao sam se da n70 imas isti kvalitet displeja i kamere kao i w810i pa bi onda Symbian odlucio nad mp3...ali ovako w810i ipak ima vise pozitivnih stvari..ili se varam? Pitanje je koliku prednost ima Symbian nad Se OS + bolji displej i kamera.
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
tebi je kristofer rekao da se pravi bolju kameru sto ne znaci da n70 ima losiju
a sto se tice aplikacija, symbian je zakon jjel na njega moze sta ti god padne napamet, a i se ce ti dosaditi jel nema mnogo funkcija dok na symbianu ne moze da ti bude dosadno,stalno novo, i novo.

a sto se tice aplikacija, symbian je zakon jjel na njega moze sta ti god padne napamet, a i se ce ti dosaditi jel nema mnogo funkcija dok na symbianu ne moze da ti bude dosadno,stalno novo, i novo.
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Prednosti Symbian OSsu ogromne a sve to dzabe ako ces instalirati par igrica i dva programa i reci symbian je cudO.Otkupljujem,servisiram telefone itd. i u 95% slucajeva kada musterija dodje i donese 6630 ili N70 i sav srecan sto ima Symbian i hvali ga u nedogled , avaj tad uzmes njegov telefon i vidis ono sto sam gore napisao i upitas ga da li mu stvarno treba taj symbian i cigla od telefona ili neki manji,lepsi telefon sa baterijom koja duze traje,boljom kamerom,brz meni koji nekoci i nabaguje i ne mora da ga formatira svake nedelje telefon jer se usporio ili zaglupavio od crakovanih aplikacija,bolji mp3 fabricki ili hoces da instaliras mp3.
Sam si napisao,zasto uzimati ciglu koju neces iskoristiti ni 20% ako i u Javi imas ono sto ti je potrebno?
Sam si napisao,zasto uzimati ciglu koju neces iskoristiti ni 20% ako i u Javi imas ono sto ti je potrebno?
- christofer
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19
pazi dislplej je manje vise tu...razlika je samo u rezoluciji nokia 176*208 a kod SE-a je 176*220 piksela.....tj razlika je mizerna, a ekran je veci kod n70...tako da........
za fotke je nesto bolji w810 (prvenstveno zbog auto fokusa).........al zato je n70 mnogo bolji za video klipove (rez je primetno veca nego kod w810......mrzi me da sam trazim tacnu razliku, ali ako ti bas treba....naci cu)
ono sto je kod mene prevagnulo izmedju ova 2 tel je kad sam ih uzeo u ruku......nokia deluje mnogo ozbiljnije i kvalitetnije, dok SE.....ima sjajan dizajn....dok sama plastika deluje jeftino i cinjenica da je n70 3g....pa ako ga uskoru uvedu....ne bih voleo da moram da menjam tel
p.s. sorry za informaciju da w810 moze...icq i ostalo.....
.....
za fotke je nesto bolji w810 (prvenstveno zbog auto fokusa).........al zato je n70 mnogo bolji za video klipove (rez je primetno veca nego kod w810......mrzi me da sam trazim tacnu razliku, ali ako ti bas treba....naci cu)
ono sto je kod mene prevagnulo izmedju ova 2 tel je kad sam ih uzeo u ruku......nokia deluje mnogo ozbiljnije i kvalitetnije, dok SE.....ima sjajan dizajn....dok sama plastika deluje jeftino i cinjenica da je n70 3g....pa ako ga uskoru uvedu....ne bih voleo da moram da menjam tel
p.s. sorry za informaciju da w810 moze...icq i ostalo.....

screw u guys I'm going home
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 12:59
Ne bih iskoristio Symbian za vise od msn,icq i email klienta...par igrica,mozda i jos neki programi za mapu grada i td. ,izgleda da je SE bolji izbor onda za mene,posto i on ima icq,msn i email (makar vi kazete da podrzava),ali n70 nije cigla
@6630 app
N70 nije cigla... 20g je samo teza od SE,sto se i ne oseti. A ako imaju kameru i displej istog kvaliteta...onda je n70 bolji izbor. ili se varam?

@6630 app
N70 nije cigla... 20g je samo teza od SE,sto se i ne oseti. A ako imaju kameru i displej istog kvaliteta...onda je n70 bolji izbor. ili se varam?