Najbolji tel. za Mp3?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ma da!512 i puna kapa!ja imam 1gb u k750,imam gomilu fotografija koje nikako da prebacim na komp,stavio sam jedno 5-6 bash dugachkih albuma uradjenih u 192kbps,neki od njih imaju i po 90-100mb,i opet mi je jedno 450mb slobodno i ne sluzi mi nichemu!bice ti sasvim dovoljno za jedno desetak normalnih albuma,znachi komotno oko 8-9 sai muzike na fonu.....sasvim dovoljno
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
pozdrav za iron maiden!
znam ja kako to ume da bude,ja imam skoro 1000 naslova u kolekciji,i nekako mi se uvek slusha bash ono shto nisam stavio na karticu!
ako bash ne volish da petljash oko prebacivanja muzike svakih par dana,onda pojuri po radnjama koje se reklamiraju na it svetu,mada bi vecina radnji sa foto opremom trebalo da ima i memory stick duo,jer on ide i u sonijeve foto aparate.

znam ja kako to ume da bude,ja imam skoro 1000 naslova u kolekciji,i nekako mi se uvek slusha bash ono shto nisam stavio na karticu!

ako bash ne volish da petljash oko prebacivanja muzike svakih par dana,onda pojuri po radnjama koje se reklamiraju na it svetu,mada bi vecina radnji sa foto opremom trebalo da ima i memory stick duo,jer on ide i u sonijeve foto aparate.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
cini mi se da memory stick duo ima maksimalno do 128mb tako da ta opcija otpada...poslao sam mu na pp adresu i moze da naruci na kucnoj adresi posto decko nije iz bg'aaraphel napisao: mada bi vecina radnji sa foto opremom trebalo da ima i memory stick duo,jer on ide i u sonijeve foto aparate.

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 14:05
Pa sada, da si malo vishe citao forum video video bi sta je prava stvar. Anyway, sada je gotovo, a sto se tice zamene, pozovi telekom+, mislim da oni rade zamenu, a ako ne, onda prosto daj oglas na sajtu da prodajesh telefon i kada ga prodash, dodash josh malo para, uzmesh W810 i ne brinesh vishe ni za sta 
POz

POz

Ma ne vredi, i ja sam kontao slično ali sam odustao, bolje sve"ljubimce" prebaci na comp pa pravi plejliste i prebacuj u mob, ogromna je to memorija za "kolekcije" (meni samo za RStones treba 2-2,5GB), računao sam, pa i nakupovale bi se tolike kartice - ali je problem firm menjanje formata etc, kompatibilnost, novi mobs, znači opet vraćaj u comp...ReNeGaDe037 napisao:Pa meni samo kolekcija pesama Iron Maiden-a prelazi 512 Mb tako da mi je neophodna jos neka kartica!
A još od onog Siemensa, prvog sa card/mp3 sam bio u tripu da sve prebacim na Card, ali

pozz

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:

Ali mogu da vam pozajmim (da vratite

A šta (SVI) mislite da se otvori Tema, kao pomoć, razmena MP3 muzike, na "Probi" recimo, pa da ljudi traže šta im fali od albuma pa ko ima i hoće, da pomogne (al'razumno, ne ko "ova dvojica-CELA kolekcija"

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
- Kontakt: