Najbolji tel. za Mp3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ReNeGaDe037, mogao bi malo da googlas i nadjes sam sta te zanima...imas na itsvet'u sve sto te zanima u vezi mem kartica mada mislim da ce ti za pocetak biti sasvim dovoljna ona koja ide uz sam aparat od 512mb 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ma da!512 i puna kapa!ja imam 1gb u k750,imam gomilu fotografija koje nikako da prebacim na komp,stavio sam jedno 5-6 bash dugachkih albuma uradjenih u 192kbps,neki od njih imaju i po 90-100mb,i opet mi je jedno 450mb slobodno i ne sluzi mi nichemu!bice ti sasvim dovoljno za jedno desetak normalnih albuma,znachi komotno oko 8-9 sai muzike na fonu.....sasvim dovoljno

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

Pa meni samo kolekcija pesama Iron Maiden-a prelazi 512 Mb tako da mi je neophodna jos neka kartica!
@fain2daniel, nisam ja mislio da vi trazite umesto mene, ja sam vec nasao neke module od 1 gb za 60 evra, nego ako neko zna iz prve ruke kako se krecu cene u Bg-u(posto sam iz KS-a)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ReNeGaDe037, mozes proci i ispod 60 jura za 1gb tako da....proveri pp :wink: inace sto se muzike tice fon ti nece usporiti uopste i kad nabudzis ceo giga ali ako ubacujes tonu slicica i ostalih gluposti ume da zaglupi malo :dry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

pozdrav za iron maiden! 8)

znam ja kako to ume da bude,ja imam skoro 1000 naslova u kolekciji,i nekako mi se uvek slusha bash ono shto nisam stavio na karticu! :D

ako bash ne volish da petljash oko prebacivanja muzike svakih par dana,onda pojuri po radnjama koje se reklamiraju na it svetu,mada bi vecina radnji sa foto opremom trebalo da ima i memory stick duo,jer on ide i u sonijeve foto aparate.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel napisao: mada bi vecina radnji sa foto opremom trebalo da ima i memory stick duo,jer on ide i u sonijeve foto aparate.
cini mi se da memory stick duo ima maksimalno do 128mb tako da ta opcija otpada...poslao sam mu na pp adresu i moze da naruci na kucnoj adresi posto decko nije iz bg'a ;)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma kakvi!pa kod mene u telefonu je memory stick duo od giga....e sad to shto je on pro,na njemu nigde ne pishe,ali zato je pisalo na kutiji.....na to sam i mislio ali me mrzelo da pishem,ionako je dugachko :lol:

sony ericsson memory stick duo pro

eto :wink:

IfUWannaRideAWhitePonny
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 14:05

Post od IfUWannaRideAWhitePonny »

da li postoji mogucnost da odem u neki servis da zamenim uz moju doplatu D 600 za w 810?? (zajebao sam se do yaya) ... cool je fon, ali meni treba najvishe zbog mjuze ! Fon je star svega 15 dana !!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Pa sada, da si malo vishe citao forum video video bi sta je prava stvar. Anyway, sada je gotovo, a sto se tice zamene, pozovi telekom+, mislim da oni rade zamenu, a ako ne, onda prosto daj oglas na sajtu da prodajesh telefon i kada ga prodash, dodash josh malo para, uzmesh W810 i ne brinesh vishe ni za sta :)

POz 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa možda bi mogao to da uradiš u marvelu ako se ne varam. u kneza miloša su kod onog parka ako ti to nešto znači
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

ReNeGaDe037 napisao:Pa meni samo kolekcija pesama Iron Maiden-a prelazi 512 Mb tako da mi je neophodna jos neka kartica!
Ma ne vredi, i ja sam kontao slično ali sam odustao, bolje sve"ljubimce" prebaci na comp pa pravi plejliste i prebacuj u mob, ogromna je to memorija za "kolekcije" (meni samo za RStones treba 2-2,5GB), računao sam, pa i nakupovale bi se tolike kartice - ali je problem firm menjanje formata etc, kompatibilnost, novi mobs, znači opet vraćaj u comp...
A još od onog Siemensa, prvog sa card/mp3 sam bio u tripu da sve prebacim na Card, ali :dry: Eventualno ove nove flashmemory od desetina GB bi rešile to, al'dok se ne "razmazimo" he,he

pozz
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ljubitelji muzike,onda fino sacekajte SE W950 i resen problem,a? :wink: :wink: Uzimam ga cim izadje da konacno bacim iPod Nano pod voz,pa da prebacim kompletnu Hard NRG Trance kolekciju :) :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Vlada Zem,donesem ti dvd da mi narezes Rolingstonse, a ja castim posle u kafani? :)

pozdrav...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Vlada Zem, mogu i ja da se poguram na listi za rezanje? :roll:
:P

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

:) b_udder, fain2daniel, mož'se vi gurate za rezanje koliko hoćete :lol: kad ja nemam rezač :oops:
Ali mogu da vam pozajmim (da vratite :x ), dogovorite se šta kad ko kako i ja sam tu, šaljite na pp. Kontam da je b_udder u komšiluku, bar sudeći po onoj slici "Moja ulica u zimu", ako se ne varam, pa izvolite slobodno :) ;)

A šta (SVI) mislite da se otvori Tema, kao pomoć, razmena MP3 muzike, na "Probi" recimo, pa da ljudi traže šta im fali od albuma pa ko ima i hoće, da pomogne (al'razumno, ne ko "ova dvojica-CELA kolekcija" :lol: :wink: ) Jel'to bezveze ili nije? Da ja to stavim na "Probu", a? Da li je glupo u startu zbog piraterije i što je ovo sajt o mob a ne o MP3??? A opet, vezano je za mob isto koliko i GPS, recimo???

:wink:
pozz

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Vlada Zem, da, ja sam na Trgu u Zemunu .... blizu smo :) ....... ajde ovih dana cu te iscimati da ti uzmem disk (dvd), a da ti ostavim "kauciju" ;) ...... inace mislim da to sa mp3 razmenom na forumu nikada nece proci ...

pozdrav...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Vlada Zem, ja sam malo dalje ali neka...kad budem bio u prilici svraticu po disk ako budes bio raspolozen :P .

ReNeGaDe037
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 13:14
Kontakt:

Post od ReNeGaDe037 »

@Vlada Zem
Pa dobro nisam ni mislio bas sve da prebacim ali bar omiljene pesme(100+ :D ) a ipak da ostane i za ostale grupe po nesto....
Ali ionako je Maidenovih 14-albuma sasvim dovoljno za bilo koje raspolozenje......

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

@ReNeGaDe037, he-he, pa cela kolekcija je CELA kolekcija, respect, zato sam i rekao "plejliste", malo je memorije za SVE danas, biće jednom... :D
Šta Iron Maiden, samo 14??? Stones bogami 30 i jače, :lol: , ma cool, zezam se, samo cepaj
:wink:
pozz

Odgovori