Koji tablet kupiti?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Koji tablet kupiti?
RandjaPO, nisi svestan koliko ti zavidim. Moj surak je narucio i treba da mu stigne za koji dan, a naravno na moju preporuku. Ja cu uzeti TransformerBook T100 verovatno za nedelju dana.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Iskusno se cekaju novogodisnja snizenja 

ja za nedelju dana max ali realno do utorka uzimam ipad mini retinu, 380eur, verovatno beli 
mozda ga zadrzim a mozda ga promenim za 5c, uz doplatu, zeleni, svidja mi se

mozda ga zadrzim a mozda ga promenim za 5c, uz doplatu, zeleni, svidja mi se

- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
miodrage, probao sam pre neki dan i taj Asus i ostavio je odlican utisak, neces pogresiti sa njim. A ovaj sam dobio znas i sam po kojoj ceni tako da sam prezadovoljan kupovinom.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma znam. Jel core i3 u njemu ili he i5? Ako je ovo drugo,ima da te mrzim jos vise 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- RandjaPO
- Mobil fan
i5 je naravno
Hahaha salim se, i3 je a i bilo bi malo mnogo za taj novac.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Odluka je pala,uzimam LG G PAD 8.3 u toku sledece nedelje....cena je sasvim pristojna za nov uredjaj...290e + garancija na 24mes u mediamarkt....sama dimenzija tableta mi bas odgovara ...xperia tablet z jeste bolji tablet ali je i cena bolja...zadovoljicu se i sa ovim lg-ijem...
:-):-)

Huawei
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Одг: Koji tablet kupiti?
Cestitam na izboru.
nadam se da ces biti zadovoljan sa LG-jem.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Valjda ces biti zadovoljan sa LG-jem, mada bi ti bolji izbor bio sony zbog veceg ekrana.
Ima li neko Nexus 7 (2013),kakvi su utisci? 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Bata Bogdan, dobar izbor! Pinocio imam ja. Odličan tablet, je l' te zanima nešto posebno?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Pa generalno sve me zanima
Svaka informacija,svako zapazanje mi je dobrodoslo. Fora je sto se do sada nisam susreo niti sa tabletom niti sa androidom. Cak nemam ni touch telefon
Vagam vec odavno sta da kupim,i nekako mi se taj Nexus 7 namece kao najbolje resenje.I dugorocno (zbog updatea) resenje.Namena bi mu bila da ne izlazi iz kuce,da me upozna sa androidom,da se pretrazuje NET i igraju igrice. Zanima me ponajvise kvalitet izrade i baterija,posto sve ostale karakteristike su svima vec poznate.Hvala unapred!!!
p.s.koliko su igrive igrice na tabletim tj. na ekranima na dodir?

p.s.koliko su igrive igrice na tabletim tj. na ekranima na dodir?
- iKe
- Mobil manijak
Kvalitet izrade je odličan. Preko cele prednje strane je staklo, a sa zadnje i sa strane je plastika, koja podseća na gumu, ali vrlo kvalitetna i daje onaj plišani osećaj kada se pređe prstom preko nje. Baterija mi traje od 2 do 3 dana, zavisno od korišćenja, odnosno od 4 do 8 sati korišćenja ekrana. Što je za touchscreen uređaje odličan rezultat. Ovo je verovatno jedan od najbržih android i u opšte novijih uređaja i radi veoma dobro. Android 4.4 se veoma lako koristi i sve je logično. Imaćeš nadogradnje sigurno duže od ostalih android uređaja. Ekran ima veliku gustinu i veoma tačne boje, veoma je precizan. Za igrice je odličan, kao i za net i čitanje knjiga. Dobar je i za gledanje filmova i serija, mada ga ja za to ne koristim, ali je odličan za gledanje klipova sa YouTube-a. Zgodan je i za nošenje, lako staje u džep od jakne. Realno mislim da je najbolji odnos cena - mogućnosti. Moj ima manu da se čuje šuštanje iz zvučnika kada je utišan zvuk, ali to nije kod svih modela, pa na to možeš da obratiš pažnju.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Hvala jos jednom! 

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Apsolutno se slažem sa ovim što je napisao iKe i ne bih dodao ništa osim da moj nema problem sa šuškanjem zvučnika jedino što mi oči bode jedan mrtav polaska ali je uređaj definitivno best buy.
Gledao sam malo klipove na youtube,grafika u igricama je super,ali voleo bih da mi odgovorite koliko je realno igriva ta spravica.Igrate li igrice,ili samo instalirate da bi ih mogli prezentovati drugima,a kada je duze igranje u pitanju postaje zamorno
- iKe
- Mobil manijak
Znaš kako meni su najzgodnije igrice koje su i predviđene za TS uređaje, AB, PvZ, Badland. One su mnogo zgodnije nego na PC-ju. E sad probam i neke kao vožnje, sportske ili pucačine, meni lično je malo nezgodno da tako nešto igram na telefonu/tabletu, ali izgledaju mnogo dobro. Baš sam sinoć probao Asphalt 8, Fifu i Wild Blood, pa ono izgleda bolje nego na PC-ju kada sam zadnji put igrao igrice.
Za sada ne dolazi u obzir da kupim touchscreen mobilni,jer mi ti ekrani ne prijaju nikako.Za neke stvari "na duze staze" koristim laptop,ali bih voleo probati android,voleo bih igrati i igrice.I sad vagam,da li uzeti Nexus 7 ili playsttion 3 i onaj andorid emulator sto pretvara TV u SMART TV.Ni sam vise nisam pametan.Svi uredjaji imaju pluseve i minuse.Kontam da ako bih uzeo tablet i ako mi ne bi bio igriv da bih ga reko kada vise ukljucio. Razmisljao sam cak i o Sony portable konzoli,ali opet s konzolama ima i dodatnih ulaganja,kupi igrice,kupi dodatke....
Jedno je sigurno,ukoliko izbor padne na tablet definitivno ce biti Nexus 7
Jedno je sigurno,ukoliko izbor padne na tablet definitivno ce biti Nexus 7
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Upravo narucen LG G PAD Tablet...bela boja...
:-):-) nadam se da zacdan ,dva stize...pa javljam utiske...

Huawei
- RandjaPO
- Mobil fan
bata bogdan, jako lep uredjaj, video sam ga uživo.
Ajde kad već ovde diskutujemo o tabletima da pitam koji je najbolji način da se baterija sačuva sto duže vreme? Na laptopu mi je baterija skroz otišla jer je 95% vremena bio na punjaču pa očigledno to nikako ne valja. Znači da li treba praktikovati jedan ciklus punjenja pa ga onda skinuti sa dock-a i koristiti dok se ne isprazni do odredjenog procenta a zatim nazad ili nekako drugačije? Nisam bas načisto sa beterijama pa zato pitam a hteo bi da mi na ovom Acer-u potraje što duže.
Ajde kad već ovde diskutujemo o tabletima da pitam koji je najbolji način da se baterija sačuva sto duže vreme? Na laptopu mi je baterija skroz otišla jer je 95% vremena bio na punjaču pa očigledno to nikako ne valja. Znači da li treba praktikovati jedan ciklus punjenja pa ga onda skinuti sa dock-a i koristiti dok se ne isprazni do odredjenog procenta a zatim nazad ili nekako drugačije? Nisam bas načisto sa beterijama pa zato pitam a hteo bi da mi na ovom Acer-u potraje što duže.