zoreli, ma ne trazi toliko prodatih jedinica nego trazi pare koje bi pokrile taj broj. A nasi operatori se zakopali sa Androidom.
Apple posluje na sledeci nacin - isporuci odredjen broj uredjaja, 500 jura komad za operatore. Onda kaze prodavacete ih po 200-300 sa paketima, gde ce paket da bude takav i takav, kosta toliko i toliko, nase je 30% od toga. Sve preko je vase. Operatoru zaista sa tim uslovima ostane za kikiriki. E nasi na tih 30% nece da pristanu, kao ni na cene koje Apple odredi. Prodalo bi se 50k za godinu dana, ohoj... ne bojim se za to, problem je sto su alavi majke im ga spalim, nemaju dovoljno pa hoce jos.
iphone5 ili samsung galaxySIII
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iphone5 ili samsung galaxySIII
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa ako moze Crna Gora da ispuni te uslove,moze i Srbija...Pre bih rekao da je miodrage u pravu,al ko zna.

A sta samsung ne posluje u CG.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Posluje Samsung svuda, samo u CG imaju T-mobile koji je jak kao zemlja, a mi imamo Telekom, i 2 sestrinske firme. Jebes mi sve ako se ti rukovodioci ne sastaju makar jednom u metar dana negde na rucku i dogovaraju sta i kako dalje. Niko da ponudi nesto... Sve isto, okolo pa na cose. Vip malo odskace sa Smart ponudom, mt:s ima svojih 50%, jedino Telenor nema nista takod a kazes WOW ovo mi treba.
E zato i nemamo Apple u Srbiji, a kako vidim jos uvek ni nove Lumie. Iako je pitanje dana, ovo su mogli sve daleko ranije. A nije zato sto nas ubija ovaj nakaradni zakon o deviznom poslovanju, jebo ih monopol i sve, koji su to idioti pa to nema nigde. Kao stite zemlju. Stite neke muljatore, ja to cak ne bih ni hapsio, odmah pred streljacki vod i da zavrsavamo sve. Brzo, i efikasno.
Uhhh, bas sam narajcan ovih dana, sve mi smeta...
E zato i nemamo Apple u Srbiji, a kako vidim jos uvek ni nove Lumie. Iako je pitanje dana, ovo su mogli sve daleko ranije. A nije zato sto nas ubija ovaj nakaradni zakon o deviznom poslovanju, jebo ih monopol i sve, koji su to idioti pa to nema nigde. Kao stite zemlju. Stite neke muljatore, ja to cak ne bih ni hapsio, odmah pred streljacki vod i da zavrsavamo sve. Brzo, i efikasno.
Uhhh, bas sam narajcan ovih dana, sve mi smeta...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
zato lepo odes do madjarske ili tako negde u blizini i kupis sta ti treba... lopovska smo drzava i to je to...
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
luca, još imaš i povraćaj PDV-a na granici pa ispadne i jeftinije

htedoh da kazem i za pdv ali nisam bio siguran
zasto da robujemo okolnostima 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Tačno tako, nije prepreka to što iPhone nema legalno da se kupi u Srbiji, ko je spreman da iskešira za precenjeni telefon može i da ode do neke susedne države, a poreski zakon mu omogućava vraćanje poreza i svi zadovoljni.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)