Samsung galaxy S3,Nexus 4,LG optimus G ili Lumia 920

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Re: Samsung galaxy S3,Nexus 4,LG optimus G ili Lumia 920

Post od slavisaj »

Ne koristim mape i meni su ne upotrebljive, :roll: imam navigaciju i nju koristim kad mi treba.
I kod mene mape srcu bateriju, sto one treba da rade u pozadini ako ih nikad nisam pokrenuo na telefonu ( znam za ono sve zbog lokacije itd, itd, to sam iskljucio i jos neke druge opcije), ali i tako su jele bateriju, i kod mog telefona su izazivale da se telefon posle punjenja telefon sam iskljuci jer se jako brzo istrosi baterija, i posle dugog trazenja uzrocnika problema, otkrio sam da su to mape. :P

Ne svatam kako ako se kaze nesto lose o necemu, i sad ako ja u ovom slucaju znam sta pisem, kako mogu da lupam ? :D

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Baraba napisao:Veliki je ovo svet, da se ne izgubim :D Ajd da navedem bar jednu stavku, gledam gde su kola na mapi.
Ne kapiram, čija kola gledaš na mapi?
Razumem ponekad kad ideš negde, ali svakodnevno ne razumem :wacko: :wacko: :wacko: .

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Svoja, firmina... gde god imaju gps lokatori ugrađeni u kola. To je valjda normalno u današnje vreme :)
I da, stalno idem negde, stalno "vrkljam" mapu da vidim gde je ovo ili ono.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

I dalje ne razumem :oops: .
Mogu da razumem da neko koristi mapu svakodnevno u slučaju :
1) šofer, mada i oni posle 2 odvežene ture nauče rutu
2) nov u velikiom gradu pa se ne snalazi, posle metar dana već nema potrebe za svakodnevnim buljenjem u mapu
Sve ostalo je po meni nerazumljivo, da ne kažem besmisleno.
Mojne da se ljutiš, moje mišljenje, ne znači da sam u pravu :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

cvoruga, ne znas cime se covek bavi, a ja koji ga znam ko zlu paru :lol: :lol: :lol: potpuno razumem da mu je ovo potrebno, jedino mislim da bi mu bolje cucale Nokia mape, ili iGO, a ne goddamn bloody Google.
Baraba, iako sam mislio da si se popravio i da si konacno na putu da postanes sasvim covekolik, vratio si se na mracnu stranu... Strasno! Gre'ota, jer si bas kul lik :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

miodrage, istinu zboriš, ne znam čime se bavi :uhuh: .
Izvini Baraba, ako sam preterao Slika

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

miodrage napisao:cvoruga, ne znas cime se covek bavi, a ja koji ga znam ko zlu paru :lol: :lol: :lol: potpuno razumem da mu je ovo potrebno, jedino mislim da bi mu bolje cucale Nokia mape, ili iGO, a ne goddamn bloody Google.
Baraba, iako sam mislio da si se popravio i da si konacno na putu da postanes sasvim covekolik, vratio si se na mracnu stranu... Strasno! Gre'ota, jer si bas kul lik :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: on je kako vetar duva cas ovamo, cas tamo :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

cvoruga, jbg, svako koristi prema svojim potrebama, nemaju svi iste prohteve, ja nešto mnogo izvoljevam :wink:
miodrage, moja strana je uvek mračna, ma šta koristio :D Daću i WP šansu, samo da se pojačaju sa domaćim app. Imam i iGo i Navigon. Ali najbolji pregled ima google maps zbog prikaza (Satellite, Terrain), dostupne su offline, WikipediA.
slavisaj, nexus 4 skroz korektno radi (primetno bolje od S3), još ako ubaciš paranoid leti još bolje, mada mene smara više menjanje i budženje, koristim ga stock, nisam ga ni rutovao. Za sad sam zadovoljan, ali uvek merkam neki nov fon, to je naka bolest kod mene u pitanju. Neću da krijem, najviše očekujem od iPhone 5s i Nokia EOS.

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Baraba,sa PA romom i franco kernelom dosta bolje radi nego na stocku...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

cvoruga, Vrlo često mi treba neka manja ulica, neka adresa za koju ne znam tačno gde je ili nisam siguran gde se nalazi ipak je Beograd veliki grad, a google mape mi daju najbrže odgovor :) Sada, možda sam malo preterao kada sam rekao svakodnevno ali sigurno 3-4 puta nedeljno koristim google mape.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Baraba napisao:cvoruga, jbg, svako koristi prema svojim potrebama, nemaju svi iste prohteve, ja nešto mnogo izvoljevam :wink:
miodrage, moja strana je uvek mračna, ma šta koristio :D Daću i WP šansu, samo da se pojačaju sa domaćim app. Imam i iGo i Navigon. Ali najbolji pregled ima google maps zbog prikaza (Satellite, Terrain), dostupne su offline, WikipediA.
slavisaj, nexus 4 skroz korektno radi (primetno bolje od S3), još ako ubaciš paranoid leti još bolje, mada mene smara više menjanje i budženje, koristim ga stock, nisam ga ni rutovao. Za sad sam zadovoljan, ali uvek merkam neki nov fon, to je naka bolest kod mene u pitanju. Neću da krijem, najviše očekujem od iPhone 5s i Nokia EOS.
Upoznat sam sa PA Rom-om a i sa franco kernelom, cak sam ga i kupio. A sad koristim totalno stock sve cak je i zakljucan bootloader.
Nexus 4 je vrh, a jos ima i sphere kameru, . Juce dosla komsinica i kupila je novi S4, i kako ima ovo, ono, a ja izvadim nexus i pokazem sfere photo koji sam odradio na tenerifama, a ona pa ja nemam ovo, kako to, hocu i ja :D

Tako da moj predlog za ovu temu je ili Nexus 4 ili Lumia

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Re:

Post od Baraba »

artifex napisao:Baraba,sa PA romom i franco kernelom dosta bolje radi nego na stocku...
Šta ti je zamerka bila na stock romu? Šta konkretno bolje radi na PA? Ajde, možda me zainteresuješ da ga pljusnem koliko danas :)

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Baraba,prva prednost je duze trajanje baterije,do 5-6 sati screen on.Onda svidja mi se jer ima dosta customizacije,mozes da menjas boje u svakoj app posebno itd. Fluidnije radi od stock roma.Onda tu ulece i franco kernel koji ti omogucava da promenis gamma podesavanja ekrana.Time dobijes mnogo bolji prikaz ekrana sa lepsim bojama,nisu onako isprane kao na stocku.I poslednja prednost je HALO ,a da ne bih sad ovde objasnjavao sta je to pogledaj na netu :-D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Pa ovo je nešto najbolje što sam do sada vidieo na bilo kojoj platformi :o
http://www.youtube.com/watch?v=F2sp3MqQ0Ms

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Baraba, iako se ne razumem bas dobro u android,ovo mi se cini dosta zanimljivim.. :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Hm, pa to @lesa pravi pre dorucka :-) dobro izgleda :-)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

I ja sam impresioniran kako to sve izgleda, jako korisno i praktično.E upravo ta neograničena mogućnost prilagođavanja Androida ga čini daleko superiornijim od iOS-a i WP8.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

N4 se upravo upisao kao fon no1 u mom srcu, ovo brutalno izgleda i radi. Kakav iOS kakav WP (bez da se iko uvredi, nije mi to namera), Paranoid sa HALO je the next level 8)
Paranoid Android 3+ Review:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... N9an9rqwOY

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od artifex »

Baraba ja ti rekoh da je PA mama ... :-D

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Mislim da je nexus 4 dosta bolji i brzi od S3 modela,imao sam dugo S3 i za net je cesto bio jako spor,Nexus sam cackao u telenoru i puno je brzi.Zasto se ovde ne doda jos jedan model koji je jaci od navedenih i brzi,jeste da ima manji ekran ali mu to i nije mana-BB Z10?

Odgovori