Ljudi, da prostite, samrate sa raspravom o ekranima. Zagusiste temu

Evo ja cu reci da je recimo sramota kakve ekrane Samsung ugradjuje u svoje top modele prodavajuci ih gao nesto vrh - prezasicene boje, neprirodan balans koji vuce na plavo, nedostatak bele svetlosti (koja je takoreci prirodna, sve stvari oko nas nisu u potpunosti crne, crvene i plave, vec se prirodna bela svetlost u odredjenoj kolicini reflektuje od svake, oko je evoluiralo da gleda u takav balans boja, kakav se vidja u prirodi, a ne u cistu plavu, cistu crvenu i cistu zelenu frekvenciju). Ako je ekran taman, kod Galaxyja se osvetljenost ekrana ne prevazilazi 'paljenjem svetla', dakle ekran ne postaje osvetljeniji, nego se pojacavaju frekvencije crvene, plave, zelene dok ti oko ne eksplodira! I na kraju crvena boja topi metal, staklo, plastiku sve, a plava jonizuje vazduh oko sebe!
Eto, i sta cemo sada.

Nikuda ne vode polemike oko ekrana. U teoriji samsungov super oled mozda ima najbolje performanse, u praksi, trebaju mi naocare sa uv zastitom ako sam izlozen duze od 15 min
Prema tome ljudi, ne gusite temu besmislenim ubedjivanjima... Svako voli ono sto voli.
edit: tek sad videh da je
Behemoth, okacio poredjenje bas sa Galaxy S4.

Znaci nista licno

Ispade da sam sve vreme njega cekao na direkt.