S3 ili .. ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: S3 ili .. ?

Post od Behemoth »

G2 ti je trenutno verovatno najbolji odnos ulozeno/dobijeno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Slažem se. Mislio sam prvo da idem na 816 zbog dijagonale ali preveliko je to, skoro 2cm veće od G2. Nije baš praktično, i samo zbog toga sam odustao.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Obozavam nexus. Sav potencijal g2 ne bih mogao da iskoristim. Ocu da kazem da nesto slabije moze da radi isti posao, bitna je samo optimizacija. Eno ga moj ortak sta radi na g2.... Eno ga igra flappy bird... Drugo nista ne radi, malo whatsapp i toliko.

Hardverski su isti, jedino g2 ima bolju kameru i bateriju. Za drugo ne znam. Recimo, meni je muka kada pogledam LG-ev UI, izgled i sve ostalo. Prestao sam da se lozim na takve stvari, solidan quad kao nexus 4 radi posao sasvim odlicno. El Laki, ipak je G2 za tebe.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Meni se na Nexusu pre svega ne sviđa dizajn a onda i slabija kamera i baterija od S3, tako da ne vidim svrhu tog prelaza. G2 je opet logičniji prelaz.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Posteno, nexus 4 i g2 imaju lepsi dizajn, ali ono sto je u nexusu 5 to me najvise privlaci. Ovo sve ostalo... pa to je sminka i previse opcija.
Koliko god da natrpas ovo cudo sa aplikacijama ono nece bagovati sigurno.
A sto se tice kamere na nexusu, zna se da su uvek bile lose u poredjenju sa konkurencijom. Znam da sve ovo vec znas, samo dajem svoje misljenje.

G2 je za tebe, logicniji je prelaz svakako.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Odgovori