Najbolji "Out of the box" telefon za oko 300 eura
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: Najbolji "Out of the box" telefon za oko 300 eura
E vidis weska sta sam ti ja pricao i predlagao 

- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Moj predlog je neki sony model, ne znam dal moze z2 da se nadje za te pare... A i smorili ste sa tim samsungom, postoje i drugi modeli telefona, koji su mnogo bolji... Ali sta ces kad na njima ne pise samsung.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Z2 je skuplji bar 50e.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
A mozda Xiaomi MI3. Odlican telefon out of box, sa odlicnom kamerom, bolji od Samsung S4 i LG G2
G2 32gb je brzi bolji i kompletniji uredjaj od s4 i plus ima mnogo bolju bateriju...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ Zato što ga ti imaš od juče/danas? 

Imam ga od kraja jula...forum pratim vec duze vreme samo sto sam se juce uclanio...dodirnih tacaka sa s4 imam jer je ga je imalo ili ima nekoliko clanova moje sire familije...svima je crkla baterija posle nekoliko meseci..morali su da kupuju zamenske..sestra ga je na kraju dala uz doplatu za sony z2 i preporodila se...daleko od toga da je s4 los ali g2 je bolji...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Svima crkavaju baterije?!, čudno jer ja nisam čuo nijedan slučaj gde je baterija tek tako crkla i to posle svega par meseci. Super je što si zadovoljan uređajem, to je i poenta, ali treba biti realan.Kao zadovoljni korisnik S4 mogu da peproručim svima taj model, a ti da lli je bolji jedan ili drugi uređaj je subjektivno. Za mene je S4 u prednosti nad G2, no izbora ima pa ko šta voli neka to i bira [emoji3]
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Zasto svaka tema ovde prerasta u prepucavanje g2vsS4? Ima bar 10 tema gde se ljudi vrte u krug i prepucavaju. Svaki od tih modela ima svoje prednosti i svoje mane. Neko je vise spreman ma kompromise za jedan model dok drugi preferira drugi model. Oba tel rade sasvim korektno u mogu da zadovolje vecinu potreba prosecnih korisnika. Glupo je ratovati sa nekim argumentima vec 100 puta ispricanim...
Iz telekoma su na firmu uzeti u isto vreme...ista serija...kazem daleko od toga da je s4 los uredjaj al moze to i bolje...npr ima mng boata popunjenost rama je velika...sestri sam morao da stavim nova launcher da ne bi lagovao..a ona je isto out of the box korisnik...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dobro, ruku na srce zaista jeste bilo problema sa baterijama na prvim modelima S4, onim što su se našli u prodaji odmah nakon predstavljanja. Pisalo se o tome i ovde, mislim da je i Ninolina pisala da ima problem, naduva se baterija i to je to.
Ali to ne znači da treba generalizovati stvari. Evo sa druge strane G2 ima problem jer telefon ako ne držiš priljubljen uz lice tokom razgovora, sagovornik te nece čuti. To je problem koji nije rešiv za razliku od baterije na S4. Dalje, na G2 ukoliko se pregreje, lepak ispod displeja probije i dobijaš žute fleke. Super ako imaš garanciju pa ti to i zamene, ali šta ako je nemaš? Koliko može ta igranka da te košta i koliko je to šuplje od nove baterije za S4?
Kapiraš poentu? Nema savršenog. Kada bi napravili telefon koji savršeno radi i neće se pokvariti, pa zašto bi bilo ko bacao pare i kupovao novi?
Ali to ne znači da treba generalizovati stvari. Evo sa druge strane G2 ima problem jer telefon ako ne držiš priljubljen uz lice tokom razgovora, sagovornik te nece čuti. To je problem koji nije rešiv za razliku od baterije na S4. Dalje, na G2 ukoliko se pregreje, lepak ispod displeja probije i dobijaš žute fleke. Super ako imaš garanciju pa ti to i zamene, ali šta ako je nemaš? Koliko može ta igranka da te košta i koliko je to šuplje od nove baterije za S4?
Kapiraš poentu? Nema savršenog. Kada bi napravili telefon koji savršeno radi i neće se pokvariti, pa zašto bi bilo ko bacao pare i kupovao novi?
Da u pravu si upravo to...naduvene su bile baterije. To je bila jedna od prvih serija.. Nijedan nije savrsen. Sto se tice samog rada i fluidnosti i brzine mislim da je g2 u prednosti...a mikrofon moze da se proveri prilikom kupovine...a da slican problem oko mikrofona moze da ima i s4 sam video na netu
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Svaki model ima neki manu, savršenog uređaja nema. Istina je da je bilo problema sa baterijom na prvoj seriji modela, to sam smetnuo sa uma jer je reč o prvoj seriji uređaja, modeli posle toga nemaju tu manu. No, evo da napišem jedno zapaženje u vezi mikrofona na G2. Vidim da se dosta ljudi želi na mikrofon, kolega poseduje G2 i sa njim se čujem svakodnevno, nikakav problem nisam primetio u smislu da ga slabo čujem i sl, baš naprotiv, da nisam pročitao ovde nikada ne bih rekao da g2 uopšte ima problem sa mikrofonom.Izgleda da se dosta toga svodi i na sreću, kako kome koji primerak zapadne [emoji4]
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Prešao sa S4 na G2,brzi G2 bolja baterija,do sada se niko nije zalio da me ne čuje normalno drzim normalno mob ne lepim ga za lice...
Koji god model da se uzme nema greske mislim da G2 za iste pare pruza vise,da mi se nije pokvario S4 nebih ga ni menjao jos godinu dana!
Koji god model da se uzme nema greske mislim da G2 za iste pare pruza vise,da mi se nije pokvario S4 nebih ga ni menjao jos godinu dana!
- Cinderella
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
- :: Huawei P8...
Kako sam sama za novaka dobila S4,a pre neki dan i novi sluzbeni i to G2 (pa sad imam oba
) malo sam ih laicki uporedjivala pa eto da napomenem neka svoja zapazanja pa mogu da pomognu nekome u izboru. Kamera je ovako out of the box bolja na S4,mada mi se video dopada na G2 (nema onog podrhtavanja ruke).Kamera na g2 nije losa,naprotiv,ali mi se vise svidja na s4 (kada se slike prebace na komp vidi se razlika).
Ekran... nemojte me sada zadaviti,ali mi se vise dopada ipak na S4-volim Super AMOLED,i volim tu zivost boja. Ali da stavimo to na stranu,s4 ima dosta citljiviji ekran na suncu. Mada kada sam u zatvorenoj prostoriji jako mi se svidja sto je ekran na G2 svetliji. I da svidja mi se sto tac na S4 mogu da koristim sa rukavicama bez problema po ovim hladnim danima.
Brzina rada samih uredjaja-G2 bez ikakvog razmisljanja,on leti prosto,fascinirana njegovom fluidnoscu.
Baterija-isto G2,ona mi je WOW... Samsung izgura dan u dosta koriscenja i cacaknja,G2 skoro duplo.
Na s4 mi je nedostajao radio,sta cu,volim nekada da slusam radio. Mada posto G2 koji sam dobila je od 16 giga,nedostajala bi mi memorija da imam samo njega,pa smatram da je prostor za memorijsku veliki plus na s4.
Sto se tice zvuka-kada ih drzim u ruci,nesto je glasniji S4,ali kada ih spustim na sto glasnoca je podjednaka...
Eto moja neka komparacija,mozda nekome pomogne u olduci i izboru.
Igrice ne igram pa tu ne mogu da dam neki sud,ali ne sumnjam da bi u toj oblasti g2 bio apsolutni pobednik.

Ekran... nemojte me sada zadaviti,ali mi se vise dopada ipak na S4-volim Super AMOLED,i volim tu zivost boja. Ali da stavimo to na stranu,s4 ima dosta citljiviji ekran na suncu. Mada kada sam u zatvorenoj prostoriji jako mi se svidja sto je ekran na G2 svetliji. I da svidja mi se sto tac na S4 mogu da koristim sa rukavicama bez problema po ovim hladnim danima.
Brzina rada samih uredjaja-G2 bez ikakvog razmisljanja,on leti prosto,fascinirana njegovom fluidnoscu.
Baterija-isto G2,ona mi je WOW... Samsung izgura dan u dosta koriscenja i cacaknja,G2 skoro duplo.
Na s4 mi je nedostajao radio,sta cu,volim nekada da slusam radio. Mada posto G2 koji sam dobila je od 16 giga,nedostajala bi mi memorija da imam samo njega,pa smatram da je prostor za memorijsku veliki plus na s4.
Sto se tice zvuka-kada ih drzim u ruci,nesto je glasniji S4,ali kada ih spustim na sto glasnoca je podjednaka...
Eto moja neka komparacija,mozda nekome pomogne u olduci i izboru.
Igrice ne igram pa tu ne mogu da dam neki sud,ali ne sumnjam da bi u toj oblasti g2 bio apsolutni pobednik.