Dilema, trilema... sta li vec
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Dilema, trilema... sta li vec
Ma svega sam ja svestan, ali cuvam cash [MONEY BAG]. Ako bude nesto, naravno da ce svi idmah saznati, kao i da ce recenzija biti tipicna za WP gurua, uz poseban osvrt na druge wp uredjaje koje sam koristio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
IP6s+ je dobar uredjaj i sam vrh ponude. Ali interfejs je tako statican i dosadan da je strasno. Radi ko sat i imas aplikacija koje pozelis ali su meni dosadni dizajn i interfejs. Nikako da unace neko osvezenje a ne da furaju isto 100 godina. W10 vizuelno je godinama unapred i pravo osvezenje u odnosu na 8.1.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
To, majstore!miodrage napisao:Ma svega sam ja svestan, ali cuvam cash [MONEY BAG]. Ako bude nesto, naravno da ce svi idmah saznati, kao i da ce recenzija biti tipicna za WP gurua, uz poseban osvrt na druge wp uredjaje koje sam koristio.

I oceni ga desetkom, baš u inat onom Majklu Fišeru, koji je rekao "Nope".

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ma sta on zna... Bilde. Sto se ocenjivanja tice, bude sta bude. Jos nista nije sigurno ni odluceno.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Update: Odem ja do Telenora malocas, i putam za ono sto me zanima, da uzmem fontele na 24 rate, da ako mi se ne svidi (citaj, ne radi kako treba, tu pre svega mislim na bateriju i BT) da ga vrnem. Kazu moze, ALI, kao oni takav slucaj nisu imali. Mogu da dobijem nov uredjaj, a ja zelim da ako ne odgovara, da ga vrnem, i da dobijem pare nazad.
Usput, u celu se ovu petljanciju umesala najava Xiaomi Mi5 modela koji ima impresivne specifikacije (doduse slabije od 950xl), ali i mnogo povoljniju cenu (nesto sam nacuo 239€). Najavljivanje novog Xiaomija je 24-ti Feb.
A taman sam mislio sutra u Telesmoru da uzmem uredjaj, i da ga u ponedeljak vrnem... Joj muke zive
Usput, u celu se ovu petljanciju umesala najava Xiaomi Mi5 modela koji ima impresivne specifikacije (doduse slabije od 950xl), ali i mnogo povoljniju cenu (nesto sam nacuo 239€). Najavljivanje novog Xiaomija je 24-ti Feb.
A taman sam mislio sutra u Telesmoru da uzmem uredjaj, i da ga u ponedeljak vrnem... Joj muke zive
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
miodrage, a da li bi imao račun da ukoliko ti se ne svidi Lumia, vratiš nju a uz paket uzmeš neki jak model (Android ili Apple) i prodaš na oglasima da uzmeš keš. Ovo u teoriji zvuči lepo, ali opet ne znam kolika ti je pretplata i još ono za telefon što daješ. Uglavnom, da li bi ti se u tom slučaju isplatila ta neka kombinacija? Čisto eto u slučaju da ti ne odgovara 950.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Miodrage tupis za 10
Ili jesi ili nisi .....
Ako ti kes ne znaci mnogo uzimaj na rate I ne sviraj mnogo
Nista gore nego da uzmes neki drugi na silu ,nikada to nece onda biti to
Jeste da je ludilo za telefon dati tolike novce ali akonje to ono sto zelis kupuj pa da idemo dalje I cujemo recenziju iz prve ruke
Ili jesi ili nisi .....
Ako ti kes ne znaci mnogo uzimaj na rate I ne sviraj mnogo
Nista gore nego da uzmes neki drugi na silu ,nikada to nece onda biti to
Jeste da je ludilo za telefon dati tolike novce ali akonje to ono sto zelis kupuj pa da idemo dalje I cujemo recenziju iz prve ruke
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
ne razumem... ti u svakom slucaju zelis da ga vrnes kako kako kazes, posle vikenda?
ne znam sto uzimas ako znas da ga neces nositi?!
uzmi preko njih na 24 rate i uzivaj
ne znam sto uzimas ako znas da ga neces nositi?!
uzmi preko njih na 24 rate i uzivaj

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ovome se i ja pridružujem. Džaba ti jeftiniji model, ako od starta njime nećeš biti zadovoljan.kvaka33 napisao: Nista gore nego da uzmes neki drugi na silu ,nikada to nece onda biti to (...) kupuj pa da idemo dalje I cujemo recenziju iz prve ruke
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
To on hoće da bude u skladu sa WP10kvaka33 napisao:Miodrage tupis za 10.....

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ahahaha nije mi bila namera al ispade tako ....
Ja zbog odredjenog modela mesec dana bez telefona bio ,kucao sa onog smorenog ipada ,al ga docekao [emoji2]
Ja zbog odredjenog modela mesec dana bez telefona bio ,kucao sa onog smorenog ipada ,al ga docekao [emoji2]
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Nije on zagrijan dovoljno, a i cini mi se da ga kompletna situacija oko razvoja sistema stavlja u dilemu.
miodrage, kad si čekao do sada, čekaj i dalje, šta ti teško.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
El Laki, ne zanima me preprodaja, ja tu nikad srece nisam imao, jos bih bio na gubitku.
Napisao sam, iskljucivo 950XL.
iLuka, nisam napisao da ga 100% vracam, ali mi se cini barem 75% da ga vracam. Razlog - najverovatnije baterija koju cu da ucmekam u roku od odmah. A da cekam razne update-ove da to isprave ne mogu, meni treba telefon mene da sluzi, a ne ja njega. Gledao sam da nadjem koji je tip baterije u telefonu, ne znam, pa da nabavim neki punjac (nasao sam nesto na aliju) I onda da uvek imam 2 pune baterije. Ali to je vec opaka rabota. Drugo, kazem, ovaj Xiaomi Mi5 me opasno poljuljao, odlican uredjaj, za 50% nizu cenu. Specifikacije, nesto malo slabije.
Ne znam, jos se mislim...
novak i cvoruga su u pravu, nisam se dovoljno zagrejao.
Napisao sam, iskljucivo 950XL.
iLuka, nisam napisao da ga 100% vracam, ali mi se cini barem 75% da ga vracam. Razlog - najverovatnije baterija koju cu da ucmekam u roku od odmah. A da cekam razne update-ove da to isprave ne mogu, meni treba telefon mene da sluzi, a ne ja njega. Gledao sam da nadjem koji je tip baterije u telefonu, ne znam, pa da nabavim neki punjac (nasao sam nesto na aliju) I onda da uvek imam 2 pune baterije. Ali to je vec opaka rabota. Drugo, kazem, ovaj Xiaomi Mi5 me opasno poljuljao, odlican uredjaj, za 50% nizu cenu. Specifikacije, nesto malo slabije.
Ne znam, jos se mislim...
novak i cvoruga su u pravu, nisam se dovoljno zagrejao.
Ma nije sad vrijeme kupovine te Lumie, al ono bas. Citajuci po netu jako puno korisnika se zali na njen rad, tj na rad sistema. Tebi se ne ceka na update, a i realno toliko love izletiti i onda cekati na update nema nikakve logike.
Ja da sam na tvom mjestu popravio bih ekran ili recimo pazario L640XL i cekao bolje vrijeme za 950XL.
Ja da sam na tvom mjestu popravio bih ekran ili recimo pazario L640XL i cekao bolje vrijeme za 950XL.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ako nisi zagrejan toliko, onda ništa. Ako jesi, kupuj i ne razmišljaj.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mislim da je u ovoj situaciji popravka i čekanje najbolje rešenje.novak napisao:popravio bih ekran ili recimo pazario L640XL i cekao bolje vrijeme za 950XL.
S obzirom kakav je WP, 930 će još dugo biti odličan uređaj.
milorade, sredi ti lepo 930, nabaci Insajder .71 ili sačekaj ovaj .105 što su najavili i taman prati razvoj W10m. Sada je totalno upotrebljiv i imaćeš utisak da imaš skroz novi telefon.
Taman ćeš videti kasnije vredi li trošiti dalje vreme i novac na MSFT.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
novak, sa sistemom cu ja lako da izadjem na kraj, nisam u Win vodama od juce nego vec vise od 3 godine. mene brine hardver jer to je ono na sta ne mogu da uticem, bojim se da ako baterija curi da mogu samo da se cmeknem i nista vise. Isto vazi i za BT. Jako mi treba stabilna konekcija na mlatimudiju u kolima, jer sam navikao da tako pricam dok vozim.
popravka 930 nije gresa, ali u SU nemam gde da odnesem, u BG pojma nemam kada cu, a drugi fon nemam da ga koristim dok je ovaj na popravci. Takodje, ako i dodjem za BG radi popravke, ona mora da se zavrsi u roku od par sati.
popravka 930 nije gresa, ali u SU nemam gde da odnesem, u BG pojma nemam kada cu, a drugi fon nemam da ga koristim dok je ovaj na popravci. Takodje, ako i dodjem za BG radi popravke, ona mora da se zavrsi u roku od par sati.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Baterija nece biti problem. Imaces bolju bateriju svakako od lumie 930. Ja sa .71 buildom na L1520 imam isto trajanje baterije kao na 8.1. I naravno ako uzmes telefon odmah ga stavi na insajder program. Mnogo su unapredili fluidnost i rad u odnosu na stari.29 koji je zvanicni kao.
A taj Xioami dok se pojavi kod nas bice leto sigurno. I nema sanse po toj ceni. Bice preko 400$ pocetna cena bez poreza kao i android verzija. A kamera ce sigurno biti dosta gora od L950 xl.
Ako si siguran da hoces da platis uzimaj telefon. Ako ti se ne daju pare to je druga prica
A taj Xioami dok se pojavi kod nas bice leto sigurno. I nema sanse po toj ceni. Bice preko 400$ pocetna cena bez poreza kao i android verzija. A kamera ce sigurno biti dosta gora od L950 xl.
Ako si siguran da hoces da platis uzimaj telefon. Ako ti se ne daju pare to je druga prica
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
rock9855, citam gomile komentara na forumima, da baterija bukvalno sama iscuri za 6h. Jednostavno, zablesavi se neki proces i ode sve. A da disablujem pola telefona necu. Zelim Windows hello, zelim, BT, zelim sve konekcije.... Sa tim monstrumom od baterije, telefon jednostavno mora d ami izdrzi 07-00. Bez toga ne zelim ni da pricam. Sto se novaca tice, oni nisu problem, njih svakako nemam.
Uglavnom, jos se debelo premisljam... Videcu eventualno danas popodne da uzmem uredjaj, pa ako nesto ne fercera kako treba, u ponedeljak da im ga vrnem.
Uglavnom, jos se debelo premisljam... Videcu eventualno danas popodne da uzmem uredjaj, pa ako nesto ne fercera kako treba, u ponedeljak da im ga vrnem.