pa ok to ali inace je i 6230i dobar.... ali naravno w810 je napredniji.... zar ne???
onda ustvari ne postoji savrsen telefon..
Nokia 6230i ili samsung e770?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Veruj mi,izmedju dobar i napredniji (ODLICAN) je velika razlika,a samo ona dodatna oprema koja ide uz W810 vredi te razlike u ceni,sto onda znaci da sami uredjaji vrede isto ali su nebo i zemlja (patos)!!Necu vise da te ubedjujem,ti si resila za 6230i i samo se nadas da je neko konacno pohvali kao bolju od nekog od ovih pa da odes da kupis!
Pozdrav
Pozdrav

Andrejica, tebi ne vredi objašnjavati... Lepo priznaš da se ne razumeš u telefone, a onda kada ti neko predloži telefon kontriraš... lepo su ti rekli da je w810i najbolji, i ja se slažem,imam w800i i jako sam zadovoljan... Ako na w810 ne budeš mogla da čuješ zvono, ne treba ti novi telefon nego ušni...
iPhone + CX300
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
hahaahahhahahaAndrejica napisao:onda ustvari ne postoji savrsen telefon..

Sto se tice poredjenja 6230i i w810, iako sam prezadovoljan nokiom, moram da stanem na stranu w810! Drug ga ima, i kada sam cuo zvuk u slusalicama odusevio sam se! Sto se mp3-a tice stvarno je mnoooogo bolji od nokie, a tu je i vise memorije i veci ekran itd.... Imaj w810 u vidu, iako nije savrsen, sasvim je ok telefon!

PozZ
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Nije ovde stvar u tome da te mi svadjom ubedimo u nesto sto nije istina ili u nesto sto je samo nase subjektivno misljenje,vec treba malo vise da obratis paznju na to sto ti nekoliko nas ne preporucuje 6230i ili taj Samsung kao bolje resenje u odnosu na W810 i da ti zauzvrat pitas u svakom postu:"A zasto ne 6230i... pa sta fali Nokiji... a sto mislite da je Nokia losiji izbor"prosto ko da ne mozes da verujes,ali tako je zaista!!
Pozdrav

Pozdrav

Može se raspravljati u beskraj, ali ne oko toga n6230i protiv w810, to je suludo, zato i rekoh da malo "pročačkaš" forum&modele.Andrejica napisao:ok kako zelite w810... ne moze se raspravljati sa vama.. to je najbolji telefon i definitivno je bolji od 6230i i od samsunga i to je to.. ok
N6131 ti je predložen jer si adhoc odbacila SE, a to je otprilike klasa 6230i samo napredniji&lepši.
"Samsung no comment", isto kao i Siemens, Benq, LG, itd... stvar ukusa (+ još mnogo toga, jer o ukusima ne vredi...), jednostavno no comment, zadrt čovek.ams
Ako gađaš Samsung (koliko mi se čini) onda džabe ubeđivanje oko w810.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm