Nokia 6230i ili samsung e770?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
Kontakt:

Post od Andrejica »

pa ok to ali inace je i 6230i dobar.... ali naravno w810 je napredniji.... zar ne???

onda ustvari ne postoji savrsen telefon..

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Veruj mi,izmedju dobar i napredniji (ODLICAN) je velika razlika,a samo ona dodatna oprema koja ide uz W810 vredi te razlike u ceni,sto onda znaci da sami uredjaji vrede isto ali su nebo i zemlja (patos)!!Necu vise da te ubedjujem,ti si resila za 6230i i samo se nadas da je neko konacno pohvali kao bolju od nekog od ovih pa da odes da kupis!
Pozdrav 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Andrejica, tebi ne vredi objašnjavati... Lepo priznaš da se ne razumeš u telefone, a onda kada ti neko predloži telefon kontriraš... lepo su ti rekli da je w810i najbolji, i ja se slažem,imam w800i i jako sam zadovoljan... Ako na w810 ne budeš mogla da čuješ zvono, ne treba ti novi telefon nego ušni...
iPhone + CX300

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Andrejica napisao:onda ustvari ne postoji savrsen telefon..
hahaahahhahaha :D potpuno si u pravu, savrsen telefon ne postoji! Jer da postoji, proizvodjaci vise nista ne bi imali da prodaju, i propali bi! Zato nam daju poboljsanja u sitnim koracima...
Sto se tice poredjenja 6230i i w810, iako sam prezadovoljan nokiom, moram da stanem na stranu w810! Drug ga ima, i kada sam cuo zvuk u slusalicama odusevio sam se! Sto se mp3-a tice stvarno je mnoooogo bolji od nokie, a tu je i vise memorije i veci ekran itd.... Imaj w810 u vidu, iako nije savrsen, sasvim je ok telefon! ;) 8)
PozZ

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
Kontakt:

Post od Andrejica »

ok kako zelite w810... ne moze se raspravljati sa vama.. to je najbolji telefon i definitivno je bolji od 6230i i od samsunga i to je to.. ok

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije ovde stvar u tome da te mi svadjom ubedimo u nesto sto nije istina ili u nesto sto je samo nase subjektivno misljenje,vec treba malo vise da obratis paznju na to sto ti nekoliko nas ne preporucuje 6230i ili taj Samsung kao bolje resenje u odnosu na W810 i da ti zauzvrat pitas u svakom postu:"A zasto ne 6230i... pa sta fali Nokiji... a sto mislite da je Nokia losiji izbor"prosto ko da ne mozes da verujes,ali tako je zaista!! :wink:
Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Andrejica napisao:ok kako zelite w810... ne moze se raspravljati sa vama.. to je najbolji telefon i definitivno je bolji od 6230i i od samsunga i to je to.. ok
Može se raspravljati u beskraj, ali ne oko toga n6230i protiv w810, to je suludo, zato i rekoh da malo "pročačkaš" forum&modele.
N6131 ti je predložen jer si adhoc odbacila SE, a to je otprilike klasa 6230i samo napredniji&lepši.
"Samsung no comment", isto kao i Siemens, Benq, LG, itd... stvar ukusa (+ još mnogo toga, jer o ukusima ne vredi...), jednostavno no comment, zadrt čovek.ams
Ako gađaš Samsung (koliko mi se čini) onda džabe ubeđivanje oko w810.

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori