kapoerista90, PA aj ti daj 120 eura za toliku memorijsku,pa ti vidi dodje li ti isto. ....Ako je i uopste nadjes kod nas...... A ja i dalje ostajem na N95-8gb......
meni se oduvek svidjao n91 ali nikad nisam mogao da prebolim antichki ekran, da se razumemo taj ekran je neuporedivo loshiji od recimo ekrana mpx200 (176x220, 2003)
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Jordan23, moze ona da se kupi i za manje pare... A i ako ne moze, opet je to 10e razlike, i opet je n82 bolji... Bolja kamera, kvalitetniji, ima blic, daleko bolju bateriju... A n95 ima veci i losiji ekran, i nema poklopac za kameru(na toliko skupom telefonu)...
Spyker, janka_88, sve ja to shvatam.ali N95 mi je nekako prirastao za srce,i uvijek bih njega prije uzeo nego N82........ A u Cg je nigdje nema(mem. od 8gb), jedino da sed narucuje za 120 eura...........
janka_88, slazem se, monoblok je u danasnje vreme (vreme kada se gleda samo broj uredjaja, a ne kvalitet, i to ne samo telefona, nego svega) ogromna prednost.... I slajderi nisu kao sto su nekada bili, recimo telefon kao sto je d500 ima daleko bolji slajder od n95...
darkado, sve zavisi.....Sad se te mem. sve manje koriste,i rekao mi jedan prijatelj da ce mi naci 4 gb za oko 30 eura,jer to niko ovdje nece da kupi pa ljudi oce da maknu iz radnje.A raspitivao sam se i N82 koristi micro SD koja je skuplja..Moja od 4GB(doduse Nokijina) me je kostala 69,90 eura.... I PSP ima istu mem. kao K750 i,zna jer sam je ubacao u moj PSP,i radila je...Al odosmo u off.................JA i dalje ostajem na N95-8gb........
da, niko netje da kupi, vetjina sony foto aparata je koristi i taj koji hotje da ri da za 30e je poremetio pametju. btw. 4gb sa ebaya sa svim troshkovima 3300 (lexar)
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.