Traži se QWERTY šampion
Azimuth, i to sam jedva obezbedio tj. mogu samo jedan da uzmem (caletov kolega ide u Ameriku u ponedeljak, a vraca se za mesec dana pa ne moze vise komada da uzme).
araphel, zasto ne vidis sa madnnesom da uzmes N95 8gb za 250, ako on moze. Ako ne to, onda po meni ti je najbolje da sacuvas lepo tu kintu i potrosis na neku drugu stvar (mozes da pogledas i Msi Wind).
Pozz
araphel, zasto ne vidis sa madnnesom da uzmes N95 8gb za 250, ako on moze. Ako ne to, onda po meni ti je najbolje da sacuvas lepo tu kintu i potrosis na neku drugu stvar (mozes da pogledas i Msi Wind).
Pozz

Linux&Android
Ja ne bih uzimao P1 (ne volim SE ali nemoj te mi zameriti to je moje misljenje)!
Pre bih uzeo E61i ili bih cekao da skupim jos koji $ pa recimo prodao 9300 i uzeo E90!
Azimuth, Madness je pominjao da su to novi telefoni i da ga uzima preko svog tate kod kolege iz Slovenije!
Pre bih uzeo E61i ili bih cekao da skupim jos koji $ pa recimo prodao 9300 i uzeo E90!
Azimuth, Madness je pominjao da su to novi telefoni i da ga uzima preko svog tate kod kolege iz Slovenije!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Meni je najveci problem kod te zaobilazne nabavke pa i one preko neta iz vana ipak nosi neki rizik.
Konkretno ja sam nasao nas domaci sajt preko kog sam mogao da narucim fine mp3 plejere po finim cijenama, a imali su i ekzoticne modele irivra i cowon.
Medjutim kad sam pitao za garanciju, rekli su nema je.
Momentalno, bez obzira na cijenu sam odustao,jer mogli su i pokvaren da mi isporuce, a gdje to ja da servisiram.
Ista stvar je i sa fonovima narocito ovim sto se teze nabavljaju.
Konkretno smo displej za ove uiq3 aparate od SE kostaju preko 50 evra ako ga nadjes.
Koliko bi tek kostalo za npr za motorolu a1200 ili a1600.
Sto znaci stvar je individualnog izbora i rizika ko je koliko spreman da ga snosi jer nismo svi isti.
Za ARAPHEL, autosugesija je vrlo mocna stvar, moze da rijesi i tvoj problem ili potrebe.
Ja konkretno nastojim da napravim downgrade i da pribavim HP514, u mnogo stvari losiji od ovog sto sad imam ali fon meni ima car jer ima sve sto mi moja mpx nije imala, a muziku cu rijesiti plejerom.
To i ti treba da uradis, utuvis sebi u glavu da je to sto imas ili sto nabavis za tebe najbolje, a sve to radi svog mira.
Konkretno ja sam nasao nas domaci sajt preko kog sam mogao da narucim fine mp3 plejere po finim cijenama, a imali su i ekzoticne modele irivra i cowon.
Medjutim kad sam pitao za garanciju, rekli su nema je.
Momentalno, bez obzira na cijenu sam odustao,jer mogli su i pokvaren da mi isporuce, a gdje to ja da servisiram.
Ista stvar je i sa fonovima narocito ovim sto se teze nabavljaju.
Konkretno smo displej za ove uiq3 aparate od SE kostaju preko 50 evra ako ga nadjes.
Koliko bi tek kostalo za npr za motorolu a1200 ili a1600.
Sto znaci stvar je individualnog izbora i rizika ko je koliko spreman da ga snosi jer nismo svi isti.
Za ARAPHEL, autosugesija je vrlo mocna stvar, moze da rijesi i tvoj problem ili potrebe.
Ja konkretno nastojim da napravim downgrade i da pribavim HP514, u mnogo stvari losiji od ovog sto sad imam ali fon meni ima car jer ima sve sto mi moja mpx nije imala, a muziku cu rijesiti plejerom.
To i ti treba da uradis, utuvis sebi u glavu da je to sto imas ili sto nabavis za tebe najbolje, a sve to radi svog mira.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ne znam kako to da propustim nisam vidio taj HP, mora zato sto oni obicno okace sliku neceg drugo.
Ja sam racunao da odem do hrvatske i tamo kupim legalno a onda izvrsim povrat poreza, a tamo ima i da se doplati garantni paket za 2 do 3 godine, sto je super cool.
Jedini problemcic sto jos nisam prizdravio pa ne mogu da mrdam iz Bgd.
Ja sam racunao da odem do hrvatske i tamo kupim legalno a onda izvrsim povrat poreza, a tamo ima i da se doplati garantni paket za 2 do 3 godine, sto je super cool.
Jedini problemcic sto jos nisam prizdravio pa ne mogu da mrdam iz Bgd.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
Jel ima neko info za HTC P4350 koji je Igord pomenuo? Za koliko može da se nabavi? Madness? Igord?
Edit: Sad gledam razlike između njega i TyTNa i 4350 neam 3G, mada to i nije neki stvarni minus. Ali ako može neki uporedni info o cenama jer toga ovde skoro da nema.
Mirko, sredi taj link.
Edit: Sad gledam razlike između njega i TyTNa i 4350 neam 3G, mada to i nije neki stvarni minus. Ali ako može neki uporedni info o cenama jer toga ovde skoro da nema.
Mirko, sredi taj link.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, cena je malo visa od TyTN-a. Mnogi kao glavni nedostatak navode omap 850 (200MHz) procesor. Ali OMAP 850 se davno dokazao kao dostojan.
LCD kod p4350 je vrlo kvalitetan, dobar odziv, dovoljno svetao da se sve lepo vidi. Izrada je kvalitena za razliku od T-Mobile Wing(identican telefon, kozmeticke razlike), mat boje, sto se meni licno svidja jer sam alergican na otiske prstiju
. Izuzetno je tanak za pda sa qwerty tastaturom, dosta tanji od TyTN-a.
LCD kod p4350 je vrlo kvalitetan, dobar odziv, dovoljno svetao da se sve lepo vidi. Izrada je kvalitena za razliku od T-Mobile Wing(identican telefon, kozmeticke razlike), mat boje, sto se meni licno svidja jer sam alergican na otiske prstiju

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Araphel, mislim da ce ti po svemu N95 8gb i N82 resiti stvar, osim kreiranja word fajlova... A mozda bi trebalo da uzmes E90, jer kako peky rece, dobar tel, ima sve sto treba, super kamericu, i cak krajnje solidan MP3. I resio si problem... Mada, kao sto rece... Malo je izvan budzeta.
Nokia E71... Elegant, but deadly
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49