I još jedan mali savet od mene, pogledaj po YT upoređivanje originalnog i kopije Note 4 pa vidi šta i kako. Al ja ti opet kažem, znaš kako radi pravi android a kako bi radio neki kinez..
Samsung Note4 ili Sony Z3?
Re: Одг: Samsung Note4 ili Sony Z3?
Ma daj milke nemoj da me zezaš, teže tebi može da uvale kineza nego nekom koji prvi put vidi android. Koristio si znaš kako šta radi i još uz to sve opet ista firma. A ovo što ti reče Azimuth da učiš napamet ne moraš,bolje zapiši na papiru 
I još jedan mali savet od mene, pogledaj po YT upoređivanje originalnog i kopije Note 4 pa vidi šta i kako. Al ja ti opet kažem, znaš kako radi pravi android a kako bi radio neki kinez..
Re: Samsung Note4 ili Sony Z3?
ponesi torbu za njega i posebnu mini torbicu za olovku

Re: Одг: Samsung Note4 ili Sony Z3?
Sad procitah sa slike Model je SM-N910C e sad po tome ces verovatno znati o kom je recacamatic napisao:Milke koja je verzija upitanju prvo me to zanima. Drugo ako kažeš da je upakovan i sa papirima teško da je neka prevara, mada se kaže kod mene đavo niti ore niti spava. Ako budeš mogao da ga otpakuješ skini sa Google playa(market) CPU-Z aplikaciju i proveri telefon šta ima ispod haube tako ćeš biti siguran. Ako neko od kolega ima drugi savet on će to izložiti
Edit: sada se vraćam par strana unazad i videh da si ti stari mačak, koristio si ti puno modela iz serije "S" a i sa tim android, a to samo jedno znači da ti ne mogu uvaliti nešto kinesko jer si dugo vremena proveo sa originalnim telefonima i znaš kako šta radi, od ikona, boja, sitnih detalja, senzora i šta ti ja još znam, za tebe nema zime drugar. Bilo bi gusto da kupuješ prvi android..
Hahahh hocu brate hvala na savetumajkon80 napisao:ponesi torbu za njega i posebnu mini torbicu za olovku![]()
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Kolege su već napisale, skini CPU-Z, tamo imaš sve detalje, uporedi i to je to, ako se poklapa kupuj, ako ne u pitanju je kopija.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
https://www.kupujemprodajem.com/sam-Not ... ter_id=290 e ljudi od ovog bi trebalo danas da uzmem telefon 
-
rock9855
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Tel mi deluje ok na slikama. Ali sve proveri pre kupovine. Taj lik ima samo jednu poz ocenu pa i nije proveren clan. Lepo proveri garanciju i sam aparat. Puno srece pa javi utiske kad ga uzmes 
Obrisan oglas. Jesi ga kupio, pa ga je skinuo? 
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ili si poslao pare pa on skinuo oglas pa ti je od telefona ostala samo slika?
Valjda si bio pametan pa otisao da pogledas telefon i tek tada zavuces ruku u dzep
Valjda si bio pametan pa otisao da pogledas telefon i tek tada zavuces ruku u dzep
Kupio sam drustvo original sa papirima je
proverio sam sve sto ste mi rekli i sve stima
sinoc sam isao za Kragujevac i licno preuzeo
predamnom je skinuo fabricku foliju i upalio telefon
SM-N910C 32gb platio sam ga 530e plus gorivo do tamo
mislim da sm ok prosao sa cenom posto se na oglasima krece do 620,630e
zadovoljan sam sa telefonom mada nista nema posebno osim te Olovcice
mana je samo sto kada stavim silikonsku masku toliko maska pritiska dugmad za paljenje telefona i za pojacavanje pa se non stop pali gasi ali i to sam resio isekao sam sa skalpelom
mozda sam ipak trebao da polusam neke od vas da uzmem Z3 jer je N4 nepotreban jer nisam neki vican strucnjak
al sta je tu je 
- Azimuth
- Moderator

milke86, cestitam na kupovini!
Pa ako ti ne treba, uvek ga mozes prodati za iste pare, mozda i vece. Evo ja cu ti dati S5 glavu za glavu
Salu na stranu, ni sa Z3 ne bi pogresio. Da li ti treba telefon poput ovog je vec individualno, ali mislim da su ovo ozbiljni telefoni, da pruzaju zaista mnogo i to treba iskoristiti. Samo u tom slucaju se isplati kupovina i davanje ovolike sume novca.
Pa ako ti ne treba, uvek ga mozes prodati za iste pare, mozda i vece. Evo ja cu ti dati S5 glavu za glavu
Salu na stranu, ni sa Z3 ne bi pogresio. Da li ti treba telefon poput ovog je vec individualno, ali mislim da su ovo ozbiljni telefoni, da pruzaju zaista mnogo i to treba iskoristiti. Samo u tom slucaju se isplati kupovina i davanje ovolike sume novca.
Videćeš da se nećeš pokajati kroz par dana kada ga budeš koristio i uživao u njemu.
Čestitke i od mene i da te služi dugo i odlično!
hvala brateacamatic napisao:Videćeš da se nećeš pokajati kroz par dana kada ga budeš koristio i uživao u njemu.
haha vazi glavu za 3 glave josAzimuth napisao:milke86, cestitam na kupovini!
Pa ako ti ne treba, uvek ga mozes prodati za iste pare, mozda i vece. Evo ja cu ti dati S5 glavu za glavu![]()
- El Laki
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Čestitam na telefonu, dobar izbor. Po meni predobar, ali ajde [emoji14]
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Čestitke i od mene, Note 4 je sjajna mašina.
.................................
.................................
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
E ljudi prvo da vam pozelim sve najbolju u novoj godini
a sad opet malo da vas smaram 
Kao sto znate kupio sam Note4 super je stvarno i vrlo jaka i mocna masina ali nisam poslusao na vreme savete nekih od vas kada su rekli da je meni ne potreban jer nisam vican toliko
a i svakako dosta novca u telefonu je bezpotrebno
i tako ja odlucim da ga prodam i naravno prodao sam ga nisam zaradio niti izgubio bas onoliko koliko sam i ja platio
E sad sta uzeti??? Dvoumim se izmedju dva modela Sony Z2 i Z3? Gledao sam dosta testova uporedjivanja komentara ali ja i dalje ostadoh neodlucan
pa vas sad pitam za strucnije odgovore koji je bolji od ova dva? sta gubim sa Z2 a sta dobijam sa Z3?hvala vam 
Kao sto znate kupio sam Note4 super je stvarno i vrlo jaka i mocna masina ali nisam poslusao na vreme savete nekih od vas kada su rekli da je meni ne potreban jer nisam vican toliko
E sad sta uzeti??? Dvoumim se izmedju dva modela Sony Z2 i Z3? Gledao sam dosta testova uporedjivanja komentara ali ja i dalje ostadoh neodlucan
- Azimuth
- Moderator

milke86, G2 i Bog da te vidi. Ne bacaj pare kad ce ti i ovaj zavrsiti posao. Suludo je da dajes vise od 300e za telefon cijih ces mozda 10-15% mogucnosti koristiti.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Jel dolazi samo u obzir sony?
Mislim da je z3 bolji, ne znam iz iskustva, ali iz postova sa drugog foruma . U svakom smislu mnogo bolja kamera a i baterija još bolja. Iscitaj još malo više na Benchmark forumu, iskustva naših korisnika...
Mislim da je z3 bolji, ne znam iz iskustva, ali iz postova sa drugog foruma . U svakom smislu mnogo bolja kamera a i baterija još bolja. Iscitaj još malo više na Benchmark forumu, iskustva naših korisnika...
Huawei