I još jedan mali savet od mene, pogledaj po YT upoređivanje originalnog i kopije Note 4 pa vidi šta i kako. Al ja ti opet kažem, znaš kako radi pravi android a kako bi radio neki kinez..
Sad procitah sa slike Model je SM-N910C e sad po tome ces verovatno znati o kom je recacamatic napisao:Milke koja je verzija upitanju prvo me to zanima. Drugo ako kažeš da je upakovan i sa papirima teško da je neka prevara, mada se kaže kod mene đavo niti ore niti spava. Ako budeš mogao da ga otpakuješ skini sa Google playa(market) CPU-Z aplikaciju i proveri telefon šta ima ispod haube tako ćeš biti siguran. Ako neko od kolega ima drugi savet on će to izložiti
Edit: sada se vraćam par strana unazad i videh da si ti stari mačak, koristio si ti puno modela iz serije "S" a i sa tim android, a to samo jedno znači da ti ne mogu uvaliti nešto kinesko jer si dugo vremena proveo sa originalnim telefonima i znaš kako šta radi, od ikona, boja, sitnih detalja, senzora i šta ti ja još znam, za tebe nema zime drugar. Bilo bi gusto da kupuješ prvi android..
Hahahh hocu brate hvala na savetumajkon80 napisao:ponesi torbu za njega i posebnu mini torbicu za olovku![]()
hvala brateacamatic napisao:Videćeš da se nećeš pokajati kroz par dana kada ga budeš koristio i uživao u njemu.
Čestitke i od mene i da te služi dugo i odlično!
haha vazi glavu za 3 glave josAzimuth napisao:milke86, cestitam na kupovini!
Pa ako ti ne treba, uvek ga mozes prodati za iste pare, mozda i vece. Evo ja cu ti dati S5 glavu za glavu![]()
Salu na stranu, ni sa Z3 ne bi pogresio. Da li ti treba telefon poput ovog je vec individualno, ali mislim da su ovo ozbiljni telefoni, da pruzaju zaista mnogo i to treba iskoristiti. Samo u tom slucaju se isplati kupovina i davanje ovolike sume novca.