Samsung Note4 ili Sony Z3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Одг: Samsung Note4 ili Sony Z3?

Post od acamatic »

Ma daj milke nemoj da me zezaš, teže tebi može da uvale kineza nego nekom koji prvi put vidi android. Koristio si znaš kako šta radi i još uz to sve opet ista firma. A ovo što ti reče Azimuth da učiš napamet ne moraš,bolje zapiši na papiru :lol:
I još jedan mali savet od mene, pogledaj po YT upoređivanje originalnog i kopije Note 4 pa vidi šta i kako. Al ja ti opet kažem, znaš kako radi pravi android a kako bi radio neki kinez..

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Re: Samsung Note4 ili Sony Z3?

Post od majkon80 »

ponesi torbu za njega i posebnu mini torbicu za olovku :lol: :lol:

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Jul 2012. 14:04
:: Galaxy sII

Re: Одг: Samsung Note4 ili Sony Z3?

Post od milke86 »

acamatic napisao:Milke koja je verzija upitanju prvo me to zanima. Drugo ako kažeš da je upakovan i sa papirima teško da je neka prevara, mada se kaže kod mene đavo niti ore niti spava. Ako budeš mogao da ga otpakuješ skini sa Google playa(market) CPU-Z aplikaciju i proveri telefon šta ima ispod haube tako ćeš biti siguran. Ako neko od kolega ima drugi savet on će to izložiti
Edit: sada se vraćam par strana unazad i videh da si ti stari mačak, koristio si ti puno modela iz serije "S" a i sa tim android, a to samo jedno znači da ti ne mogu uvaliti nešto kinesko jer si dugo vremena proveo sa originalnim telefonima i znaš kako šta radi, od ikona, boja, sitnih detalja, senzora i šta ti ja još znam, za tebe nema zime drugar. Bilo bi gusto da kupuješ prvi android..
Sad procitah sa slike Model je SM-N910C e sad po tome ces verovatno znati o kom je rec :)

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od milke86 »

majkon80 napisao:ponesi torbu za njega i posebnu mini torbicu za olovku :lol: :lol:
Hahahh hocu brate hvala na savetu :lol: :lol: :lol: :lol:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Kolege su već napisale, skini CPU-Z, tamo imaš sve detalje, uporedi i to je to, ako se poklapa kupuj, ako ne u pitanju je kopija.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od milke86 »

https://www.kupujemprodajem.com/sam-Not ... ter_id=290 e ljudi od ovog bi trebalo danas da uzmem telefon :D

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Tel mi deluje ok na slikama. Ali sve proveri pre kupovine. Taj lik ima samo jednu poz ocenu pa i nije proveren clan. Lepo proveri garanciju i sam aparat. Puno srece pa javi utiske kad ga uzmes :)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Obrisan oglas. Jesi ga kupio, pa ga je skinuo? :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ili si poslao pare pa on skinuo oglas pa ti je od telefona ostala samo slika?
Valjda si bio pametan pa otisao da pogledas telefon i tek tada zavuces ruku u dzep :|

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od milke86 »

Kupio sam drustvo original sa papirima je :) proverio sam sve sto ste mi rekli i sve stima :) sinoc sam isao za Kragujevac i licno preuzeo :) predamnom je skinuo fabricku foliju i upalio telefon :D SM-N910C 32gb platio sam ga 530e plus gorivo do tamo :) mislim da sm ok prosao sa cenom posto se na oglasima krece do 620,630e :) zadovoljan sam sa telefonom mada nista nema posebno osim te Olovcice :D mana je samo sto kada stavim silikonsku masku toliko maska pritiska dugmad za paljenje telefona i za pojacavanje pa se non stop pali gasi ali i to sam resio isekao sam sa skalpelom :D mozda sam ipak trebao da polusam neke od vas da uzmem Z3 jer je N4 nepotreban jer nisam neki vican strucnjak :D al sta je tu je :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

milke86, cestitam na kupovini!
Pa ako ti ne treba, uvek ga mozes prodati za iste pare, mozda i vece. Evo ja cu ti dati S5 glavu za glavu :lol:

Salu na stranu, ni sa Z3 ne bi pogresio. Da li ti treba telefon poput ovog je vec individualno, ali mislim da su ovo ozbiljni telefoni, da pruzaju zaista mnogo i to treba iskoristiti. Samo u tom slucaju se isplati kupovina i davanje ovolike sume novca.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Videćeš da se nećeš pokajati kroz par dana kada ga budeš koristio i uživao u njemu.
Čestitke i od mene i da te služi dugo i odlično!

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od milke86 »

acamatic napisao:Videćeš da se nećeš pokajati kroz par dana kada ga budeš koristio i uživao u njemu.
Čestitke i od mene i da te služi dugo i odlično!
hvala brate :D

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od milke86 »

Azimuth napisao:milke86, cestitam na kupovini!
Pa ako ti ne treba, uvek ga mozes prodati za iste pare, mozda i vece. Evo ja cu ti dati S5 glavu za glavu :lol:

Salu na stranu, ni sa Z3 ne bi pogresio. Da li ti treba telefon poput ovog je vec individualno, ali mislim da su ovo ozbiljni telefoni, da pruzaju zaista mnogo i to treba iskoristiti. Samo u tom slucaju se isplati kupovina i davanje ovolike sume novca.
haha vazi glavu za 3 glave jos :D haha hvala svakako :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Čestitam na telefonu, dobar izbor. Po meni predobar, ali ajde [emoji14]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Čestitke i od mene, Note 4 je sjajna mašina.
.................................
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Pravi izbor. Čestitam!
Note IV N9100 dual

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od milke86 »

E ljudi prvo da vam pozelim sve najbolju u novoj godini :D a sad opet malo da vas smaram :D
Kao sto znate kupio sam Note4 super je stvarno i vrlo jaka i mocna masina ali nisam poslusao na vreme savete nekih od vas kada su rekli da je meni ne potreban jer nisam vican toliko :) a i svakako dosta novca u telefonu je bezpotrebno :) i tako ja odlucim da ga prodam i naravno prodao sam ga nisam zaradio niti izgubio bas onoliko koliko sam i ja platio :)
E sad sta uzeti??? Dvoumim se izmedju dva modela Sony Z2 i Z3? Gledao sam dosta testova uporedjivanja komentara ali ja i dalje ostadoh neodlucan :unsure: pa vas sad pitam za strucnije odgovore koji je bolji od ova dva? sta gubim sa Z2 a sta dobijam sa Z3?hvala vam :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

milke86, G2 i Bog da te vidi. Ne bacaj pare kad ce ti i ovaj zavrsiti posao. Suludo je da dajes vise od 300e za telefon cijih ces mozda 10-15% mogucnosti koristiti.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Jel dolazi samo u obzir sony?
Mislim da je z3 bolji, ne znam iz iskustva, ali iz postova sa drugog foruma . U svakom smislu mnogo bolja kamera a i baterija još bolja. Iscitaj još malo više na Benchmark forumu, iskustva naših korisnika...
Huawei

Odgovori