Pomoc oko odabira ,do 350 evra.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 14. Avg 2012. 02:10
- :: Samsung Galaxy S5
- :: Z2,N4,N5,N9, F117a
Re: Pomoc oko odabira ,do 350 evra.
Pa nije bas kic osim ako ne zelis sam da ga napravis, za apk se slazem da ih ima puno beskorisnih ali ima i onih koje se izdvajaju i koje jednostavno sluze svrsi. I ne smatram da je kvantitet apk prednost tolika. Na iOS dok sam ja koristio nisu postojale aplikacije koje postoje za android a bile su mi potrebne pa je to jedan od razloga sto sam presao. A to za savet koji telefon uzeti u pravu si svako ima svoje prohteve i zelje pa mu nesto odgovara vise nego ovo drugo. I kazem ako se nrma dovoljno para za odlican android fon bolje uzeti 4s ili neki win neko android. (Ako govorimo o prosecnom korisniku) ovde uglavnom ljudi kupuju tel prestiza radi, poznajem licno masu njih koji imaju s5 ,s4, g3 5s itd dali su tolike pare za tel baterija im traje 2 dana. Kada udjemo u neku temu i razgovor malo dublji i pitaju me da li bih mogao da im sacuvam imenik i prebacim na drugi telefon jer planiraju da ga promene??!! Za sync nisu culi, a najaca apk koju imaju je killer mosquito, rasteruju komarce sa njim. Kada im kazem da nakon slikanja fotografije automatski se pojave slike na kompu gde god da sam, ostanu u cudu. Za dropbox naravno nisu culi. Bluetooth je jedino sredstvo za prenos podataka, NFC misle da je skrivena opcija za hackoavnje telefona. Npr. Moj cale je kupio s5 kada se pojavio iz jednog razloga treba mu za navigaciju. Ostalo ga nr interesuje nije zeleo note jer je malo veci pa mu smeta da ga nosi a s5 je savrsenih razmera. I kako njemu da preporucim iOS ili windows? Jedino sto ga interesuje jeste iGO, poziv i viber.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
I drugi OS-ovi imaju mape i Vajber, ali dobro. Pošto ga nije hteo kao statusni simbol, mogao je da prođe jeftinije, a da ima sličnu funkcionalnost. Ali, zašto ti ja ovo pišem, kad to odlično i sam znaš.
-
- Redovni učesnik
Znam ja da imaju, ali sam rekao velicina ekrana i dimenzije telefona su za njega savrsene. (covek nije hteo NOTE4) Od pre par godina je poceo da koristi Android i nema govora da moze da predje ili da zeli da predje na drugi OS. Cak i na ovom koristi onaj glupi "Jednostavni Touch wizz". A inace mogao je da uzme neki jeftiniji, ali zasto bi, iskreno ni ja ne bih dao vise od 100e u kesu za mobilni, a kamoli on, telefone "dobijamo" na paket preko mreze i na istom paketu jedan s5 je gratis a drugi 200e na 24 mesecne rate sa nekim popustom zbog bodova koji se skupljaju vremenom.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
O, pa to je lepo, 200€ za njega je bagatela (računam da ste ga uzeli čim se pojavio).
A po pitanju OS-a i TW-a, to je u redu i to podržavam, neka koristi ono što mu odgovara.
A po pitanju OS-a i TW-a, to je u redu i to podržavam, neka koristi ono što mu odgovara.
-
- Redovni učesnik
Cale je tada uzeo ja nisam, imao sam nexus pa mi nije ovaj trebao, dok se nije polomio po drugi put. Ali necu da lazem ne secam se koliko, valjda 25-30e sa osiguranjem je kostao prosle godine kada se pojavio preko paketa svakako povoljnije nego u Srbiji i to dosta. Ali recimo dozvoljavaju dva telefona po paketu da se uzimaju. Kada se pojavio s6 pa od pre mesec dana ovom je sada pala cena na 0e uz paket.
Za iphone je neka nebitna razlika, ali rekao sam cale se ne bi navikao na iOS ne znam kome bi vece mučenje bilo, on da uci ili ja da ga ucim. Ja recimo ne koristim iPhone odnosno prestao sam iz jednog razloga postoji program koji ne postoji u takvoj funkcionalnosti na iOS ili barem nije postojao kada sam ja imao 4s, a ne rootovani android bez gubitka garancije i osiguranja ima. Inace nemam nista protiv iOS.