Moj ortak menja fon,pa ga zanima koji je od ovih sa 3.2 Mpx kamerom najbolji.. razmislja se izmedju samsunga d900,p850, SE k800, i nokie N73 ili 7390... bitno je da je kamera dobra,al naravno,i druge funkcije su mu koliko toliko bitne...
n73 veruj mi u ovom izboru, ima za nijansu losiju kameru (po nekima, vecini) ali to je nijansa, duplo bolji video od k800 simbijan i nokia je.. ostale modele nemoj ni slucajno, mislim to je moje misljenje..
Naravno k800i,jede malu decu,zavija sarmu,pravi pasulj,kiseli kupus ako je kamera bitan k800i je tu pobednik.Ma koliko neko ubedjivao i tvrdio da n73 ima bolju kameru,k800i ipak ima bolju.Ali sa ovom cinjenicom ne mogu da se sloze oni koji imaju n73.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
posto baja izgleda ima para, i treba mu telefon sa dobrom kamerom i sa ostalim funkcijama ja preporucujem n73 i argumentujem.. milan91, k800 ima bolju svakako ali video, simbijan..
Ako mu treba za slikanje tu pobedjuje k800, ali n73 ima bolji snimak! Zavisi sta mu je vaznije slika ili video, mada iako n73 ima malo losiju kameru, ima dosta prednosti, tako da ja preporucujem n73!
pa ljudi i 7390 je u igri,a on ima lep dizajn (kako za koga),na preklop je (to i znate vec),nije symbian i mislim da ima najbolji balans fotografija\video i sve to prihvatljivoj ceni! Ipak njegovih 640*480 u video rezoluciji zasluzuje paznju,ali glavna dilema je sam dizajn
gallee napisao:n73 veruj mi u ovom izboru, ima za nijansu losiju kameru (po nekima, vecini) ali to je nijansa, duplo bolji video od k800 simbijan inokia je..
Ovo ne treba komentarisati!
Inace ako ortaku ne treba Simbian,moj glas ide za K800,a ako mu treba N73!
McLaren, nokia 6630 (ever green) je kostala 190 pre godinu dana a sada 180
sonijev k750 (ever green) u iso vreme kad je nokia 190 ovaj je bio 230 a sada jedva 150
mislim i mecka je dobra ali maybah..
mislim i mecka je dobra ali maserati..
Milos!1! napisao:Moj ortak menja fon,pa ga zanima koji je od ovih sa 3.2 Mpx kamerom najbolji.. razmislja se izmedju samsunga d900,p850, SE k800, i nokie N73 ili 7390... bitno je da je kamera dobra,AL NARAVNO,i druge funkcije su mu koliko toliko bitne...
Najbolja kamera je na N-73 jer su fotografije slicne kao na K-800.(neko ce reci da je bolja kamera na k-800 a video??)Posto kamera ne sluzi samo za fotografije vec i za video snimke gde Nokia rastura pomenuti SE,naravno da je bolje kupiti N-73(da ne pominjem jos i simbian o.s-em)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.