Predlog za telefon sa najboljom baterijom
Predlog za telefon sa najboljom baterijom
Imam dva broja, tj. koisnik sam dvije mobilne mreze. Imam telefon NOKIA N90 i trebam da kupim jos jedan telefon. Molim Vas da mi date savjet koji telefon da kupim.
Sta me konkretno zanima?
- da telefon nije previse skup (dovoljan mi je jedan takav)
- da mu baterija dugo traje, jer cu da ga koristim iskljucivo za pricu, sto ce reci da mi nisu potebne multi medije, memoriske kartice i sl.
Vec su mi predlozili NOKIA 1100, da li se slazete ili imate bolji predlog???
Unaprijed zahvalan.
Sta me konkretno zanima?
- da telefon nije previse skup (dovoljan mi je jedan takav)
- da mu baterija dugo traje, jer cu da ga koristim iskljucivo za pricu, sto ce reci da mi nisu potebne multi medije, memoriske kartice i sl.
Vec su mi predlozili NOKIA 1100, da li se slazete ili imate bolji predlog???
Unaprijed zahvalan.
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Samsung x480! Savrsen za "sporedni" telefon, na preklop, prosto ga ne osetis u dzepu... Baterija oko 6-7 dana uz prosecno koriscenje za pricu, jos me nijednom nije izdao da mu se isprazni baterija kada je najpotrebnije. Ja bih mu dao etiketu Telefon za telefoniranje!
Mada, nemam nista ni protiv nokie...
PozZ

Mada, nemam nista ni protiv nokie...
PozZ
Ej razmisli o MOTOFONE F3...telefon je bruka jednostavan i bash mu je to glavna odlika...koliko je jednostavan toliko je dobar...Inace dva coveka iz mog kraja mi dali kesh da im kupim kada u utorak budem isao za Bg po moju E2
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Prvo da cestitam Vaskrs (Uskrs) svim Hriscanima na forumu.
Hvala svima na savjetima.
Mislim da cu se ipak odluciti za telefon sa monohromatskim ekranom
, jer ipak mnogo pricam pa mi je baterija jako bitna (imam VIP broj, za one koji ne znaju besplatne sve pozive unutar mreze
).
I drugi mi je VIP broj i koristim telefon NOKIA N90, pa ga punim svaki dan, dosadilo
.
S' obzirom da sam se raspitivao jos na neka mjesta, najvjerovatnije cu kupiti NOKIA 1110, jer je lepse dizajnirana od 1100, a baterija mu cak i malo duze traje
jednom momku traje 9 dana, sto ce reci, mene kao korisniku VIP broja neka izdrzi 4 i ja cu biti presrecan.
pozzz
Hvala svima na savjetima.

Mislim da cu se ipak odluciti za telefon sa monohromatskim ekranom

I drugi mi je VIP broj i koristim telefon NOKIA N90, pa ga punim svaki dan, dosadilo

S' obzirom da sam se raspitivao jos na neka mjesta, najvjerovatnije cu kupiti NOKIA 1110, jer je lepse dizajnirana od 1100, a baterija mu cak i malo duze traje

pozzz
Sada jos jedno pitanje.
Ukoliko kupim NOKIA 1110, da li da formiram bateriju tako sto cu je puniti 3 x po 12 h ili samo po 3-4 sata koliko je dovoljno da se baterija napuni???
Cuo sam da se ove nove baterije ne smiju puniti po 12 sati, jer postoji mogucnost da dodje do pregrejavanja i crkavanja baterije.
Ukoliko kupim NOKIA 1110, da li da formiram bateriju tako sto cu je puniti 3 x po 12 h ili samo po 3-4 sata koliko je dovoljno da se baterija napuni???
Cuo sam da se ove nove baterije ne smiju puniti po 12 sati, jer postoji mogucnost da dodje do pregrejavanja i crkavanja baterije.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
marko83pg, viewtopic.php?t=1595&start=160
Bar milion puta raspravljano.
Bar milion puta raspravljano.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- ninkovic_n
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39
Ma 6310i ... Najjaci poslovni telefon koji je napravljen od strane Nokije ... Baterija drzi citavih 8 dana ... A i telefon je oko 70 eura polovan ... Ali vredi te pare ... Ako ti padne nece mu biti nista ... Kada sam prodao moj fon uzeo sam od caleta taj 6310i ... i pao mi je sa 2 metra na beton ... a telefonu nista ... tako da je to moja preporuka ... 

Nokia 8800 Black Edition
Evo opet mene. Od kada koristim telefon (danas od 18 h) do sada sam imao 50 minuta razgovora i primio sam 5 SMS-ova. Trenutno mi prikazuje dvije linije na bateriji, sto ce reci za 6 sati 3 linije, ako nastavim tako ove dvije cu istrositi jos za 4 sata (ukupno 10 sati). To mi bas i ne djeluje kao ono sto su neki od Vas rekli, da baterija ovom modelu traje nedelju dana. Jos uvijek nisam ni jednom punio bateriju, pa se nadam kada zavrsim trece punjenje da ce baterija duze trajati, jer ako bude ovako, definitivno ga vracam prodavcu jer je dogovor bio, ako bude trajao ispod cetiri dana ja vracam telefon, a on pare, a ako bude baterija trajala preko cetiri dana zadrzavam telefon. Javljam se ponovo kada mi se isprazne i ove dvije linije baterije. Pozdrav!
posto vidim da sat na ovom sajtu nije bas u najboljem redu, da kazem da je trenutno vrijeme 00:40, a sajt prikazuje 11:24 (mozda pogrijesim za koji minut) predhodnog dana, tako da ne bi bilo zabune oko moje prosle poruke
posto vidim da sat na ovom sajtu nije bas u najboljem redu, da kazem da je trenutno vrijeme 00:40, a sajt prikazuje 11:24 (mozda pogrijesim za koji minut) predhodnog dana, tako da ne bi bilo zabune oko moje prosle poruke