Predlog za telefon sa najboljom baterijom

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
marko83pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Apr 2007. 19:32

Predlog za telefon sa najboljom baterijom

Post od marko83pg »

Imam dva broja, tj. koisnik sam dvije mobilne mreze. Imam telefon NOKIA N90 i trebam da kupim jos jedan telefon. Molim Vas da mi date savjet koji telefon da kupim.

Sta me konkretno zanima?
- da telefon nije previse skup (dovoljan mi je jedan takav)
- da mu baterija dugo traje, jer cu da ga koristim iskljucivo za pricu, sto ce reci da mi nisu potebne multi medije, memoriske kartice i sl.

Vec su mi predlozili NOKIA 1100, da li se slazete ili imate bolji predlog???

Unaprijed zahvalan.

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Nokia 1100 može 'ladno da izdrži i preko 8 dana. :ohmy: 8) :D :roll:
Ja sam živi svjedok...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Samsung x480! Savrsen za "sporedni" telefon, na preklop, prosto ga ne osetis u dzepu... Baterija oko 6-7 dana uz prosecno koriscenje za pricu, jos me nijednom nije izdao da mu se isprazni baterija kada je najpotrebnije. Ja bih mu dao etiketu Telefon za telefoniranje! :D

Mada, nemam nista ni protiv nokie...

PozZ

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

marko83pg, takodje mislim da bi ti savrseno odgovarala motorola c118,specifikacije i cenu ces videti na sajtu,a jedan moj drugar ga ima i baterija mu drzi oko 8-9 dana (takodje ga koristi kao sekundarni telefon)
D500&E71

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ej razmisli o MOTOFONE F3...telefon je bruka jednostavan i bash mu je to glavna odlika...koliko je jednostavan toliko je dobar...Inace dva coveka iz mog kraja mi dali kesh da im kupim kada u utorak budem isao za Bg po moju E2
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Nokija 1600 kosta 40e, ima je jedan moj drugar, baterija mu drzi 3-4 dana ali on se ubija od price (direktor jedne sprtske ustanove :wink: )
and justice for all...

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

Ne može tel. sa colour ekranom izdržati kao tel. sa monohromatskim!!! :uhuh: :uhuh: :uhuh:
Display vuče oko 70% baterije. Znači ako 1600 i 1100 imaju istu bateriju mnogo duže će izdržati 1100!!!
I Bog je Srbin...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Vrlo moguce da ce baterija duze izdrzati na 1100 ali mnogo je lepshe kad fon ima ekran u coloru a dan-dva manje shto ce drzati baterija nije toliko strasho, dal ce drzati 4-5 ili 6-7 dana.
and justice for all...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

ja sam imao 1600 do pre 2 nedelje kad sam ga zveknuo o pod (isto kao sekundarni telefon),i baterija je bogami trajala poduze ,zaboravim kad sam ga punio...pozzzz 8)
<<<Black N96>>>

marko83pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marko83pg »

Prvo da cestitam Vaskrs (Uskrs) svim Hriscanima na forumu.

Hvala svima na savjetima. :)

Mislim da cu se ipak odluciti za telefon sa monohromatskim ekranom :roll: , jer ipak mnogo pricam pa mi je baterija jako bitna (imam VIP broj, za one koji ne znaju besplatne sve pozive unutar mreze :D ).

I drugi mi je VIP broj i koristim telefon NOKIA N90, pa ga punim svaki dan, dosadilo :disgust: .

S' obzirom da sam se raspitivao jos na neka mjesta, najvjerovatnije cu kupiti NOKIA 1110, jer je lepse dizajnirana od 1100, a baterija mu cak i malo duze traje :? jednom momku traje 9 dana, sto ce reci, mene kao korisniku VIP broja neka izdrzi 4 i ja cu biti presrecan.

pozzz

marko83pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marko83pg »

Sada jos jedno pitanje.

Ukoliko kupim NOKIA 1110, da li da formiram bateriju tako sto cu je puniti 3 x po 12 h ili samo po 3-4 sata koliko je dovoljno da se baterija napuni???

Cuo sam da se ove nove baterije ne smiju puniti po 12 sati, jer postoji mogucnost da dodje do pregrejavanja i crkavanja baterije.

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

marko83pg, puni dok se ne napuni, i to je to. batali sta pricaju 'prodavci' koji i dalje tvrde da se baterije puno 1000 puta po milion sati.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

marko83pg, viewtopic.php?t=1595&start=160
Bar milion puta raspravljano.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

evo ovako - 6210 sa novom li-ion baterijom, ja garantujem da ce da drzi duze od svega, samo je poenta naci telefon ..
There is no knowledge that is not power

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Ma 6310i ... Najjaci poslovni telefon koji je napravljen od strane Nokije ... Baterija drzi citavih 8 dana ... A i telefon je oko 70 eura polovan ... Ali vredi te pare ... Ako ti padne nece mu biti nista ... Kada sam prodao moj fon uzeo sam od caleta taj 6310i ... i pao mi je sa 2 metra na beton ... a telefonu nista ... tako da je to moja preporuka ... 8)
Nokia 8800 Black Edition

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ninkovic_n i ja to tedoh da kazem, ali iz iskustva znam da 6210 duze traje na jedno punjenje jer se prvo proizvodio sa ni-mh baterijom, a kasnije si mogao da u njega stavish li-ion sa 6310i. istyi su djavo, samo je 6210 zelen ekran, i nema bluetooth
There is no knowledge that is not power

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Ma ni ovom bluetooth ne koristi. carski mob ovaj 6310i. moj cale je imao i onu jac(citaj,debelu) bateriju i nije bilo sanse da ti se isprazni telefon...

marko83pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marko83pg »

Hvala Vam svima!

Kupio sam NOKIA 1110i. Javicu Vam kako sam zadovoljan za nekoliko dana. Sada pokazuje da ima 5 linija (citaj punu) baterije.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

marko83pg, i tako će bar 3-4 dana :wink:
7-8 dana do punjenja.
Ako ti treba TELEFON odličan izbor si napravio.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

marko83pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marko83pg »

Evo opet mene. Od kada koristim telefon (danas od 18 h) do sada sam imao 50 minuta razgovora i primio sam 5 SMS-ova. Trenutno mi prikazuje dvije linije na bateriji, sto ce reci za 6 sati 3 linije, ako nastavim tako ove dvije cu istrositi jos za 4 sata (ukupno 10 sati). To mi bas i ne djeluje kao ono sto su neki od Vas rekli, da baterija ovom modelu traje nedelju dana. Jos uvijek nisam ni jednom punio bateriju, pa se nadam kada zavrsim trece punjenje da ce baterija duze trajati, jer ako bude ovako, definitivno ga vracam prodavcu jer je dogovor bio, ako bude trajao ispod cetiri dana ja vracam telefon, a on pare, a ako bude baterija trajala preko cetiri dana zadrzavam telefon. Javljam se ponovo kada mi se isprazne i ove dvije linije baterije. Pozdrav!
posto vidim da sat na ovom sajtu nije bas u najboljem redu, da kazem da je trenutno vrijeme 00:40, a sajt prikazuje 11:24 (mozda pogrijesim za koji minut) predhodnog dana, tako da ne bi bilo zabune oko moje prosle poruke

Odgovori