jovan1994, po tvom postu i za ozbiljne i za druge najbolji je w850
Ako ukljucimo i cenovni faktor sakako da je to w810,jer ipak za 200e ima malo telefona koji imaju odlicnu 2mpx kameru sa af,512 mb standardnu karticu i odlicnu (uostalom kao i svi walkman brendirani telefoni ) muzicku reprodukciju!
A ako se ne bi gledao cenovni faktor,rvanji bi bilo izmedju w950 (za mladje ljude) i p990 (za ozbiljnije poslovne ljude).............
loki13, ali vecina ljudi ceni dobru kameru,cak i u poslovnim krugovima (sem firmama gde su zabranjene),tako da W950 ispada nekako iz igre,a bogami i P990 koga jos uvek nema dovoljan broj da bi se makar moglo imalo pricati o nekakvoj popularnosti.Da ne govorimo o softverskim nedacama...Na eBayu sam nasao ganz nove modele koji se prodaju po ceni Nokie 6288 ili 6300...Dovoljno govori o nepopularnosti.
Ovde bi mogao da se nadje i K800 recimo,a? I on svira sve sasvim ok,ne mora bas da bude Walkman telefon.
Green, naravno da moze da se nadje i k800,mogao i bi i w880 (kao kontra nokiji 8800)!
A za p990,pa ja licno znam barem 15 ljudi koji rade u ozbiljnim firmama i koji koriste bas taj model,i ne bi ga menjali nizasta na svetu,ipak pre njega vecina je imala p800/900/910 pa je navikla na platformu i rad sa njima,pa im nista ne smeta!
Hmmm za mene najbolji telefon koji je SE izbacio jeste W900 i tako ce ostati dok ne izbaci opet nesto takvo...nek bude vala i veci ali nek bude i sve u jednom...Opet ne mogu da ga nadjem po nekoj razumnoj ceni...Zovem lika on ga ceni 350e i ne da ispod pa da je bog..Kaze 300e najmanja cifra...Ja mu kazem da ima W950 i cak P990 za te pare a on u fazonu pa ovo je mnogo bolji mobilni
Tako je to sa preprodavcima...Gadno je sto je i na ebay-u josh uvek skup...Well,toliko od mog misljenja...najkompletniji SE po meni(mislim da je on nastao kao koncept tj nagurali se najbolje sto su imali u njega)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
loki13, ja da budem potpuno iskren,jos nisam video P990i uzivo ovde kod mene u Australiji Neverovatno ali istinito,nema ga ni u prodaji ni u jednoj mrezi prodavaca,a najavljen je jos i-ho-ho otkada. Ko bas zeli takvo nesto ide na eBay normalno.Ono sto nema ovde,narucis iz Hong Konga
ako bi birao staro definitivno p910 jer je perfekcija.ok možda nekom treba kamera koju on ima slabu ali ja bi kamere izbacio sa telefona
ali ako gledamo neki nov fon definitivno p990 i samo to kome bi takodje izbacio kameru
K800, extra kamera, extra ekran, odlican blic, solidna interna memorija, sa wakman slusalicama se cuje odlicno, estecki je veoma elegantno uradjen, a nov kosta samo 240 evra, stvarno jedini SE koji se meni svidja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.