Narode,
dobio sam mogucnost da izaberem izmedju ova dva telefona telefona (novi). Molim vas preporuku, vase misljenje???
Moji kriterijumi:
- kvalitet, baterija, velicina, tezina, izgled, brzina pozivanja-imenik,
- do sada sam non-stop koristio Nokia telefone
- zbog prirode posla, dosta razgovaram na tel., malo saljem sms poruke, slabo koristim kameru,
- volim da cuvam tel. (mislim ne volim ga izgrebanog,...)
- tel. mi je uvijek smjesten u adekvatnoj futrolici
- nekada mi je bitna veza sa Internetom (funkcionalnost GPRS). Obavezno povezivanje sa PC putem bluetooth-a,...
Samsung D-900 &SonyEricsson K800i
K800i je puno bolji od samsunga vise je userfriendly(valjd se tako pise) i vise izgleda poslovno
i puno je izdrzljiviji

Poslednja izmena od tomi44 u Pon, 07. Maj 2007. 18:58, izmenjeno 2 puta ukupno.
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
Po meni:
-Kvalitet je na strani K800, prvo zbog lako lomljivog ekrana na d900, koji košta 120€, pa i flat kabal lako ode, pa i slide...
-Baterija je tu negdje, sve ti je to max. 3 dana.
-Veličina: d900 je manji i lakši.
-Izgled:
to sam odluči, meni je ljepši K800.
-Brzina pozivanja: kod svih ne-smart telefona je približno ista tj. dovoljno brza.
-Kamera:Bolja na K800i + ima pravi blic.
-GPRS je na SonyEricsson telefonima maksimalno upotrebljiv, Povezivanje preko BT-a meni radi bez problema (što baš ne znam za samsung) iako je prebacivanje fajlova mnogo brže preko kabla!
-Ako hoćeš da instaliraš java aplikacije ili igrice, ZABORAVI SAMSUNG!
P.S. tomi44, piše se USER FRIENDLY
-Kvalitet je na strani K800, prvo zbog lako lomljivog ekrana na d900, koji košta 120€, pa i flat kabal lako ode, pa i slide...
-Baterija je tu negdje, sve ti je to max. 3 dana.
-Veličina: d900 je manji i lakši.
-Izgled:

-Brzina pozivanja: kod svih ne-smart telefona je približno ista tj. dovoljno brza.
-Kamera:Bolja na K800i + ima pravi blic.
-GPRS je na SonyEricsson telefonima maksimalno upotrebljiv, Povezivanje preko BT-a meni radi bez problema (što baš ne znam za samsung) iako je prebacivanje fajlova mnogo brže preko kabla!
-Ako hoćeš da instaliraš java aplikacije ili igrice, ZABORAVI SAMSUNG!
P.S. tomi44, piše se USER FRIENDLY
I Bog je Srbin...
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Devojka mog brata ima D900,i mogu reci da je to cist promasaj nad telefonima.Samsung ko samsung,nema nikakve mogucnosti,mislim na ubacivalje tema i igrica,i kamera mu je katastrofa(na d600 je bolja,i jos nema night mode)zvuk isto nista posebno...Dok za k800 sam samo cuo od drugih ljudi,ali ne sumnjam da je mnogo,ali mnogo bolji fon od ovog.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
K800 ako hoces pravi fon za sve i svasta sa, blago receno, odlicnom kamerom, i koji je otporan na udarce/bacanja u zid i slicno
Jedino sto je malo veci od D900
K800 + Opera mini za internet koristim non stop i radi savrseno, za D900 konkretno ne znam kakav je kad je u pitanju GPRS ali sam imao iskustva sa slicnim samsungima i uzas su teski.
Povezivanje sa PCom nije nikakav problem, ja moj cesto koristim sa laptopom preko kabla i radi bez problema. Takodje GPRS preko BTa sa PDA radi savrseno bolje od bilo kog fona sa kojim sam probao

Jedino sto je malo veci od D900
K800 + Opera mini za internet koristim non stop i radi savrseno, za D900 konkretno ne znam kakav je kad je u pitanju GPRS ali sam imao iskustva sa slicnim samsungima i uzas su teski.
Povezivanje sa PCom nije nikakav problem, ja moj cesto koristim sa laptopom preko kabla i radi bez problema. Takodje GPRS preko BTa sa PDA radi savrseno bolje od bilo kog fona sa kojim sam probao
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."