sta je bolje SE k550i ili SE k750i
sta je bolje SE k550i ili SE k750i
Da li je bolji sony ericsson k550i ili sony ericsson k750i,i zasto.
kad sam kupovao mobilni svi su mi rekli k550i al` sad svi kazhu k750i..
Odgovorite mi..
kad sam kupovao mobilni svi su mi rekli k550i al` sad svi kazhu k750i..
Odgovorite mi..
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Svaki ima svoje prednosti i mane
ali ako cemo ovako da gledamo naravno k750i
K750i:jeftiniji,jeftinije memorijske,mozes da ga modujes,bolja kamera
k550i: noviji softver,nove skupe kartice,ne mozes da ga modujes,losija kamera i zbog softvera(koji ima i neke bagove) a i posto k550i ima manje socivo
k750i je zastareo telefon za jedno mesec dana ide u zasluzenu penziju
ali koliko je dobar telefon ko da je juce izasao
Ako ti je glupo da nosis k750i jer ga vec cela Srbija ima onda uzmi k550i 
K550i je naslednik k750i ali nije all in one kao sto je k750i, i to sto nosi malecki naziv cyber shot na svom poklopcu od baterije ne znaci da ima slike
slike su dosta losije od k750i, jedina prednost k550i je eto taj brend cyber shot i novi meni kamere i noviji i brzi softver 
Svakako bih uzeo k750i...

K750i:jeftiniji,jeftinije memorijske,mozes da ga modujes,bolja kamera

k550i: noviji softver,nove skupe kartice,ne mozes da ga modujes,losija kamera i zbog softvera(koji ima i neke bagove) a i posto k550i ima manje socivo

k750i je zastareo telefon za jedno mesec dana ide u zasluzenu penziju

K550i je naslednik k750i ali nije all in one kao sto je k750i, i to sto nosi malecki naziv cyber shot na svom poklopcu od baterije ne znaci da ima slike

Svakako bih uzeo k750i...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
smesko Ja bih ti od srca preporucio K750i,imao sam ga i veruj mi telefon je stvarno odlican,kamera mu je i vise nego fantasticna,uostalom pogledaj malo slike po forumu i videces sam.Jeste da je K550i i nov i ima neka poboljsanja po pitanju brzine softvera ali po meni je to zanemarljivo.Uzmi ti lepo K750i i jos ce ti ostati para pa izadi malo i provedi se. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- MilančeBGD
- Expert
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- MilančeBGD
- Expert
Super Sayian, pa zakljucili smo da ne volis i sto onda postujes stvarno te ne razumem, dokazao si da ne volis se i da samo pljujes po njemu da k750i ima los dzojstik da se kvari takodje je to tako i kod k800i, a to su samo tvoje prazne price...
- Super Sayian
- Mobil fan
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Ako ti nije problem za kes,ja bih uzeo K550,pre svega zato sto K750 seta svaki drugi lik na ulici a ovaj jos nisam video da neko ima!
Po funkcijama su isti,a M2 su znacajno pojeftinile tako da ni one nisu vise toliko skupe,a i kad tad ce ti zatrebati za neke novije SE telefone.Softver je u pocetku imao neke bagove ali verujem da je to do sad vec ispravljeno,a ako i nije imas SEUS ili servis gde ce da ti urade flesh i to je to,mada kazem opet,ne verujem da jos ima neke bagove!
Po funkcijama su isti,a M2 su znacajno pojeftinile tako da ni one nisu vise toliko skupe,a i kad tad ce ti zatrebati za neke novije SE telefone.Softver je u pocetku imao neke bagove ali verujem da je to do sad vec ispravljeno,a ako i nije imas SEUS ili servis gde ce da ti urade flesh i to je to,mada kazem opet,ne verujem da jos ima neke bagove!

- MilančeBGD
- Expert
Super Sayian, izvini ali sam to radis niko te nije terao da se prikljucis temi da pises nebuloze...
Ako neko trazi pomoc oko kupovine telefona eto tebe sa predlogom da uzme 3250, jer ga naravno ti imas... Ti se oslanjas na neka tracarenja tvog druga koji ima k750i i sad je njemu crkao dzojstik, ajde dobro desilo se ali sigurno nije crkao vec nije hteo da reaguje na pomeranje u jednu stranu, to je jer je prasina usla i to se sredjuje ciscenjem, i to ne znaci da je dzojstik crkao i da SE pravi uzas dzojstike ali nokija je nokija i ona ima najbolje dzojstike, pogledaj malo sta se desilo mnogim korisnicima sa dzojstikom na n73 pa nesto pricaj.Imam dosta drugova i ljudi koje znam da imaju k750i neki imaju od kako je izasao, evo skoro pune 2 god. i radi kao da je juce uzet...
Kazes ja tebe smaram, pa ne smaram ja tebe nego ti smaras sve nas sa tim tvojim pricama koje si cuo od pere,mike i laze.I naravno preporucujem svima da uzmu 3250, ima odlican ekran, ima puno aplikacija za njega to je pravi symbian telefon, kamera je 2mpx ista kao sa k800i...
Ja ako nisam imao prilike da vidim i koristim E61 ne mogu da pricam da je telefon vrh ili da je uzas i da ga ne treba uzeti, vec jednostavno precutim i preskocim temu...
btw. jel si procitao ovo pravilo
STROGO ZABRANJENO
#1 psovanje, psovanje sa zvezdicama (npr. sr***e), direktno napadanje i provokacija korisnika
Ako neko trazi pomoc oko kupovine telefona eto tebe sa predlogom da uzme 3250, jer ga naravno ti imas... Ti se oslanjas na neka tracarenja tvog druga koji ima k750i i sad je njemu crkao dzojstik, ajde dobro desilo se ali sigurno nije crkao vec nije hteo da reaguje na pomeranje u jednu stranu, to je jer je prasina usla i to se sredjuje ciscenjem, i to ne znaci da je dzojstik crkao i da SE pravi uzas dzojstike ali nokija je nokija i ona ima najbolje dzojstike, pogledaj malo sta se desilo mnogim korisnicima sa dzojstikom na n73 pa nesto pricaj.Imam dosta drugova i ljudi koje znam da imaju k750i neki imaju od kako je izasao, evo skoro pune 2 god. i radi kao da je juce uzet...
Kazes ja tebe smaram, pa ne smaram ja tebe nego ti smaras sve nas sa tim tvojim pricama koje si cuo od pere,mike i laze.I naravno preporucujem svima da uzmu 3250, ima odlican ekran, ima puno aplikacija za njega to je pravi symbian telefon, kamera je 2mpx ista kao sa k800i...
Ja ako nisam imao prilike da vidim i koristim E61 ne mogu da pricam da je telefon vrh ili da je uzas i da ga ne treba uzeti, vec jednostavno precutim i preskocim temu...
btw. jel si procitao ovo pravilo
STROGO ZABRANJENO
#1 psovanje, psovanje sa zvezdicama (npr. sr***e), direktno napadanje i provokacija korisnika
@smesko: u redu bi bilo uzeti k750 samo zbog cene...
Inace ja imam k750 i planiram za nekoliko meseci da menjam za k550 (kada mu padne cena josh malo) najvishe zbog softvera jer je razlika nebo i zemlja! Mnoooogo brzi (u svemu), ima java jp-7 platformu... itd.... Uglavnom bolji je po svemu osim po ceni (i telefona i memoriskih kartica) i trenutno ima bolji softver za kameru (al to ne znaci da sutra nece se menjati situacija sa kamerom mada su male shanse da ce biti bolja posto k750 je "hackovan" telefon, tj. nasli su nacin da zaobidju zabrane tako da i korisnici mogu uz pomoc par programa da cackaju po file systemu telefona i da menjaju bukvalno SVE!, pa i "ponasanje" kamere).
Zakljucak: uzmi sta hocesh, i jedno i drugo ti je ista stvar, ja preporucujem k550 zbog softvera (tj. brzine celog telefona, ostavlja skroz drugi utisak) i baterije (koja dosta duze traje).
pozz
Inace ja imam k750 i planiram za nekoliko meseci da menjam za k550 (kada mu padne cena josh malo) najvishe zbog softvera jer je razlika nebo i zemlja! Mnoooogo brzi (u svemu), ima java jp-7 platformu... itd.... Uglavnom bolji je po svemu osim po ceni (i telefona i memoriskih kartica) i trenutno ima bolji softver za kameru (al to ne znaci da sutra nece se menjati situacija sa kamerom mada su male shanse da ce biti bolja posto k750 je "hackovan" telefon, tj. nasli su nacin da zaobidju zabrane tako da i korisnici mogu uz pomoc par programa da cackaju po file systemu telefona i da menjaju bukvalno SVE!, pa i "ponasanje" kamere).
Zakljucak: uzmi sta hocesh, i jedno i drugo ti je ista stvar, ja preporucujem k550 zbog softvera (tj. brzine celog telefona, ostavlja skroz drugi utisak) i baterije (koja dosta duze traje).
pozz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
ako je kamera toliko bitna onda ima dve opcije:
1: malo vishe casha i k800/k810/(k850)
2: za cenu k750+30ak eura uzmi k320 i neki entry level fotoaparat
ako kamera nije toliko bitna onda kao happy k550 juzer od srca ga preporuchujem...
k750 ima bolju kameru ali porethodne opcije imaju josh bolju
i jeftiniji je
k550 je jednostavno next generation. ima par sitnica za koje ne bi verovao koliko su ti bile potrebne
TrackID radi jako dobro, Java multitasking takodje...ma jednostavno NxTGeN. Rekao bih da ima i jachu bateriju (Li-Polymer 950mAh)
A osim toga definitivno privlachi pazhnju poslovnih komitenata... a i zhena
Osim toga... za ovo nisam siguran ... k550 je jedan od retkih telefona kod nas koji nije skinut sa neke mrezhe. (jesam li upravu???)
1: malo vishe casha i k800/k810/(k850)
2: za cenu k750+30ak eura uzmi k320 i neki entry level fotoaparat

ako kamera nije toliko bitna onda kao happy k550 juzer od srca ga preporuchujem...
k750 ima bolju kameru ali porethodne opcije imaju josh bolju

k550 je jednostavno next generation. ima par sitnica za koje ne bi verovao koliko su ti bile potrebne

A osim toga definitivno privlachi pazhnju poslovnih komitenata... a i zhena

Osim toga... za ovo nisam siguran ... k550 je jedan od retkih telefona kod nas koji nije skinut sa neke mrezhe. (jesam li upravu???)
- MilančeBGD
- Expert
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 20. Jun 2007. 21:30
- Super Sayian
- Mobil fan
- MilančeBGD