Koju mi savjetujete Nokiju do 200 evra?
- Njegovan
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43
Koju mi savjetujete Nokiju do 200 evra?
Moze li jedan dobar savjet od vas koju mi noviju Nokiju savjetujete, a da je do 200 evra cijena. Interesuje me samo ako ste sigurni da je dobra.
Onda je odgovor, na tvoje pitanje N70 definitivno ako hoces Symbian telefon, zato sto je u tom cenovnom rangu, a za te pare po mom misljenju tesko da ces naci bolju Nokiu, ja ga imam i prezadovoljan sam sa njim!!! To je to sto se tice mog misljenja sacekaj da vidis i drugi sta ce da ti kazu!!!
Pozzz.....

Pozzz.....

.::HTC Desire Z::.
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Njegovan,-Lepo ti kaze bigmag, To je telefon za desetku.Ja ga imam skoro 6meseci,i mogu ti reci prezadovoljan sam.Baterija moze da izgura 3 dana ali tesko,uglavnom ti je prosek 2 dana ili dan ipo(iskreno).Kamera mu je,pa sta da ti govorim imas brdo slika na forumu,za mene je extra,a video zapis je perverzija.Fabricka maskica mi se nije ogulila za sad,mada sam je zamenio pre 2nedelje jer sam uzeo crnu...Kupio sam 1gb karticu platio je 1800din(to je oko 23eura)naravno kingston,i fon mi radi perfektno,istom brzinom kao i sa 64mb.Sta jos reci,najvise app-a ima za njega i to je glavno.Blic mu je dosta jak,i ako je let dioda...Ako te jos nesto zanima pitaj...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
A 6300?
Po meni trenutno najperverzniji telefon do 200 evrica.
Pod uslovom da ne zelis smart phone(symbian).
Jedina mana mu je baterija, ali i to moze da se sredi sa blc-5 baterijom i malim "kastmajzingom" iste.....Sa njom dobijes dan,dan ipo vise nego sto bi ti drzala baterija iz fabrickog pakovanja.
Po meni trenutno najperverzniji telefon do 200 evrica.
Pod uslovom da ne zelis smart phone(symbian).
Jedina mana mu je baterija, ali i to moze da se sredi sa blc-5 baterijom i malim "kastmajzingom" iste.....Sa njom dobijes dan,dan ipo vise nego sto bi ti drzala baterija iz fabrickog pakovanja.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
loki13, imao si srece, citali smo na forumu sta se drugim ljudima desavalo. A citao sam i u svetu da ima dosta njih problema sa njim. Ok, nijedan komad harvera ne moze da bude savrsen, uvek se nadje neka falinka. Ali kada te falinke ima u znacajno vecem procentu nego inace, onda tu nesto jako nije dobro.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Evo i ja da se nadovezem...
Burazu smo uzeli za rodjendan 6233 preko Telenora pochetkom juna i radi besprekorno..!
Chitao sam da se deshavaju problemi sa njom, ali samo prilikom javljanja, tj. da se/te ne chuje sagovornik sec/2sec...
Njegovan, ako uzimash symbian, definitivno>>>n70me,
a ako uzimash 'obichan' phone, onda>>> 6233...
Shta god da odluchish, verujem i nadam se da se necesh pokajati...
Pozz!

Burazu smo uzeli za rodjendan 6233 preko Telenora pochetkom juna i radi besprekorno..!

Chitao sam da se deshavaju problemi sa njom, ali samo prilikom javljanja, tj. da se/te ne chuje sagovornik sec/2sec...
Njegovan, ako uzimash symbian, definitivno>>>n70me,
a ako uzimash 'obichan' phone, onda>>> 6233...
Shta god da odluchish, verujem i nadam se da se necesh pokajati...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82