Brz telefon?
Brz telefon?
Potreban mi je telefon, da ima sve standardne funkcije, i tu mislim actvie desktop, dobar kalendar, kalkulator i snimanje glasa. Takođe, potrebno mi je nešto BRZO, ne volim spore telefone, koju Nokiu da uzmem, pošto ne gotivim previše proizvođače? Meni se dopada ona 6300? Da li je brza ,koliko traje baterija? 

Ultra brzi telefoni:
-W200
-W300
-K510
-k610
-k550
.... itd...
Moja preporuka: k550 (telefon je skroz extra i ima sve sto bi trebao da ima. skoro bez mane).
POzz
-W200
-W300
-K510
-k610
-k550
.... itd...
Moja preporuka: k550 (telefon je skroz extra i ima sve sto bi trebao da ima. skoro bez mane).
POzz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Dario sve si mi naveo neke potpuno grozne teledone, makar da si rekao S500, on mi je nekako i privlačan, ali ovi...
Ovako, imao sam 6233 i ona mi je prihvatljivo brza, malo kasni kada se otvaraju poruke po par sekundi, ali osim toga nema problema. Ali ne dopada mi se što je telefon prilično velik, hteo bih nešto manje, recimo 6300.
Dopada mi se 6131, možda čak i E50, ali mislim da je spor kao N73, ako je na tom nivou, onda je katstrofa.

Ovako, imao sam 6233 i ona mi je prihvatljivo brza, malo kasni kada se otvaraju poruke po par sekundi, ali osim toga nema problema. Ali ne dopada mi se što je telefon prilično velik, hteo bih nešto manje, recimo 6300.
Dopada mi se 6131, možda čak i E50, ali mislim da je spor kao N73, ako je na tom nivou, onda je katstrofa.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
6300 je dosta brz i po pitanju kretanja kroz meni,pisanja poruka i sl. inace baterija mu traje uz malo njakanja oko najvise 3dana.uostalom idi u radnju i uveri se mada sam ja taj merio sa svojim W880 i mogu reci da ga je SE ubio u pojam sto se brzine tice.ali ako zelis nokiju 6300 je solidan fon...kamera nije nista ekstra sto se kvaliteta i podesavanja tice (nema ni landscape mode u shoot poziciji) 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
@Miki_l Pazi to vec znas da symbian telefoni sporiji od java,ali posto vidim da si naveo Nokiu E50 da ti se svidja mogu da ti kazem da nije brza kao java telefoni (normalno) ali nije ni spora,a inace je odlican telefon sa dosta mogucnosti,kompaktan,sjajan ekran,baterija odlicna,tako da malo bolje razmisli o njemu.
Nokia 6300 je takodje dobar phone,mislim izgledom rusi ali baterija mu je bas losa.
6131 je isto dobar telefon ali razmisli malo da sa njim moze da ti se zezne flat a i ekran mu je strasno osetljiv.
Opet ti najbolje znas sta ti treba najvise tako da potrebe na papir i onda u kupovinu.
Nokia 6300 je takodje dobar phone,mislim izgledom rusi ali baterija mu je bas losa.
6131 je isto dobar telefon ali razmisli malo da sa njim moze da ti se zezne flat a i ekran mu je strasno osetljiv.
Opet ti najbolje znas sta ti treba najvise tako da potrebe na papir i onda u kupovinu.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Eskiviraj sve na preklop....uzmi 6300 i neces se pokajati.
Cak i da ti ne ispuni sve gore nabrojane zahteve, telefon toliko dobro i sofisticirano izgleda, da ce ti biti apsolutno sve jedno sto je za jednu mili-sekundu sporiji od tamo nekog snj...telefona
Ako tfabricka baterija bude ti slaba za tvoje potrebe, posalji mi pm, licno cu ti isturpijati blc-5 i dobices duze trajanje baterije od jos dan,dan ipo
Cak i da ti ne ispuni sve gore nabrojane zahteve, telefon toliko dobro i sofisticirano izgleda, da ce ti biti apsolutno sve jedno sto je za jednu mili-sekundu sporiji od tamo nekog snj...telefona
Ako tfabricka baterija bude ti slaba za tvoje potrebe, posalji mi pm, licno cu ti isturpijati blc-5 i dobices duze trajanje baterije od jos dan,dan ipo
Ja nemam potrebu da idem na Tibet gde nema utikača, tako da je život baterije potpuno nebitan, punim na poslu, punim kod kuće, to mi je nebitno i nisu mi jasni ljudi koji "čekaju" da im se isprazni baterija...
Ako je 6300 prohvatljivo spor i "malo sporiji", to nije dovoljno dobro. Šta mislite o SE M600i, koliko je brz i da li ima belih u BG?
Ako je 6300 prohvatljivo spor i "malo sporiji", to nije dovoljno dobro. Šta mislite o SE M600i, koliko je brz i da li ima belih u BG?

@miodrage: Ne kontam zasto mora da pishe nokia na masci da bi telefon usao u izbor.
@miki_l: a sta mislish o W880 (pazi na slici nije nesto, ali u real-life skroz extra izgleda)? Btw m600 nije ti nesto "brz" telefon.
@miki_l: a sta mislish o W880 (pazi na slici nije nesto, ali u real-life skroz extra izgleda)? Btw m600 nije ti nesto "brz" telefon.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Dario, covek je lepo spomenuo "koju NOKIU da uzmem", tako da mu u skladu sa pitanjem samo Nokia telefone treba predlagati. To sto je decko neupucen da su SE java fonovi brzi od Nokia njegov je problem. Moj odgovor je da je svejedno uzeo 6300, 6233 ili neki sl. java fon. Svi imaju potpuno istu platformu(S40 3rd ) i manje-vise podjednako su brzi(barem 6300/6233 i drugi u ovoj klasi, jer imaju isti i procesor). Ono sto moras izbeci jeste Symbian, jer je svaki aparat na ovoj platformi sporiji od bilo kog pristojnog java aparata.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja mislim da si ti decko vrlo neodlucan i da si poprilicno razmazen, Ajde da razumem da ti je nesto sporo ali brate mili tebi je sve sporo, pa ti smetaju tasteri a ne smeta ti da bockas olovkom po displeju koji btw mozes isto tako lako tim bockanjem da s'ebes itd itd. Odluci se sta konkretno ocekujes od telefona i onda ces lako pronaci odgovarajuci. Ako su ti bitni programi i brdo mogucnosti onda je logican izbor symbian po cenu toga da bude neznatno sporiji od onih sa fabrickim sofverom gde to sto dobijes u njemu ne mozes da menjas niti dodajes. Sledece oko cega moras da se odlucis jeste da li ti je zaista prakticnije da imas touchscreen ili nije. Aj ti lepo kad sve to smislis dodjes ponovo ovde pa nam kazes sta si odlucio i onda ce ti svi ovi ljudi dobre volje pomoci oko tvog izbora.
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
miodrage, Thx na ispravci
Azimuth, Za ovo da se displej unisti sa bockanjem nece moci
imao sam fon sa tach skrinom i mucio sam ga kao loodak... vise sam koristio prste nego onu olovcicu
nisu oni pravili fon da se brzo unisiti displej vec da dugo traje 

Azimuth, Za ovo da se displej unisti sa bockanjem nece moci

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob