Imam K750i+1GB+HPM-70, i hteo bih ga menjati za k800i. Pa me zanima:
Razlika u kvalitetu video snimka?
Znam da snimaju u istoj rezoluciji. Da li je zvuk bolji?
Vratio sam se sa exita i tamo sam napravio preko 50 snimaka -> slika i nije losha ali zvuk na snimcima je katastrofa -> samo krchi...
Prosle godine kad sam bio na exitu imao sam d600 i snimci su bili brutalni, a zvuk savrsen...
Tako da, ako k800i ima isti kvalitet snimka kao k750i, mozda bih uzeo d900i?
Sta mislite?
K750i, k800i ili d900i ?
Necesh dobiti nista vishe. Poboljsanje ce biti tek kada bude bio k850! Do tada.... ostani na k750
.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ma kakvi, ostani na k750, kao sto je receno neces nista dobit, bar po pitanju klipa, znaci potpuno isto a.. i ne vrjedi snimat sa 176 x 144.. radije uzmi neku nokiju koja snima sa 640 x 480 i sa 15-30 slika po sekundi dok k750 i k800 snimaju oko 12 slika/s a w550 15 slika/s
i ja sam se kontao sta da uzmem, i bas sam pitao za klipovei onda.. fino uzmem hpm - 70 i 1GB kartu (na k750) i cekam malo para za neku masinu
i ja sam se kontao sta da uzmem, i bas sam pitao za klipovei onda.. fino uzmem hpm - 70 i 1GB kartu (na k750) i cekam malo para za neku masinu

ne bih hteo vise da dajem veci kes za telefone, dosta je bilo...
A k850 ce biti sigurno 400+ eura i nokije su isto tako skupe mislim na n-seriju...
Sto je najgore, sad ne vidim nijedan telefon koji bi mi bio primamljiv!
Damn...
Mozda, da ostanem na k750i i uzmem nekog malog digitalca od jedno 6-7 mpx i vga rezolucijom videa sa 30 fps? Oh yeah!!!
Ili mozda Samsung f700 ako cena bude normalna, jako mi se svidja!!!
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1327/Samsung/F700
A k850 ce biti sigurno 400+ eura i nokije su isto tako skupe mislim na n-seriju...
Sto je najgore, sad ne vidim nijedan telefon koji bi mi bio primamljiv!
Damn...

Mozda, da ostanem na k750i i uzmem nekog malog digitalca od jedno 6-7 mpx i vga rezolucijom videa sa 30 fps? Oh yeah!!!

Ili mozda Samsung f700 ako cena bude normalna, jako mi se svidja!!!
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1327/Samsung/F700