C100 S55 M55 MC60
Re: s55
nema bluetooth ali ima kameru (naravno ako si mislio na mc60) a slika je odlicna mada kvalitet slike zavisi i od osvetljenja u kome se slika. Najoptimalnije je na dnevnom svetlu, telefon je odlican (ja ga imam sta da kazem visheprokka napisao:to je po meni ubedljivo najbolji telefon od ponudjenih... cini mi se da je jedini od navedenih koji ima i bluetooth... telefon je jednostavno sjajan... kamerica mu fali, ali moze da se dokupi...
mada ovo je naravno subjektivno misljenje
-
Gost
Ajde ako ima neko slike napravljene sa ovim telefonom neka mi posalje na mail! Zanim me kako izgledaju! I Sta u principu radite sa slikama (kako ih prebacujete na komp) Posto nema IC port! Da li to pravi problem! I koliko slika stane u telefon! ankica@email.co.yu
-
Denda
Resenje
Vidi Ankice,mislim da bi tvoju dilemu resio tel siemens C62.Odlicna grafika,fenomenalan zvuk i da ne bih ponovo opisivao sta sve ima idi na www.mobilnisvet.com pa na siemens pa C62 i tamo ces naci moj komentar!
Nadam se da sam pomogao!
Pozdrav
Nadam se da sam pomogao!
Pozdrav
-
elit
želio bi kupiti ovaj fontel ali govore da su slike užasne pa može li ko poslati koju sliku s ovog moba na e-mail jrazic@bih.net.ba
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
- DJ_Boris
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Ma MC serija ne valja generalno
pogotovo MC62
u to je djubre nevidjeno...
Tel se kvari...uzas...
Slusalica i mic crkavaju iz nepoznatih razloga...
Ima i js neke probleme, na servisu ga ima bas dosta....
pogotovo MC62
u to je djubre nevidjeno...
Tel se kvari...uzas...
Slusalica i mic crkavaju iz nepoznatih razloga...
Ima i js neke probleme, na servisu ga ima bas dosta....
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
-
sky master
- Novajlija

- Pridružio se: Sub, 31. Jul 2004. 00:49
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59