Telefon koji ima najjaci i najkvalitetniji zvuk
Telefon koji ima najjaci i najkvalitetniji zvuk
E ovako. Treba mi telefon koji ima najjaci i najkvalitetniji zvuk priliko preslusavanja muzickih i video sadrzaja! Znaci koji je najbolji telefon na trzistu za to ?
Na trzistu su najbolji w950, n91 i n91 8gb. Znaci, kod njih je zvuk isti, jedina bitna razlika je sto je na w950 flash memorija, a sto je na n91 i n91 8gb hard disk.
Ja bih na tvom mestu uzeo w950, jer n91 nema na nasem trzistu da nije sa vodafon mreze, a n91 8gb je prilicno precenjena sto se tice cene.
Ali, ako hoces da sacekas jos malo, sad ce izaci Sony Ericsson W960 koji je poprilicno bolji od bilo kog telefona na nasem trzistu (ako gledas zvuk, kameru, ekran, ogromnu memoriju, jednostavno savrsen telefon)
E, sad sto se tice glasnoce zvuka, najglasniji je SE W550, ali ovi telefoni koje sam gore naveo su sveukupno neprikosnoveni, bolji od velike vecine mp3-playera...
Ja bih na tvom mestu uzeo w950, jer n91 nema na nasem trzistu da nije sa vodafon mreze, a n91 8gb je prilicno precenjena sto se tice cene.
Ali, ako hoces da sacekas jos malo, sad ce izaci Sony Ericsson W960 koji je poprilicno bolji od bilo kog telefona na nasem trzistu (ako gledas zvuk, kameru, ekran, ogromnu memoriju, jednostavno savrsen telefon)
E, sad sto se tice glasnoce zvuka, najglasniji je SE W550, ali ovi telefoni koje sam gore naveo su sveukupno neprikosnoveni, bolji od velike vecine mp3-playera...
iPhone + CX300
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
W950 je extra baterija przi sve ostale telefone sto se trajanja tice....plus uiq3 interfejs ma sve zivo trenutno jedan od najboljih muzickih telefona...a i cena mu je vrlo primaljiva...ja kad sam ga video u radnji nisam mogao da se odvojim od njega...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
oktagon, pitanje jel ti treba kvalitet preko slusalica ili zvunika na telefonu???
Ako hoces preko sluski onda ovi gore navedeni plus bilo koji iz SE w-serije (810/850/880...)
Ako ti pak presudnu ulogu igra kvalitet zvuka preko zvucnika najbolji izbor bi bio n73,6233... (ipak su stereo,a i odvaljuju po glasnoci)
Ako hoces preko sluski onda ovi gore navedeni plus bilo koji iz SE w-serije (810/850/880...)
Ako ti pak presudnu ulogu igra kvalitet zvuka preko zvucnika najbolji izbor bi bio n73,6233... (ipak su stereo,a i odvaljuju po glasnoci)
D500&E71
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
oktagon, pa onda ili kao sto je rekao Alien, w550,jer on stvarno otkida ali je malo strije,pa ces ga samim tim teze naci,a i nema externu memoriju (samo 256mb)!
A kao bolja preporuka po meni je nokia 6233,ima stereo zvucnike koji ubijaju...sta vise reci,cak mu je icena krajnje pristupacna i uz jeftine micro sd kartice,ma milina

A kao bolja preporuka po meni je nokia 6233,ima stereo zvucnike koji ubijaju...sta vise reci,cak mu je icena krajnje pristupacna i uz jeftine micro sd kartice,ma milina

D500&E71
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Naravno da ima! Kupis lepo jamahin muzicki stub sa stereo zvucnicima od po 500W i uzivas u jacini zvuka!oktagon napisao:Ima li sta bolje od N73 kada je u pitanju jacina zvuka u pitanju

Ponekad mi stvarno nije jasno sta ljudi ocekuju od mobilnih telefona

Po mom misljenju vecina novih telefona imaju zvucnike dovoljno jake da ne propustis poziv, cak ni u autobusu. A poziv je kao osnovna funkcija telefona, a ne pustanje muzike na zurkama

PozZ
Stvarno, sta ste se svi napalili da imas zvuk preko zvucnika
Sta, kao ides ulicom, odvrnes muziku i faca si ili sta vec
Daj lecite komplekse nekako drugacije, a ako hoces lep i jak zvuk, slusalice u usi, i bas te briga... Imas pet puta jaci i bolji zvuk, a i ne smaras ostale sa pustanjem muzike...

iPhone + CX300
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
oktagon, zeleo bih ja da ti pomognem ali izgleda da ne mogu. Jer jedino sto sam cuo od tih telefona sa jacim zvucnikom je N73 za koju si rekao da te nije odusevila i samim tim ja nisam relevantan da pricam o ostalim modelima. Mogu ti samo skrenuti paznju da dosta zavisi u kakvoj si okolini cuo N73 tj da li je bilo buke i tako toga. Jer na primer ja sam prezadovoljan tim zvukom, od kada sam obavio mali testic da pustim uporedo istu pesmu na telefonu i na laptopu! Muzika sa telefona je bez preterivanja bila 3x bolja i glasnija!
Tako da moj ti je savet da probas ti opet tu N73 sa nekom drugom pesmom, jer i od toga dosta zavisi...
PozZ

PozZ
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40