Telefon koji ima najjaci i najkvalitetniji zvuk

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
oktagon
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 27. Jun 2007. 09:49

Telefon koji ima najjaci i najkvalitetniji zvuk

Post od oktagon »

E ovako. Treba mi telefon koji ima najjaci i najkvalitetniji zvuk priliko preslusavanja muzickih i video sadrzaja! Znaci koji je najbolji telefon na trzistu za to ?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Na trzistu su najbolji w950, n91 i n91 8gb. Znaci, kod njih je zvuk isti, jedina bitna razlika je sto je na w950 flash memorija, a sto je na n91 i n91 8gb hard disk.

Ja bih na tvom mestu uzeo w950, jer n91 nema na nasem trzistu da nije sa vodafon mreze, a n91 8gb je prilicno precenjena sto se tice cene.

Ali, ako hoces da sacekas jos malo, sad ce izaci Sony Ericsson W960 koji je poprilicno bolji od bilo kog telefona na nasem trzistu (ako gledas zvuk, kameru, ekran, ogromnu memoriju, jednostavno savrsen telefon)

E, sad sto se tice glasnoce zvuka, najglasniji je SE W550, ali ovi telefoni koje sam gore naveo su sveukupno neprikosnoveni, bolji od velike vecine mp3-playera...
iPhone + CX300

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

W950 je extra baterija przi sve ostale telefone sto se trajanja tice....plus uiq3 interfejs ma sve zivo trenutno jedan od najboljih muzickih telefona...a i cena mu je vrlo primaljiva...ja kad sam ga video u radnji nisam mogao da se odvojim od njega...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

oktagon, pitanje jel ti treba kvalitet preko slusalica ili zvunika na telefonu???
Ako hoces preko sluski onda ovi gore navedeni plus bilo koji iz SE w-serije (810/850/880...)
Ako ti pak presudnu ulogu igra kvalitet zvuka preko zvucnika najbolji izbor bi bio n73,6233... (ipak su stereo,a i odvaljuju po glasnoci)
D500&E71

oktagon
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od oktagon »

Mislio sam preko zvucnika? Ima li sta bolje od N73 kada je u pitanju jacina zvuka u pitanju ? N73 sam imao prilike da ''slusam'' i nije me nesto odusevio ?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

oktagon, pa onda ili kao sto je rekao Alien, w550,jer on stvarno otkida ali je malo strije,pa ces ga samim tim teze naci,a i nema externu memoriju (samo 256mb)!
A kao bolja preporuka po meni je nokia 6233,ima stereo zvucnike koji ubijaju...sta vise reci,cak mu je icena krajnje pristupacna i uz jeftine micro sd kartice,ma milina
:D
D500&E71

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

oktagon napisao:Ima li sta bolje od N73 kada je u pitanju jacina zvuka u pitanju
Naravno da ima! Kupis lepo jamahin muzicki stub sa stereo zvucnicima od po 500W i uzivas u jacini zvuka! :P
Ponekad mi stvarno nije jasno sta ljudi ocekuju od mobilnih telefona :? uzmite samo njihove dimenzije, niko ne voli cigle, a od ovih maleckih zvucnika ocekuju cuda!
Po mom misljenju vecina novih telefona imaju zvucnike dovoljno jake da ne propustis poziv, cak ni u autobusu. A poziv je kao osnovna funkcija telefona, a ne pustanje muzike na zurkama ;)

PozZ

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Stvarno, sta ste se svi napalili da imas zvuk preko zvucnika :lol: Sta, kao ides ulicom, odvrnes muziku i faca si ili sta vec :lol: Daj lecite komplekse nekako drugacije, a ako hoces lep i jak zvuk, slusalice u usi, i bas te briga... Imas pet puta jaci i bolji zvuk, a i ne smaras ostale sa pustanjem muzike...
iPhone + CX300

oktagon
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od oktagon »

ocigledno me ne razumijete..... :chytry: ......... ako mozete da pomognete pomognite, ako ne nista !

P.S. Hvala loki13

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

oktagon, zeleo bih ja da ti pomognem ali izgleda da ne mogu. Jer jedino sto sam cuo od tih telefona sa jacim zvucnikom je N73 za koju si rekao da te nije odusevila i samim tim ja nisam relevantan da pricam o ostalim modelima. Mogu ti samo skrenuti paznju da dosta zavisi u kakvoj si okolini cuo N73 tj da li je bilo buke i tako toga. Jer na primer ja sam prezadovoljan tim zvukom, od kada sam obavio mali testic da pustim uporedo istu pesmu na telefonu i na laptopu! Muzika sa telefona je bez preterivanja bila 3x bolja i glasnija! :) Tako da moj ti je savet da probas ti opet tu N73 sa nekom drugom pesmom, jer i od toga dosta zavisi...

PozZ

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

3250 ima dosta dobar i jak zvuk(imam ga) ... ali sam cuo za neki SE koji grimi (ovde na forumu sam cuo za njega) ... tu je i N73 ME i N91 :dry:
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

Post od jovan1994 »

sta mislite da li 5700 ima jaci zvucnik od n73 , mislim da sam to negde cuo sad neznam dali je to laz ili istina ako neko zna neka odgovori :? :?
N73 MUSIC ZAKON

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

oktagon, znaci definitivno telefoni sa najjacim zvucnikom su ti nokia n73 i 6233+sto n73 ima opciju prosireni stereo i kad to ukljucis zvuk je bukvalno preglasan :wink:
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

oktagon,kupish Motorolu E1 ili E398 i flashujesh MotoMusiq v2 ili v3 i smeces da stanes sa bilo kojim fonom na crtu. Znaci dere i N73 i 6233 i po jacini i po kvalitetu... Jos ako su novi zvucnici... Kazem ti iz iskustva,ja ozvucavam ceo shkolski hodnik... :o

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

jovan1994
pre neki mesec sam imao n73 a sad nosim 5700....cenim da su iste jachine al se na 5700 ne chuje kao da je telefon stavljen u neko bure pa sve odzvanja...ima nekako puniji i chistiji zvuk!

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Marko123
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 02:00

Post od Marko123 »

Taj efekat bureta :lol: je mnogo koristan ukoliko zelite da se cujete na daljinu... To je ono sto odlikuje N73. Zvuk kao da dolazi iz dubine,nekako je prodiruc,sto dovodi do osecja da telefon ima bash dobru izlaznu jacinu zvuka ;)

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

N95 isto otkida....izbacio me je profesor sa ispita, jer mi je zvonila n95 (za vreme ispita), a zvonila je mnogo, ali mnogo glasno

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

U pravu je cebzab, to sam zaboravio da napomenem kad sam testirao n95 pustio sam pesmu preko zvucnika-znaci zvuk otkida koliko je glasan! Jos kad se ukljuci prosireni stereo-BRUKA :D
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Odgovori