e65 vs n80 vs n92 vs e61i vs n93 vs n73me vs p1

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

e65 vs n80 vs n92 vs e61i vs n93 vs n73me vs p1

Post od llulle »

cale mi kaze nemoj da te svrbe pare,imao sam k800 1god i prodao ga juce(placen je 370 pre 1god.),smorio me je jako danac cu prodati 6131 koji sam dosta koristio ali je rel mlad fon 4 meseca ,ukupno cu imati 370-380e,za te pare mogu da uzmem sve gore navedene sem p1 koji je jos skup posto ga ima u 2 radnje,ja znam da ako cu cekati cekacu zbog p1 posto nema drugih fonova kojima ce padati cena i koji su meni interesantni,a k850 nece skoro,a ja bi da uzmem fon pa da sam miran par do proleca,uzecu i ka850 sigurno do nove godine ili kad vec izadje,posto nosim 2 fona,kamera mi nije bas jako bitna ali necu da uzmem nesto smesno,znaci dobar kvalitet,dobar ekran-velik,dobar zvuk na zvucniku,da fino pusta klipove i pregled slika i da sajtove koje otvaram na netu izgledaju dobro,a ne ko na 6131 da svisnes od muke ,memorija nije bitna posto je sad to sve jeftino
nokia c7

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ne razumem zasto si otvorio novu temu??? :?
iPhone + CX300

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

mozda sam pogresio,al u temu koju si ti otvorio dolzali samo par njih koji predlazu isto,dao sam veci izbor ponudjenih pa ce verovatno doci vise njih koji imaju ove navedene fonove,ja sam u tvojoj temi pitao za n93 i niko nista,gde su dexter,lomnica,i svi oni sa puno postova i iskustva sa fonovima,ne kazem da svi koji su nam predlagali telefone grese ali neci da se pokajem kad kupim fon ipak dajem oko 400e i to dajem sad i za novu godinu opet,ne kupujem k750 pa da nisam siguran,ja znam da su to sve dobri telefoni samo neke od njih(e61i,n93 i n91) teze prodati,nije lako naci one koji znaju sta je to i kojima to treba
nokia c7

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

llulle, Malo ti je 3 strane komentara pa da otvorimo praktično istu temu još jednom?
To što ti nisi siguran ne znači da će se javiti više ljudi na novoj temi.
Produžetak ovde:
viewtopic.php?t=11726&start=40
A ovo ide na lock pa brisss
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zaključana tema