Trenutno sam u kupovini novog mobilnog telefona.Svideo mi se dosta mobilni Nokia N73 ,ali i N70.
Trazim brz odgovor od onih koji imaju ove marke telefona.Zanimame da li je istina to da se dzojstik kod N73 brzo kvari i da kakav je ovako za koriscenje.DA LI JE BOLJI N73 ILI N70,normalno da je bolji N73 ali ..........Ali N70 je kvalitetnije napravljen??? ??? ??? !! !! !
N73 ili N70
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Meni se N73 ne svidja, mnogo krhko deluje, plastika skipucka cak i pri neznom kuckanju SMS-ova. N73 ima Symbian 9.1 a N70 8.1. Stariji Symbian jos uvek ima vishe aplikacija za sebe, i laksa je kontrola telefona, mnogo je "otvoreniji" za korisnika, dok u 9.1 imas mnogo vishe zastite. Tako recimo na 8.1 virusi su normalna pojava, na 9.1 ne postoje
Sam moras da odlucis sta ti treba, ali moj glas ide za N70. Ako imas malo vishe para, a kamera ti nije preterano bitna, razmisli o E-seriji.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Nemozes dobiti precizan odgovor, ako je jedina stvar koja te interesuje dzojstik
.
Na strani n73, su noviji simbijan, koji sa sobom nosi neka ogranicenja, tj nisu dostupni krekovi za sve programe, on ima i veci displej, sa 2,4 inca u dijagonali, naspram 2,1 kod n70. rezolucija ekrana je na strani n73 koji ima i svjetliji displej. Baterija kod n73 je jaceg kapacitea.
Vec sad je bez daljeg nabrajanja jasno da n73 je pobjednik.
Medjudtim tvoj izbor i to sasvim solidan, moze biti i n70, pod uslovom da ti je kolicina slobodnog rama, bitna, a sa tim imas daleko bolji multi tasking. takodje se veoma isplati uzeti ovaj model, iz razloga sto mu je cijena sad kako polovnog tako i novog veoma pristupacna, a isto tako netreba zanemariti i ako naidjes na povoljnu ponudu modela n72, koji je kvalitetnije izradjen, od n70, i koji pri tom ima i unisex fashion elemente
, slicne one na 7610.

Na strani n73, su noviji simbijan, koji sa sobom nosi neka ogranicenja, tj nisu dostupni krekovi za sve programe, on ima i veci displej, sa 2,4 inca u dijagonali, naspram 2,1 kod n70. rezolucija ekrana je na strani n73 koji ima i svjetliji displej. Baterija kod n73 je jaceg kapacitea.
Vec sad je bez daljeg nabrajanja jasno da n73 je pobjednik.
Medjudtim tvoj izbor i to sasvim solidan, moze biti i n70, pod uslovom da ti je kolicina slobodnog rama, bitna, a sa tim imas daleko bolji multi tasking. takodje se veoma isplati uzeti ovaj model, iz razloga sto mu je cijena sad kako polovnog tako i novog veoma pristupacna, a isto tako netreba zanemariti i ako naidjes na povoljnu ponudu modela n72, koji je kvalitetnije izradjen, od n70, i koji pri tom ima i unisex fashion elemente

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Moj glas ide za N73,miodrage i kefalo navedose prednosti i mane oba telefona.Ono zbog cega bih se ja odlucio za n73 je u tome sto ima bolji ekran u stvari fantastican,bolja baterija,kamera...
Jeste da je kvalitet izrade kod n73 los ali i n70 nije bas zadovoljavajuci.Sagledaj svoje potrebe i odluci.
Jeste da je kvalitet izrade kod n73 los ali i n70 nije bas zadovoljavajuci.Sagledaj svoje potrebe i odluci.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!