N73 ili N70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ChaX_KW
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Avg 2007. 19:40

Post od ChaX_KW »

Trenutno sam u kupovini novog mobilnog telefona.Svideo mi se dosta mobilni Nokia N73 ,ali i N70.
Trazim brz odgovor od onih koji imaju ove marke telefona.Zanimame da li je istina to da se dzojstik kod N73 brzo kvari i da kakav je ovako za koriscenje.DA LI JE BOLJI N73 ILI N70,normalno da je bolji N73 ali ..........Ali N70 je kvalitetnije napravljen??? ??? ??? !! !! !
I LIKE THIS GAME!

tomi44
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 31. Jan 2007. 19:46

Post od tomi44 »

JA nemam problema sa jojstikom :D hvala bogu

ugl. mob (N73) je zakon svakako ga uzmi :D :D :D
Nokia N73+1 GB mini SD & Sony PSP+MS duo pro 512mb

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Meni se N73 ne svidja, mnogo krhko deluje, plastika skipucka cak i pri neznom kuckanju SMS-ova. N73 ima Symbian 9.1 a N70 8.1. Stariji Symbian jos uvek ima vishe aplikacija za sebe, i laksa je kontrola telefona, mnogo je "otvoreniji" za korisnika, dok u 9.1 imas mnogo vishe zastite. Tako recimo na 8.1 virusi su normalna pojava, na 9.1 ne postoje :) Sam moras da odlucis sta ti treba, ali moj glas ide za N70. Ako imas malo vishe para, a kamera ti nije preterano bitna, razmisli o E-seriji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Nemozes dobiti precizan odgovor, ako je jedina stvar koja te interesuje dzojstik :P .
Na strani n73, su noviji simbijan, koji sa sobom nosi neka ogranicenja, tj nisu dostupni krekovi za sve programe, on ima i veci displej, sa 2,4 inca u dijagonali, naspram 2,1 kod n70. rezolucija ekrana je na strani n73 koji ima i svjetliji displej. Baterija kod n73 je jaceg kapacitea.
Vec sad je bez daljeg nabrajanja jasno da n73 je pobjednik.
Medjudtim tvoj izbor i to sasvim solidan, moze biti i n70, pod uslovom da ti je kolicina slobodnog rama, bitna, a sa tim imas daleko bolji multi tasking. takodje se veoma isplati uzeti ovaj model, iz razloga sto mu je cijena sad kako polovnog tako i novog veoma pristupacna, a isto tako netreba zanemariti i ako naidjes na povoljnu ponudu modela n72, koji je kvalitetnije izradjen, od n70, i koji pri tom ima i unisex fashion elemente 8) , slicne one na 7610.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Moj glas ide za N73,miodrage i kefalo navedose prednosti i mane oba telefona.Ono zbog cega bih se ja odlucio za n73 je u tome sto ima bolji ekran u stvari fantastican,bolja baterija,kamera...
Jeste da je kvalitet izrade kod n73 los ali i n70 nije bas zadovoljavajuci.Sagledaj svoje potrebe i odluci. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

preporuka od strane mene je 73. 70 je ok fon ali rez ekrana je malo slabija.e sada onaj v8.0 radi posao i nema problema oko sertifikovanja dok ces ovde morati da se cimas
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori