8600 luna vs n95

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

8600 luna vs n95

Post od llulle »

kolko sam navalio na n95,sad vise nisam siguran,brat je prodao njegov n95 za 500e a bas je koristio fon,prodao je zato sto kako on kaze ima po grada n95(kikinda) ima ga na sve strane,verovatno stariji od mene,posto ja jos nisam video da neko mladji od 20 nosi n95,prvo je navalio da menja za 8600 lunu koja je prelep fon i izaziva divljenje,al nema nista posebno od funkcija,inace on ce uzeti nesto drugo,nemam pojma sta al sad sam ja u dilemi,odustao sam od p1 zato sto nije praktican za mene,al sad postoji problem,zato sto ja nisam spreman da se odreknem svega sto nudi n95 samo za izgled 8600 i obrnuto,(bilo bi najbolje da imam oba :D )
vidim da ima na forumu nekoliko njih sa 8800,znaci da je dobar fon,bas sam u dilemi,necu da nosim izvikan fon,kad sam kupio k800 za 370e bio je 10m dana na trzistu,mozda je luna nacin da se odviknem od trcanja za telefonima i novim tehnologijama
nokia c7

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa... :? Sta ocekujes da ti kazemo? Ako hoces funkcije uzmi n95, ako neces uzmi lunu, i sta je tu nejasno? Ja i vako i onako nikad ne bih uzimao ni jedan od ova dva telefona...
iPhone + CX300

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Uh llulle sto si ti neki neodlucan lik :D stvarno ne znam sta reci,jesi li ti siguran da hoces da se odreknes onih silnih funkcija radi izgleda i radi toga sto ce neko reci "wow kakv llulle ima phone" mislim on stvarno izaziva divljenje ali po funkcijama je prosek u odnosu na N95.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

llulle, uzmi lepo lunu pa nek pocrkaju od ljubomore ljudi. kome trebaju finkicje kada se fon lepo slaze sa meckom ili nekim bmwom...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

llulle, 8800 luna prelep fon, izvadis ga a svi bulje u njega koliko si ga platio a ti cepnes po ceni da svi placu :D
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ili kazu e budale koliko je para dao na telefon, mogao je da kupi laptop za te pare i sl. I sa takvim stvarima treba biti pazljiv, jer zivimo gde zivimo, gde neki bukvalno umiru od gladi,a drugi se zezaju sa parama.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

baklaja
Banned
Pridružio se: Sre, 22. Avg 2007. 19:25

Post od baklaja »

Prijateljski savet za kupovinu jednog od ova dva modela: NE KUPUJ NI JEDAN OD OVA DVA TELEFONA :cry: ! ! ! ! ! Lunu sam imao priliku da drzim u ruci jos pre tri meseca i povlaci se sa trzista zbog problema sa baterijom, a N95 ima katastrofalnu bateriju ! ! ! Sve ove infomacije su proverene, direktno iz jedne od NOKIA kancelarija u Evropi... Ne smem da kazem koje :uhuh: ! ! !

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Svasta, mislim da je to dezinfo, ali ko ce ga znati... N95 - razocarala me izrada, mulltimedia - perfekcija. Luna, obrnuto... Meni se najvise svidja od fancy Nokija 8800 i 8800 SE. Ako ipak rijesis da ustedis kao sto miodrage predlaze, sacekaj malo 6500, ljepota + prilicna funkcionalnost (za dumbphone).

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

meni se svidja dosta 8600 Luna i da ima Symbian bila bi moja :P :P A Vincent sto se ne javljas na msn :x
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Luna je stvarno jedan od najljepsih telefona... Javljam se za minut, kod brata samu Podgorici pa sam zaboravio na MSN... :oops: Ukljucuj se :)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ma necu dumbfon 100% ipak je luna dosadan fon po funkcijama,jos nisam siguran dal sad da uzmem fon,bojim se da ne pogresim,k850 izlazi oktobra,a ja tolko bas necu da cekam,mislio sam n95 ali vidim kako su je svi hvalili svi pljuju bateriju.jedno stoji,ako uzmem n95 lako cu je prodati a p1 jako tesko,znaci treba mi fon koji je bolji od k800 koji sam prodao ,da ima symbian,da je kvalitetan i da cu ga lako prodati jednog dana(da mi pare ne propadnu potpuno)
nokia c7

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ne znam sta da kazem Luna ili Sirocco.Sirocco mi je lepsi,ali luna napredija.Veci ekran to je velika prednost,ali sirocco je ceo od metala,tako da to je prednost.A sto se tice n95 ceka se da izadje n95 8gb black sa pojacanom baterijom pa da se vidi. :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Odgovori