Samsung U600 vs LG KE970 Sine

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 14:15

Samsung U600 vs LG KE970 Sine

Post od Spartacus »

Meni ste pomogli pri izboru telefona. E 90 jos nisam kupio ali radi se na skupljanju parica...
Sestra hoce da se otarasi moje stare 6630 Nokie i sada hoce da uzme neki "zenski" telefon.
Sta mislite o nekom od ova dva telefona?

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

definitivno lg shine,kvalitetniji je mnogo,a i exkluzivniji,mislim da je bolji izbor,lg je uspeo da nachne veliku cetvorku(nokia,samsung,motorola i se) ,ulaze velike napore i pare da osvoji trziste,nema sumnje da ima vrhunske telefone,dok su ranije bili sumnjivi
nokia c7

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cuj, LG shine je dobar fon, U600 isto nije losh.. za zensko naravno... :D , ali me cudi da niste uzeli u obzir LG Pradu. Jeste skuplji, mada kako vidim tebi parice i nisu neki problem, a da je ekskluziva to stoji. Jedino sto je loshe je da je TS a koliko je to za zensko... diskutabilno je.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Definitvno Lg Shine,kao sto mu i sam naziv kaze telefon naprosto sija,odlicne aluminijumske izrade sto znaci nema otisaka prstiju po njemu za razliku od samsunga gde je koristena plastika.Ekran mu se moze koristiti i kao ogledalo,znaci plus za devojke.
Sto se funkcija tice tu je savim solidno stanje,za devojku sasvim dosta.
Znaci glas ide LG-ju. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spartacus »

:smutny: :smutny: Uzela je U600. I pored mog ubedjivanja... Juce sam se malo igrao i telefon me je totalno razocarao. :smutny: Mozda sam se previse navikao na Nokiu, ali meni(meny) je totatalno nelogicno organizovan. Bas mi je zao sto nije uzela LG.
6290

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Hehe,pa devojkama ne vredi govoriti,prvo nas pitaju za misljenje i onda kada im odgovorimo kao sloze se
ali kad dodju i vide neki model koji im se po izgledu svidja bez obzira koliko bio losiji od onoga za koji se mi zauzimamo one ce ga uzeti,ja se tako uvek prepirem sa svojom sestrom kad treba ona sebi da uzme telefon. :uhuh:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ma meni to ide na zivce koji djavo traze od nas savete kada kupe sta hoce,npr moja starija drugarica pita sta ovo ono za 150 e ja kazem najbolje K750i ona kupi D520 i mislim sto onda dzabe pita zar ne ?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spartacus »

A pazite ovaj promasaj: Panasonic G70. :lol: :lol: :lol: Bilo je ili taj telefon da kupi ili smak sveta. Posle 6 meseci nije mogla ni da ga proda i sada se neko dvogodisnje dete iz komsiluka igra sa njim.
6290

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

pa ovoj mob g70 je najsmesniji mob koji sam u zivotu video,iskreno sad ga vidim prvi put i ne mogu da verujem da je nekom palo na pamet da napravi ovo :lol: :lol: :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pa dobro nije uzela ono cudo Samsung Serene :roll: s tim ne bi ni deca htela da se igraju posto je jako ruzan :D Ja bi tog pametnjakovica koji je uneo modu medju mobilne aparate javno streljao :chytry: mislim stvarno..... 8)
5130+Koss the plug....

sectumsempra92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 08:07

Post od sectumsempra92 »

miodrage napisao: Jedino sto je loshe je da je TS a koliko je to za zensko... diskutabilno je.
ha ha ha,kakva je to diskriminacija??? :D :D :D
znaci ja nisam zensko jer sutra kupujem w950?i zasto,ali ZASTO TS ne bi bio za zenski deo populacije???

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sectumsempra92, nije to nikakva diskriminacija. Radi se o tome da 90(slovima: devedeset)% devojaka od telefona trazi da je:
-mali
-sladak
-da moze da se zove i primaju pozivi
-da mogu da se salju i primaju poruke
End of story.
Onih 10% uvazavam naravno mnogo vishe. Posto si ocito i ti u 10% u mojim ocima imas samo plus.
Evo konkretno, 7370 nije losha Nokia, S40v3, nije napravila bas dobru prodju na trzistu. Potom izbace 7373 (identican telefon samo roze boje) i BOOM! naprave hit. Znachi jedva da znam devojku koja se ocima nije zalepila za njega. E o tome se radi

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Hm, gargamel je dao u jednom postu ovde na forumu divno poredjenje, da parafraziram: kada muskarca upitate za neki telefon on vam kaze tacno koji je model i sve njegove karakteristike,a kad pitate devojku ona vam kaze ma to je onaj mali crveni,zuti,...
Poenta svega toga je bas upravo ovo sto je naveo miodrage, dizajn i izgled kod devojaka je na prvom mestu,a funkcije na zadnjem osim onih osnovnih naravno.
sectumsempra92, ti izgleda to cenis drugacije prvo funkcije pa onda ostalo,zaista za respect. :wink:

sectumsempra92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 08:07

Post od sectumsempra92 »

LoL...od ovolikog respecta cu da :oops:

@miodrage,to za diskriminaciju je :P ,naravno da sam se salila!
ali najiskrenije mi je vise dosta muskaraca koji se ne znam koliko iscudjavaju kad vide devojku u igraonici,ili da zna da istrtlja svoju konfiguraciju ili da nosa smartphone okolo...ali kad malo bolje pogledam...koliko zena ima na ovom forumu?par...
svet kompjutera-isto...elite-takodje....tuzno je :cry:

@wicker,do bola istinito...iako znam mnoge muskarce koji nemaju blage veze koje cudo nosaju... :shock: naravno da cenim prvo funkcije,pa tako bi valjda i trebalo da bude :? ali nazalost nije :( bar sto se vecine zenske populacije tice.... :x

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spartacus »

90% populacije (i muske i zenske) ne koriste sve mogucnosti koje pruzaju moderni mobilni telefoni. Naravno da je devojkama dizajn veoma bitan. Ali i tu postoje dobra resenja i mogu da se spoje dobre funkcije i solidan dizajn - E 65, N 76...
6290

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Spartacus, pa jeste delimicno si u pravu sto se tice koristenja funkcija.
Takodje ne treba zaboraviti da devojke pored dizajna telefona gledaju i velicinu.Naveo si N76, ja kada sam jednoj kolegici predlozio n76 bila je odusevljena,sve dok nije pogledala dimenzije i onda sledi konstatacija: "pa necu da nosam ciglu". :dry:

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spartacus »

E pa ne znam sta da kazem. :smutny: :smutny:
Savrsen "zenski" telefon bi onda bio malih dimenzija, slajder ili preklop, solidna kamera, dobar ekran, symbian, kuciste u raznim bojama...
Iskreno, i ja bih voleo da imam takav telefon.
6290

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Spartacus, slozicu se za oblik, slozicu se za boje (najbolje neka varijanta pink), slozicu se i za ekran (da je dobro zasicen bojama), i kamera naravno, ali koji crni Symbian pobogu? Koja zenska osoba koristi 5% funkcija svog telefona? Govorim o onih 90% iz prethodnog posta. Pa kreni da ih intervjuishesh i da im svima redom izdeklamujes par funkcija telefona, i kako tu sta treba, pogledace te belo, i reci, aj pali, to je komplikovano za mene. To je razlika izmedju muskog i zenskog mozga. Zene ne vole da se zamaraju takvim stvarima, njima je bitan izgled! Muskarcima je bitno STA nesto radi, i KAKO to radi, a na sta lichi... bas ih briga. Opet govorim o vecini muske populacije, ne racunam pozere, ili 10% homoseksualno orijentisanih kojima je zbog slicnosti mozga sa zenskim, bitniji izgled (nikakva homofobija, samo ciste medicinske cinjenice).

Spartacus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spartacus »

Miodrage, surovo, bas surovo... :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Najstrasnije je sto ne mogu da kazem da nisi bar delemicno u pravu... :shock: :shock: :shock:

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

miodrage, da,da nazlost pojedini muskarci gledaju na symbian phonove samo kao na "cigle" nebitno sto su oni superiorniji od java telefona i pojedinih "elegantnih" telefona koji imaju cak 3mpx kameru,hej. :shock:
Mislim sta reci osim Sad but true!

Zaključana tema