pomoc u izboru n70 n72 ili 3250

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ultra bleja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 11. Avg 2007. 17:13

pomoc u izboru n70 n72 ili 3250

Post od ultra bleja »

stvarno ne znam koji da uzmem.pomozite.kad odgovorite recite zasto taj

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Pa sad vidi ovako n70 i n72 su skoro isti, razlika je u tome sto je n70 3g, a n72 nije! I da n72 ima kvalitetniju masku! A sad 3250 ima noviji symbian sto je po nekima prednost, a po nekima mana, sva tri fona imaju istu kameru, i moram da priznam da bas i nije neki kvalitet, s tim da n70 mozda ima malo bolju sliku! Ja bih uzeo 3250 zbog stereo zvucnika i zato sto je music phone! Eto toliko od mene! :)

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

-N70 maska cista plastika(poklopac klimav),super kamera,stari simbijan(blato programa)mp3 tako tako
-N72 ne znam nista sem toga sto ima lep dizajn(pomalo zenski)
-3250 maska solidno uradjena (sa strane metal maska se nigde ne klima),kamera danju dobra nocu losa,nowi simbijan (bolje igre ^^ manje programa)mp3 jak stereo sluske i zvucnici(ja imam 3250 nokiu pa pricam za njega malo duze a za ova dva modela nek neko kucka ko ih ima :) ) ekran je kao kod N70 jojstik kvalitetan malo tvrdji,tastatura extra,rotacioni deo dosta kvalitetan i cvrst pa toliko o tome
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj predlog bi isao za n72.vec nam negde ispisao zasto bas taj model tako da to bi bilo to. :)
i tako dalje
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Paaa
3250 bi u pincipu trebao biti najbolji, ne zbog tog novijeg simbijana, vec je ipak u pitanju muzicki telefon,sa mikroSD katricama. brzim i jeftinijim od rs-mmc-dv. Takdodje sam misljena da sirokim masama on predstavlja itneresantniji koncetp, narocito zbog onog rotirajuceg djela, i da na kraju ima i jake stereo zvucnike i sluske za koje neznam da li su bolje od hs23.
Taj novije simbijan,i nije neka prednost,narocito iz razloga sto je u pitanju rjesenje interfejsa, koje ikonice predstavlja manjim u odnosu na standardne, sto na ovu rezoluciju displeja (koja nije unapredjena u odnosu na n70-72), izgleda ruznjikavo.
Nemam ubjedljive argumente, ali bi ja licno izabrao, n72, jer je atraktivan sa onim intarzijama na masci, ali sve to pod uslovom da ga nadjem povoljno, jer je sadasnja cijena jaca od n70 i e50 za 25 evra :o :wacko: , a apsolutno nema razloga za to. Ipak je to stariji model.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

ultra bleja, ja bih kao i manje vise svi prethodni forumasi uzeo n72,a ralozi su:
-lepsi dizajn
-bolja autonomija od n70(15-20%),a i dobra ergonomija
- ok kamera sa blicem
- i na kraju symbian 8.1,za koji postoji milijardu free programa i nema nikakvih registrovanja i ostalih....
- i takodje uz njega bi trebao da dobijes dodatak za 3.5mm za sluske,pa sa dobrim sluskama imas spravu i po ....
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Hm,pa ako ti je bitna muzika na telefonu onda 3250,a razloe su naveli kefalo i Super Sayian, n70 i n72 su slicni modeli da ne kazem isti i naravno na njihovoj je strani stariji symbian sto znaci izobilje aplikacija i monoblok dizajn,jer koliko god onaj tvist mehanizam delovao cvrsto i obecavajuce mogucnost kvara uvek postoji,tj rizik od kvara je veci.
Moj glas ide za n70 i n72 a ti odluci koji ti je privlacniji. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

ee moj Wicker Man, istina je sve sto si rekao (u vezu tvista) al ako si drzao fon u ruci onda znas o cemu je rec meni je padao dosta puta (na glupe nacine) izgrebao mi se metal i gornji deo maske... tvister je ostao cvrst gledao sam video odvajanje donjeg dela od gornjeg telefon je unutra bukvalno od metala tvister je dosta kvalitetno uradjen... izmedju N70 i N72 uhh ne znam najradije bi uzeo N70 ipak ima jacu kameru (ali fonovi su totalno isti),dok N72 lepsi dizajn...i kad kupujes fon uvek orginal pakovanje made in Finska :D

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

he zamisli ovo mojoj drugarici padne na ulici dok je razgovarala nov 3250 star par dana i gle cuda otpadne tvist i pukne display.Moj savet N72
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

moj ortak igro fucu (kocke) debil drzao N70 u ruci da sutne loptu samo mu ispadne fon ekran je prso,poklopac od kamere se odvojio i brate ziv se ogulio fon :shock:

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Super Sayian, madness99,
Nema smisla prepucavanje :wink: , ni jedan ni drugi nisu narocito cvrsti telefoni, niti su konceptualno predvidjeni za ekstremniju upotrebu, a te price prso ekran ovom ili onom ne dokazuju nista.
Ipak misljenja forumasa su vise nego nadpolovicno za n72.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

ultra bleja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 11. Avg 2007. 17:13

Post od ultra bleja »

gde ima sigurno da se kupe ovi telefoni sa svim stvvarima koji dolaze uz njih?tipa mislim cd ,sluske,usb itd...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa najlakse ti je ti lepo uzmes popis prodavnica i telefonom proveris sta sve ide i gde sta i kako to je najsigurnije ili odes licno
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

3250 imas u Flash mobil tamo sam ja uzeo ovo moje cude full oprema orginal finska ^^ a N70 imas svugde,a za N72 ne znam ...

Odgovori