NOKIA N95-NJENA ALTERNATIVE
NOKIA N95-NJENA ALTERNATIVE
Danas su me neki ljudi razuverili u superiornost nokia-e N95,kazu da slike nisu mnogo bolje od N73 i k800,pa pitam kako je to moguce,mislim,ja sam pare odavno izdvolio i spremio se da ga kupim,a sad vise ne znam...n93 i njegovog naslednika nikada ne bih nosio,ne svidjaju mi se,a koji bi drugi nokia telefon mogao da zameni N95...HELP ME,PLEASE!!! S.O.S.
ma kakav marketing,najbolji fon trenutno na trzistu,naveo si negde da n95 ima bolju kameru od k800,a n93 bolju od n95,a to je smesno,k800 je oduvao n93/fotografije,pa n73 ima bolje fotke od n93 idi vidi test,koji fon jos objedinjuje tolku ekrancinu,wifi,gps,tako dobru kameru sa extra videom,jak procesor i sve to u rel.malo kuciste,e da i 3.5 mm ulaz za sluske,to nigde nema,fon je extra i nema tu greske,i w960 stoji rame uz rame sa n95 al vidim da se mnogi nadaju da ce ga kupiti za male pare ubrzo posle pojavljivanja,
cekacete vi februar sa 450e u dzepu za w960-zapamtite moje reci
cekacete vi februar sa 450e u dzepu za w960-zapamtite moje reci
nokia c7
Necu se sloziti sa tobom llulle da je trenutno on najbolji telefon na trzistu.Prvo sokol932 nije naveo zasta mu treba telefon jer to je glavno pitanje zar ne?Da je rekao hocu dobru kameru rekli bi to to.A sto se tice "extra kamere" nemoj zasmejavati dobar je video zapis al kvalitet slike
.Prednost po meni su dobar ekran,wifi,gps i relativno "jak"procesor a sve ostalo je po mom misljenju 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
sad si lupio i ostao ziv.. za n95 nisam siguran ali n93 pravi decu n73 i k800, ne znam koji si ti test gledao ali smo mi jos davno zakljucili da n93 ima najjacu kameru (+video) ali je mnogo skuplja (nedostiznija ljudima) u odnosu sa n73 i k800 pa se izdvaja iz tog grupisanja "kamera" telefona..llulle napisao:naveo si negde da n95 ima bolju kameru od k800,a n93 bolju od n95,a to je smesno,k800 je oduvao n93/fotografije,pa n73 ima bolje fotke od n93 idi vidi test
n95 sa mozda malo boljim sw-om moze da popravi sve nase zamerke na kameri (ima jak potencijal)..
a neko je spomenuo kako n95 sa 5mpx ima losiju kameru od ostalih sa 3.2 mpx i da to nije logicno (tako nekako je izjavio) e sad ja da kazem da pixelaza nema veze sa kvalitetom slike i pixelaza je samo "velicina" fotografije..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
slozicu se sa galletom vi mozete u photoshopu povecati rezolocciju pa cete dobiti "5mpx" Nisam koristio uzvio N93i al na jednom od stranih foruma slike stvarno extra uradjene
Poslednja izmena od madness99 u Čet, 16. Avg 2007. 12:34, izmenjeno 1 put ukupno.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
n93 ima bolju kameru od k800 i od n73, nemojte svasta pricati.
A, n95 najbolji telefon na trzistu
To necu ni da komentarisem
Izgleda dda niste culi za e90. A, na ovom forumu je clan koji ima n95 i p1 rekao da je p1 mnogo bolji, tako da se nemojte zanositi...
Dalje, lule, ti si govorio da je telefon sranje, a sad kad treba da ga dobijes, ti kazes da je super.
Dalje, ako je kamera najbitnija, definitivno k850. Iako ne volis SE, ovaj telefon moras voleti, jednostavno je super telefon-kamera. A, koliko se vi razumete u telefone(oni koji govore da je n95 super slika), sta reci za sharp 903 i 904, koji kostaju duplo manje, a imaju 5x bolju sliku...
I, ne znam zasto ste se toliko napalili na n95, osim gps-a nema nista toliko vredno. A kosta toliko mnogo, da je to zalosno. Mozes uzeti p990 i imati veci i mnogo bolji ekran, TS, qwerty tastaturu koja je savrsena, mnogo bolju bateriju... A jedina prednost n95 je kamera( i gps), a kosta 250e vise, i ima kvalitet kao das je na buvljaku sklopljena.
A, n95 najbolji telefon na trzistu

Dalje, lule, ti si govorio da je telefon sranje, a sad kad treba da ga dobijes, ti kazes da je super.
Dalje, ako je kamera najbitnija, definitivno k850. Iako ne volis SE, ovaj telefon moras voleti, jednostavno je super telefon-kamera. A, koliko se vi razumete u telefone(oni koji govore da je n95 super slika), sta reci za sharp 903 i 904, koji kostaju duplo manje, a imaju 5x bolju sliku...
I, ne znam zasto ste se toliko napalili na n95, osim gps-a nema nista toliko vredno. A kosta toliko mnogo, da je to zalosno. Mozes uzeti p990 i imati veci i mnogo bolji ekran, TS, qwerty tastaturu koja je savrsena, mnogo bolju bateriju... A jedina prednost n95 je kamera( i gps), a kosta 250e vise, i ima kvalitet kao das je na buvljaku sklopljena.
iPhone + CX300