e65 vs 6110 Navigator
e65 vs 6110 Navigator
Znaci E65 mi se mnogo svijda(stvarno ne znam zasto) a ni Navigator nije los a ima dobre funkcije necu umreti za razliku sad prosto pitanje koji od ova dva i zasto?Hvala unapred
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, 6110 ima i gps i hsdpa, nema samo wifi
, 95% programa koji rade na npr. n73, n80, itd., radice i na 6110. Najbitnije - 6110 ima CPU Clock Rate: 369 MHz, naspram 220 MHz na e65!
Dakle(m) - e65 je odlican fon, ali je 6110 Navigator dosta bolji. 

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
pa Sabac nije pokriven besplatnim Wifi tako da to otpada mozda uskoro (nadam se)Telenor krene sa Hsdpa u Sapcu al kad dodjem u bg radice mi.E da procesor mi se mnogo svidja samo me brinulo ovo 9.2.Sad sta mislite jel se isplati dati razliku od 50 e za bolji procesor i gps?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Madness,ako novac nije problem,moze preporuka za E61i + gps prijemnik ako ti kasnije zatreba,mislim da bi to bio pun pogodak.
Mnogi ljudi se zale e65,nokia nije izbacila ni jedan novi firmware za njega vec 7 meseci,a pun je problema.
o 6110 iskreno ne znam puno,ali znam da je eksterni gps bolje resenje od internog
Mnogi ljudi se zale e65,nokia nije izbacila ni jedan novi firmware za njega vec 7 meseci,a pun je problema.
o 6110 iskreno ne znam puno,ali znam da je eksterni gps bolje resenje od internog

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
A ako ti treba navigacija, onda veliki ekran puno znachi. A zna se sta je veliki ekran (citaj E61(i)).
I madness99, imam jedan predlog. Prekini toliko da gledas telefone, puci ce ti glava. Ja sam 4 meseca po 5-6 sati dnevno citao o telefonima pre nego sam uzzeo E61. Samo sto mi nije pukla tada 2 god duga i stabilna veza zbog telefona. Samo sam o tome mislio. Savrsen telefon ne postoji, niti ce ikada biti napravljen, jer onda vishe nece biti prodaje. Nadji savrsen telefon za svoje potrebe, i reshi si sve. Ja sam ga nasao, da li ces i ti?
I madness99, imam jedan predlog. Prekini toliko da gledas telefone, puci ce ti glava. Ja sam 4 meseca po 5-6 sati dnevno citao o telefonima pre nego sam uzzeo E61. Samo sto mi nije pukla tada 2 god duga i stabilna veza zbog telefona. Samo sam o tome mislio. Savrsen telefon ne postoji, niti ce ikada biti napravljen, jer onda vishe nece biti prodaje. Nadji savrsen telefon za svoje potrebe, i reshi si sve. Ja sam ga nasao, da li ces i ti?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Spyker, gresis, ovaj, gresis silno, sinko!
Naime, E61 i P990 imaju po 2.8 " ekran, ne znam gde si procitao da je na P990 veci, ali si u svakom slucaju u zabludi. :)Mada, izgleda da sam i ja pogresio(cackao sam oba fona, ali nikad nisam stavio jedan pored drugog kako bih uporedio), prema GSMAreni P990 ima 41x56 mm, a E61 58x45. U svakom slucaju, P990 nema veci ekran.