Nokia 6500 - sta mislite?
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
Nokia 6500 - sta mislite?
Uskoro u prodaji 6500 Classic i 6500 Slide varijante...
Nesto jedva cekam ali me zanima sta vi mislite?
Nesto jedva cekam ali me zanima sta vi mislite?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
6500 Classic je odlican telefon. Podseca na 6300, ima nesto jachu bateriju, a koliko znam po ostalim specifikacijama je isti. E da, ima 1 GB svoje memorije, i nije prosiriv karticama. Atraktivan poslovni model po meni. Steta sto nije izasao ranije, ja bih ga uzeo caletu. Ovako je dobio 6300.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
Ljepša je po meni Classic varijanta, mada volim slajdere. Sve u svemu, Nokia je počela sa lijepim modelima, nešto su im dizajneri bili umorni u zadnje vrijeme, sad ovi noviji sve ljepši i ljepši, naročito ova dva modela! Mada imaju što se izgleda direktnog suparnika u SE T650, koji je prelijep model, stvarno jedan od najljepših koje sam vidio, isto 1GB interne memorije + 3mpx kamera. Biće klanja... 
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Uh,kada bi trebalo da se opredelim izmedju ova dva modela stvarno bi bilo frke.Nisam bas ljubitelj slajd mehanizma ali mi ovaj deluje obecavajuce i kompaktno.Nadam se da ce je kvalitetan koliko je lep.Ovaj 6500 Classic je takodje lep ali je ekran mogao biti veci,pomalo me podseca na malo stariji samsungov model C100 zar,ne. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Posto su se pojavili kod nas i 6500 Classic i 6500 slide interesuje me je li imao ko prilike da se upozna sa jednim od ova dva modela?Sta mislite o cenama,moje misljenje je da su malo previsoke,sada koliko ce se na ovome zadrzati ne znam ali bas su ih precenili. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
DukeofSerbia, A kako znas da je "перверзија од челика у најбољем смислу" i da je "Завршна обрада врхунска"? Imao si telefon u rukama? Probao?
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Sub, 20. Okt 2007. 15:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Sto se tice ova dva modela slide je bolji po funkcijama pocevsi od kamere sa carl zeiss optikom,vga video zapisa,baterije,podrske za tv out i prosirivost memorije do 4gb.Negde sam procitao da je slajder mehanizam bas dobro odradjen,ostaje da vidimo kako ce se pokazati u praksi.Kada budu pale cene mislim da ce realna cena ovog modela biti oko 320 e a classic negde oko 200
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones