nokia 6120 ili neki drugi symbian
nokia 6120 ili neki drugi symbian
Razmisljam da uzmem ovaj tel pa me zanima vase misljenje, tj. kakav je tel u praksi, meni izgleda lepo a i specifikacije mu je lepa, jedino mi se ne svidja mali displej, ali za te pare ne znam sta bi mogao da uzmem a da je symbian!!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
za te pare bi mogao uzeti E50, N70, SE M600i(ima velik ekran ali nema kameru), 3250, SE W950, N72. Izbor je veliki na tebi je da odlucis.
Ja bih od svih ovih uzeo SE W950i ima 4GB i Walkman je i ima Symbian ali nema kameru, sto meni ne predstavlja tako veliku manu.
Ti odluci pa javi sta si uzeo.
Ja bih od svih ovih uzeo SE W950i ima 4GB i Walkman je i ima Symbian ali nema kameru, sto meni ne predstavlja tako veliku manu.
Ti odluci pa javi sta si uzeo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Pa ovako ove bez kamere bih izbacio jer mi nekada zatreba da nesto uslikam i kad ne planiram, kamera ne mora biti ekstra oko 2 mpix, moze i bolja, i posto nikada nisam koristio tel sa joistikom, ne bih voleo ni sada!
Procitao sam negde da se posle 7 dana odjednom pokvario i to na vise ljudi pa ne znam koliko je ovo tacno!!
Procitao sam negde da se posle 7 dana odjednom pokvario i to na vise ljudi pa ne znam koliko je ovo tacno!!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
sto se tice dzojstika sve zavisi od modela ja sam imao n6600 koja je imala dzojstik koji nikad nije pravio probleme, a takodje imao sam motorolu a835 koju sam prodao samo zato sto me je dzojstik iznervirao. kod nokie su najkvalitetniji dzojstici(provereno). sony ericsson ima problema sa dzojstikom primer k700i.
Uzmi ili 6120 ili N70(oni nemaju dzojstike a odlicni su za te pare).
Uzmi ili 6120 ili N70(oni nemaju dzojstike a odlicni su za te pare).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
korki, Ne znam sto bezis od 6120,nije mu ekran bas tako mali jedino sto mozda moze da ti zasmeta jeste sto ce biti bas prodavan tj mnogo ljudi ce ga posedovati.Od ostalih modela mozda bi mogao pogledati n70/72,odlicni modeli ali ekrani su bas losi tj rezolucija.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
@korki. nisam razumeo da li kazes da si procitao da se pokvario dzoistik ili telefon
ako si mislio na ovo drugo ja spadam u jednog od tih. meni je ovaj fon riknuo posle 5-6 dana iz sasvim ne poznatog razloga.
sto se tice samog fona ( dok je radio naravno
) on je totalno ok, pogotovo za te pare. ekran uopste nije mali, kada se gleda u odnosu na ostatak telefona. ako ga poredis sa necim ko sto je n95 e onda je ne mali nego malecan. ovako, gledajuci fon kao celinu sasvim je ok, nema onog osecaja da je mogo da bude veci ko na k750 recimo. ono sto mi se nije svidelo kod fona ( sem dizajna sto je potpuno subjektivna stvar ) su tasteri koji su prilicno ne udobni za rad, ukupan osecaj o kvalitetu telefona koji nije preterano dobar jer sve deluje nekako rasklimano i rastimovano ( tasteri, poklopac baterije i onaj poklopac iznad kamere se jako brzo razdrmaju ) i sjajna plastika celog fona jer je uvek mastan i prljav. najbolja odlika telefona su performanse koje su zaista odlicne. prakticno ne mozes da provalis da radis sa symbianom a ne sa fabrickim os-om, sve se otvara i izvrsava trenutno !
sto se tice alternativa a da su priblizne cene i performanse, e65 6290, 5500 i ako ti dzoistik nije bas tolki problem e50 i n73. sto se tice n70 i n72 ja ih nikako nebi smatrao alternativom ovom telefonu jer su po svemu losiji, stariji symbian, mnogo sporiji rad, losiji ekran...
eto, nadam se da sam pomogo

ako si mislio na ovo drugo ja spadam u jednog od tih. meni je ovaj fon riknuo posle 5-6 dana iz sasvim ne poznatog razloga.

sto se tice samog fona ( dok je radio naravno

sto se tice alternativa a da su priblizne cene i performanse, e65 6290, 5500 i ako ti dzoistik nije bas tolki problem e50 i n73. sto se tice n70 i n72 ja ih nikako nebi smatrao alternativom ovom telefonu jer su po svemu losiji, stariji symbian, mnogo sporiji rad, losiji ekran...
eto, nadam se da sam pomogo

tek sada ne znam sta da radim posle ovog tazman, posta, mozda bi najbolje bilo da sacekam jos malo (ako uspem), i da sakupim jos koju kintu!
Wicker Man, ne smeta meni to sto ce on biti prodavan ili ne, ja tel kupujem za sebe i treba meni da se dopadne, samo mi je to bitno!
Naravno treba da bude sa sto vecom memorijim (to barem sada nije problem) jer cu ga koristiti kao USB disk, znaci potrebno je da ga prikljucim na komp bez drajvera!!
U svakom slucaju, hvala svima, raspitacu se jos malo!!
Wicker Man, ne smeta meni to sto ce on biti prodavan ili ne, ja tel kupujem za sebe i treba meni da se dopadne, samo mi je to bitno!
Naravno treba da bude sa sto vecom memorijim (to barem sada nije problem) jer cu ga koristiti kao USB disk, znaci potrebno je da ga prikljucim na komp bez drajvera!!
U svakom slucaju, hvala svima, raspitacu se jos malo!!