iphone, N95, w960?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

iphone, N95, w960?

Post od Simurgh »

Sta bi vi kupili? :D
imam priliku otici uskoro na jedno putovanje na tajvan(50% sve jeftinije), pa se pitam.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Simurgh, ne očekuj previše od toga.
LIčno sam bio na Taiwanu (Taipei, Kaohsiung...) i cene nisu baš....
Jako lako se desi da je kod nas jeftiniji tel nego tamo.
Ne računam naravno kopije :wink:
Poslednja izmena od gameforce u Pon, 03. Sep 2007. 19:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Bez nekog veceg razmisljanja w960. Najmocniji fon od ovih trojice... Mnogi ce reci da je n95 bolji, ali nije, to je vecinom sminka... Kamera je manje vise ista, zvuk je smesno porediti, ekran je bolji na w960... Znaci w960 uzimaj.

E, sad, n95 ili iPhone...N95 je bolji, ali ja bih uzeo iPhone... Nije bolji, al jednostavno ima visok cool faktor, koji je meni jako bitan(inace ne bih ni uzimao n91 8gb, mada ona ima i jos vrlina)

N95 nikad necu voleti, jer mi se ne svidja uopste nokijina politika trpaj ovo-ono, a nista nevalja... Ima solidnu kameru(k850 je deset puta bolji), nema nikakav mp3, los GPS, jadan kvalitet izrade... Zato mi se jedino n91 svidja kod nokije, jer je on muzika i nista vise, a svi ostali su neki kompromisi itd. (dobro, i e seriju cenim, ona je lepo orijentisana)

A, iPhone, ima super ekran, super mp3, i neverovatno mocno izgleda, sta ces vise? Kada me je neko pitao sta bih uzeo da mi daju besplatno, rekao sam w960 ili iPhone, ne znam ni sam zasto...(mada me je n91 8GB ozbiljno nalozila, nema menjanja...)
iPhone + CX300

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Uh,sva tri modela su prica za sebe i stvano je frka odabrati SAMO jedan.Ipak ako bi do toga doslo onda bih na prvom mestu stavio w960,telefon mi se bas svidja a i ima super specifikacije.Pored toga prednost koju ima (za mene) u odnosu na n95 je sto je monoblok.
Sto se tiche drugog mesta tu je n95,Iphone me nije bas nesto mnogo impresonirao,jeste da ima sjajan ekran ostalo manje vise standard.
Da sumiramo:
1.W960
2.N95
3.Iphone
:wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

Post od Simurgh »

tenutno imam e65 i jako sam zadovoljan s njim, ali ipak ako mi se ukaze prilika da uzmem sta mocno pojeftino zasto da ne. evo vako su neka moja razmisljanja n95, po funkcijama sigurno najbolji(gps, 5MP kamera, izlaz na TV) verovatno ce do tada izaci i ova n95 8Gb. ali ono sto me jako odbija je izgled i jadan kvalitet izrade, skripi na svakom koraku. te naravno jako slaba baterija za ovakav tip mobitela.
W960 huh.. jako lepa masinica al sa takodjer par velikih mana po meni. 208MHz procesor, 64 RAM-a i ne odaje bas sigurnost za brzinu rada. Plus je svakako jako dobra baterija(bar po specifikaciji). takodjer ako ce vac w960 biti top SE model onda su trebali staviti i GPS(radi konkurentnosti).
Iphone. ono sto se kaze. srce hoce, razum ne da :D
prelep mobitel, mrtva sminka, al s par mana. kamera 2MP doista lose. Nema FLASH-a. kompaktibilnost i kolicina software upitna(boljka apple-a). zatim nemogucnost odabira mp3 kao melodija i jos par stvarcica.
sve u svemu:
tezak izbor. :chytry:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

znam ono što ne bih uzeo a to je n95 čiji rad mi se ni malo ne svidja tj na datom modelu nije radilo kako treba i bilo je duplo sporije od onih prvih verzija p990
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori