sto se vise raspitujem sve manje znam, sto vise informacija, sve manje odlucnosti...pa ovako: ako neko ima strpljenja neka mi odgovori!
do sada sam uvek kupovao mobilne sto jednostavnije i pouzdanije, koristim ih od kad su se pojavili, znaci od 97... motorola, siemens, nokia i samsung, znaci sve do sada sam imao bez kamere nez mp3 , just phone!
I, pre 2 godine napravim gigantski skok i kupim medju prvima HP iPAQ 600... fon i kopu itd sve zajedno. Ma imao je svasta, da poludis, haha... ALI 2 puta mi je iz neobjasnjivih razloga izbrisao sve podatke, i na kraju kad mi je jednom slucajno pao na ulici i osta napuknutog ekrana, u comtradeu su mi rekli da iako je pod garancijom, popravak bi kostao 600e a jos bi morali da ga posalju u Holandiju. naravno da sam ga celokupnog bacio u kontejner!
E sada, odlucio sam da zelim da kupim mobilni ali da ne rizikujem vise previse i da ne potrosim previse. Moj drug ima N70 i video sam slike i sve je extra. On mi savetuje da kupim N73 ME, a ja se dvoumim oko Samsung .
Mnogo mi se svidja ovaj sajt i svi ljudi koji dolaze na forum i sjajno pisu i divim se kako ima lepih i dobrih a nekad bas i duhovitih poruka! Tako sam negde procitao da savetuju da se nikako ne kupuje Sljamsung, pa vise i ne znam...
naci interesuje me 3 generacija, odlicna kamera, organizer i sve ono sto bi mogao mob umesto portabl kompa i dobar signal kao fon. najvaznije mi je da su slova za sms velika i da postoji mogucnost uvecavanja slova. Ekran mi je vrlo bitan da je veliki i zato sam mislio Samsung posto kazu da on ima najbolje boje displeja i ekrana.
Da mi nije pitanje vec predugacko?

Izmenio naslov:gameforce:Naslov mora da sadrži suštinu teme!