Najlepsi dizajn LG Shine vs Samsung U 600 vs Samsung U 700 ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Najlepsi dizajn LG Shine vs Samsung U 600 vs Samsung U 700 ?

Post od VladaII »

Zelim da cujem vasa misljenja, naravno da se ukusi razlikuju, i zato samo napred... :roll: slusam ;)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Video sam u600 i koristio ga 10tak minuta nemam sta da kazem osim da bih ga uzeo odma kao ukras koliko je lep...a pored toga devojke se loze na takve fonove...(inace mrzim i proklinjem svaki samsung koji sam imao)ali za ovaj to ne mogu da kazem...sto se lg-a tice nisam ga koristio i osim slika da je lep ne mogu nista da kazem drugo...U600 moj glas
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Po meni sva tri su ok,nezna covek koji je lepsi.Lg shine je ok,dobar displej,posebno sta mi se svidja je slicnost sa nokiom,kad pises poruku sve je isto,mislim tacka zarez odvajanje..mana je po meni,posto je slajder,normalno je da se malo klima,a posto je od aluminijuma,cuje se pucketanje -lim o lim...,za samsung mogu da kazem da su lepi i kao svaki drugi samsung :D

ako imas mogucnosti skokni do telenor prodavnica oni imaju shine i u600 pa mozes i licno da vidis,probas... :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

ne mogu da skoknem do Telenora...u Americi sam trenutno :oops: , nego samo razmisljam koji da mi bude sekundarni telefon, posto za primarni planiram neki tipa Qtek 9100 ili neki HP, PDA sve u svemu, a sekundarni sa bude eleganci :lol: ali i cena da mu bude optimalna, znaci u tom rangu do 250 e,

Dopada mi se shine, ali mi se zini da je malo vise namenjen za zensku populaciju, beli U 600 stvarno izgleda zmajski , ali i metalik U 700 isto... sto se tice funkcija, kamera je u drugom planu, imam canon fotoaparat jedino mp3 bi mogao da koristim na telefonu, ali o5 samsung baterija...hm.. :? ovo je troumljenje.. :lol: :wink:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Hm,bas tezak izbor u pravu si kad kazes da lg shine naginje ka zenskoj populaciji mada video sam dosta muskaraca koji ga poseduju i lepo im stoji.Ako ti ta mala cinjenica ne smeta onda lg, ako da onda u700. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

LG... bez dvoumljenja ... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

definitivno - LG shine. poenta price je da samsung ubi sa ovim dizajnom. nije se mnogo promenilo od E800 do dan danas ... a LG shine ima fenomenalan ekran + istripovan tockic za dole gore
There is no knowledge that is not power

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Wicker Man napisao: mada video sam dosta muskaraca koji ga poseduju i lepo im stoji.
:lol: :lol: :lol: hahah, lepo im stoji... tzar ;)
shala ...no hard feelings

Da li su kod LG gornja dva tastera sa leve i desne strane touch pad tasteri?I tockic , da li je stabilan, pretpostavljam da se ce sigurno rasklimati kao i vecina dzojstika kod ostalih aparata posle duzeg koriscenja? Nijedan od ova 3 modela nisam cackao pa ne znam kakva im je plastika, da li krckaju i slicno... ili su od aluminijuma LG i U 700?

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Meni je najlepsi lg shine ali onaj pearl black tako nesto (znaci u crnoj boji).....bas je extra dizajn.... 8) 8) 8)
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

:lol: Mozda zvuci smesno ali zaista 6300 izgleda otmeno i elegantno kod biznismena,mislim ono odelce,kravata,aktovka sa 6300 je fina kombinacija.Da ne poznajem telefon pomislio bih da se radi o nekom skupljem modelu.
BizMis ti je zakon. :lol: :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Lg shine, je ubedljivo najlepsi.
Deluje kao da su ga dizajnirali marsovci...kao da je radjen za svemir.
Softver mu je isto mnogo lep i ukomponovan sa dizajnom telefona, a i onaj "valjak" za navigaciju mu je skroz dobra fora.
Jedina mana, osim sto je slajder, koju ja znam je sto se mnogo slabo cuje zvono, ali mnogo :uhuh: :uhuh:

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Vidim da su svi ovde za taj LG Shine, ali od posla stvarno ne stizem da odem do neke prodavnice, da ga cackam malo...
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

Odgovori