Dilema N70, N72, 6300, 6233, u700
Dilema N70, N72, 6300, 6233, u700
Da li neko moze da mi pomogne koji mobilni telefon da kupim... Budzet je do 180€ (+,-,5€). Najpre bih uzeo Nokiu, svidjaju mi se modeli N70, N72, 6300, 6233. E sad MT:S ima u ponudi samsung u700 za 11.000din (uz moj paket), a i on mi se svidja
))

Pa pre svega je daleko lepsi,maska je nesto kvalitetnija,a nema nepotrebni 3g.tojest,neznam kako je tvoje misljenje po tom pitanju ali meni je krajnje nepoterban.dobijaju se bolje slushke sa adapterom uz njega koliko ja znam,a navodno je cak i onaj poklopac za kameru malo bolji,mada moram prriznati da ja nisam primetio neku bitnu razliku,ali ok,samo sam se povremeno igrao sa koleginim n70 i n72 od njegove devojke
Zapitaj se sta ti treba?6233 je jako lep i solidno izradjen telefon,jako upotrebljiv i sluzi svrsi,kao telefon pre svega.kamera nije nesto,ali video zapis je dobar.Koliko se secam,nema nikakav blic.
U700 je jako lep i fancy telefon,ali ma koliko ja voleo taj samsungov slajder dizajn(ah nikad prezaljeni d820
),vece su sanse da se tu nesto zezne nego na monoblok telefonima.
6300 je jaaako lep i elegantno dizajniran,nisu mu lose funkcije,ali kamera mu je ista ili malo losija nego 6233,a pritom mu je video zapis daleko slabiji.Ali to je fon koji pleni svojim izgledom...mada ga vec jako mnogo ljudi ima.
Najiskrenije,kada bih ja sada kupovao neki monoblok fon,isao bih na opciju bez symbiana,i to bi bio ili SE k800i ili 6233
Pozdrav

Zapitaj se sta ti treba?6233 je jako lep i solidno izradjen telefon,jako upotrebljiv i sluzi svrsi,kao telefon pre svega.kamera nije nesto,ali video zapis je dobar.Koliko se secam,nema nikakav blic.
U700 je jako lep i fancy telefon,ali ma koliko ja voleo taj samsungov slajder dizajn(ah nikad prezaljeni d820

6300 je jaaako lep i elegantno dizajniran,nisu mu lose funkcije,ali kamera mu je ista ili malo losija nego 6233,a pritom mu je video zapis daleko slabiji.Ali to je fon koji pleni svojim izgledom...mada ga vec jako mnogo ljudi ima.
Najiskrenije,kada bih ja sada kupovao neki monoblok fon,isao bih na opciju bez symbiana,i to bi bio ili SE k800i ili 6233
Pozdrav

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
moja preporuka ti je da uzmes od smart phonova kao hoces n72 ili n70 ako zelis drugu kameru...6233 zbog video i slusanja muzike a ou700 ili 6300 ako zelis lep telefon...
Araphel je vec naveo zasto ja nisam imao n70 kad sam hteo da kupim jefin smartphone uzeo sam n72 jer je lepsi 3g mi nije bio potreban i slider mehanizam za kameru se jos nije rasklatio kao kod nekih n70tica..
Araphel je vec naveo zasto ja nisam imao n70 kad sam hteo da kupim jefin smartphone uzeo sam n72 jer je lepsi 3g mi nije bio potreban i slider mehanizam za kameru se jos nije rasklatio kao kod nekih n70tica..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
moj glas ide kao i Wicker Man, tj za n72.na nekoliko tema sam pisao zašto baš taj model ali ovako ispred svega svidja mi se više od ostalih.ostali komentari moju su rasuti po temamam
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
poz kupio sam nokiu 6300 pre nekoliko dana prema savetima odavde .
i mogu ti reci da sam ZADOVOLJAN njom
telefon je lep, ima funkcije koje zadovoljavaju vecinu korisnika, sto se baterije tice svi kazu da mu je to losa strana ali jbg prema mom iskustvu do sada ona i nije toliko losa jedino ako nemislis da napunis telefon sad pa za 7 dana,
sto se tice sambiona, bukvalno me nista nije ni zainteresovalo, jer kada malo bolje pogledas sto ce ti OS na mobilnom? samo da bi ti mobilni bio sporiji i da bi se vise nerviro oko nekih programa i gluposti mislim ajde da su ti programi bas od neke koristi ali ako pogledas nikad ni jedan od njih vecini ljudi nece nikad trebati,
moja preporuka ocigledno je 6300 .
ali na tebi je izbor DOBRO sve razmotri pa onda kupi telefon po zelji
i mogu ti reci da sam ZADOVOLJAN njom
telefon je lep, ima funkcije koje zadovoljavaju vecinu korisnika, sto se baterije tice svi kazu da mu je to losa strana ali jbg prema mom iskustvu do sada ona i nije toliko losa jedino ako nemislis da napunis telefon sad pa za 7 dana,

sto se tice sambiona, bukvalno me nista nije ni zainteresovalo, jer kada malo bolje pogledas sto ce ti OS na mobilnom? samo da bi ti mobilni bio sporiji i da bi se vise nerviro oko nekih programa i gluposti mislim ajde da su ti programi bas od neke koristi ali ako pogledas nikad ni jedan od njih vecini ljudi nece nikad trebati,
moja preporuka ocigledno je 6300 .
ali na tebi je izbor DOBRO sve razmotri pa onda kupi telefon po zelji
moze i tako da se gleda na izbor telefona...nenad-e napisao: sto se tice sambiona, bukvalno me nista nije ni zainteresovalo, jer kada malo bolje pogledas sto ce ti OS na mobilnom? samo da bi ti mobilni bio sporiji i da bi se vise nerviro oko nekih programa i gluposti mislim ajde da su ti programi bas od neke koristi ali ako pogledas nikad ni jedan od njih vecini ljudi nece nikad trebati

ali ipak i moj predlog je za N70/72
Ja koristim symbian od modela 6600... neogranicene mogucnosti... neces se pokajati sigurno
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
OS se zove symbian i u principu su smartphonovi sporiji od dumb uredjaja mada i brzina varira a potreba korisnika je vec diskutabilna da li ce uzeti ovaj ili onaj...nenad-e napisao: dali je mozda brzi sa sambionom ?
vezano za temu...glas za U700

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
nenad-e
"korisno" nije isto za tebe i mene (verovatno) zavisi sta trazis od telefona a, programa pogotovo za N70/72 ima pregrst i to potpuno funkcionalnih "izlecenih'
A sto se tice samog symbiana i njgovih prednosti/mana a pogotovo aplikacija/programa/IGARA(SkyForce
)
za to ces, ako ti je vec nepoznato morati malo da pretrazujes
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
"korisno" nije isto za tebe i mene (verovatno) zavisi sta trazis od telefona a, programa pogotovo za N70/72 ima pregrst i to potpuno funkcionalnih "izlecenih'
A sto se tice samog symbiana i njgovih prednosti/mana a pogotovo aplikacija/programa/IGARA(SkyForce

za to ces, ako ti je vec nepoznato morati malo da pretrazujes
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
axi, he he, pa ako gledas sky force, on nije nista u poredjenju s onim koji je na UIQ telefonima... Ono je perfekcija, ide sve lepo na TS, a na obicnom ekranu je malo bezveze...
I, da se ne zavaravamo, symbian je vecini prilicno beskoristan, jer sve aplikacije dosade, a mogu i da provedem slobodno vreme i pametnije nego trazeci aplikacije za symbian telefon... Sto se tice programa za n91 8gb(koji sada koristim) ja imam samo vremensku prognozu, i nju sam iskoristio samo dva puta...
Inace, da sada uzimam neki telefon, opet bih izabrao n91 8gb, ali ne zbog symbiana, nego zbog harda i svemirskog izgleda...
I, da se ne zavaravamo, symbian je vecini prilicno beskoristan, jer sve aplikacije dosade, a mogu i da provedem slobodno vreme i pametnije nego trazeci aplikacije za symbian telefon... Sto se tice programa za n91 8gb(koji sada koristim) ja imam samo vremensku prognozu, i nju sam iskoristio samo dva puta...
Inace, da sada uzimam neki telefon, opet bih izabrao n91 8gb, ali ne zbog symbiana, nego zbog harda i svemirskog izgleda...
iPhone + CX300
Spyker, OK UIQ i Sky Force postujem, sto jes' jes'. Ali ovde covek bira izmedju jave i Symbiana, ne mozes da kazes da recimo u igrama symbian nema prednost.
Sto se tice trazenja aplikacija za Symbian kupio sam na buvjaku disk sa gomilom "full" programa,tema... za 100 din
Ja imam instaliranu pomenutu aplikaciju za vreme, ProfiMail,Black List,ControlFreak,Power mp3,TaskMan,Smart Settings.. i to je to..
malo off: Imao i ja n91 4Gb, odusevljen dizajnom,super fon, ali malo bre tezak...
poz
Sto se tice trazenja aplikacija za Symbian kupio sam na buvjaku disk sa gomilom "full" programa,tema... za 100 din
Ja imam instaliranu pomenutu aplikaciju za vreme, ProfiMail,Black List,ControlFreak,Power mp3,TaskMan,Smart Settings.. i to je to..
malo off: Imao i ja n91 4Gb, odusevljen dizajnom,super fon, ali malo bre tezak...
poz