Nokia N93 Vss P990i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sasa064
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 07. Avg 2007. 12:50

Nokia N93 Vss P990i

Post od Sasa064 »

Ajde ljudi pomagajte!!!
Kod mene u skoli stalno dolazi do 'svadje' koji je od ova dva telefona bolji.
Ja posto sam vlasnik SE i dalj ne mogu da komentarisem N seriju posto nisam telefon nikad koristio duze vreme, ali moji drugovi su se napalili na N seriju pa to je neverovatno imaju od N70 do N93. Znam da uporedjivanje ovih modela je malo nelogicno ali evo pitam vas koji je bolji telefon od ova dva?

Moje misljenje je ako oces sliku i video onda N93 a poslovne funkcije(veliki ekran za prepisivanje u skoli i jos dosta poslovnih aplikacija,brzo kucanje teksta umesto puskica itd...), onda je to SE(ali i njegova kamera nije za bacanje samo nesto skromnija).

Sta vi mislite o tome (da li sam ja u provu ili u krivu) molim da konacno prekinemo ove nesuglasice. :blinky:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ako hoćeš sliku kupi lepo dig aparat i rešio si svoje probleme.ako hoćeš da se hvališ kako imaš pare kupi 93.a ako hoćeš poslovni mob a dobar kupi 990
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Sasa064, nesuglasice neces tako lako prekinuti,ipak neko je privrzeniji nokiji neko opet se,pa neku konacnu odluku (presudu) neces dobiti ni ovde,jer i ovde ima nokijasa i sonijasa :lol: :lol: :lol:
Ja da imam npr takvu dilemu,izabrao bih bez sumnje p990i,zbog cene,gabarita i mnogobrojnih opcija (kod ove klase telefona kamera je samo nuzni dodatak...),n93 je ok telefon,ali mnogo je velik,bas bas...
D500&E71

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Pa i sam si rekao da je nemoguce porediti ta dva fona...p990 definitivno bolji od nokie sto se aplikacija i poslovni je telefon...a kamera i multimedija je na n93...to je to...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

P990, pogotovo, kada mu skines preklop i kada ti sljaka samo na qwerty.
Ima sve sto i n93 osim kamere, samo dve stvari nema to su cena koju ima n93(sto je jako dobro) i nema flet kabl koji je zakacen na preklop(jos jedna dobra stvar).
Softverski je brzi,a zbog tc-a je i prakticniji, ima bolji i veci displej....maltene savrshen poslovni(ili za prepisivanje u skolici) telefon

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Postoji IDENTIČNA tema na par strana
viewtopic.php?t=7503
LOCK pa brissss
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zaključana tema