sitne razlike izmedju w850 i w810 a bogme i w950

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dokolica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Avg 2007. 12:36

sitne razlike izmedju w850 i w810 a bogme i w950

Post od Dokolica »

ljudi,dajte neki dobar savet,troumim se izmedju gore pomenutih modela,glvna karakteristika koju zelim je kvalitetna reprodukcija mp3 na slusalicama tj. zelim da sa telefonom imam i mp3 player.bitna mi je i memorija,ako izuzmem kameru w950 je ql,ali ako gledam i kameru,tu su w850 ili w810i,po dizajnu su mi ispred ostalih SE modela W serije,ali mozda i gresim,moze i neki predlog drugih proizvodjaca ili modela.
HVALA :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ako zelis telefon koji ce da dublira i kao mp3 plejer onda nemas sta da trazis van W serije,barem po meni.Ukoliko ti nije neophodna kamera,a nalazis da ti w950 nije ruzan (kao sto meni jeste),onda mislim da nemas sta mnogo da razmisljas,mogucnosti su mu odlicne!Ako pak zelis i kamericu,onda uzmi w810,posto mislim da ce kao monoblok telefon duze trajati i imati manje mogucnosti za kvar,a i po dizajnu je daleko lepsi nego w850,koji se meni licno nesto puno ne svidja,nekako je nedorecen....mada su mu funkcije sasvim solidne.....eto,nadam se da sam ti nesto pomogao.Ako zelis da se petljas sa naprednijim funkcijama i ne juris kameru,uzmi w950 jer je smesna cena za ono sto nudi,a ako pak hoces standardan fon ali sa odlicnim plejerom i solidnom kamericom,onda w810.u ovoj kombinaciji na w850 zaboravi. 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Sta god da uzmesh necesh pogresiti, moja preporuka je inace w950, za muziku je bolji od ostalih (a tu je i OS i TS....). Kad vec mozesh da birash, izaberi w950.

pozz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Dokolica, jednostavno w950i ostalo ce ti dosaditi ovde pored muzike imas programe i igrice a fon eje bolji od ostalih koje si naveo osim malih razlika u zvuku... :D
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Dokolica, Ma slobodno pazari w950,kao sto rece araphel, cena mu je smesna za ono sto nudi,a i odgovara tvojim zeljama koje si naveo,dakle w950.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Dokolica
Novajlija
Novajlija

Post od Dokolica »

HVALA SVIMA NA POMOCI.......ALI,ako izuzmemo w950,ostaju nam ova 2 gore navedena,sta mi predlazete u tom slucaju,jbg znam da smaram,razumite me..... :oops:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ako w950 otpada,ja licno bih pre uzeo w810 jer je prosto predivno dizajniran,a ima kameru kao na k750,znaci nemoze da omane,dok mi se na w850 ne svidja onaj sistem otvaranja,a i oni tasteri na gornjem delu,tojest ono gumirano parce posle nekog vremena prosto ninasta ne lici,barem na belom modelu...

Dokolica
Novajlija
Novajlija

Post od Dokolica »

nikome se nije svideo w850 :cry: ,a meni se on baaaas dopada :wink: .......ajde neko neku lepu rec.....please :smutny:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

"Lepa reč"
Eto...
A što uopšte pitaš za savet ako si već nameračio? :?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moja preporuka ide za w950. imam ga i znam kako radi i super mi je. a da..ima i 4gb memorije čisto da se nadje
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dokolica
Novajlija
Novajlija

Post od Dokolica »

Hvala svima na suigestijama,posebno Gameforcetu na lepoj reci :P ,sala-mala.....
javicu vam sta sam pazario....
svaka vam dala :D

Odgovori