MaNdY,
Ja imam w950, ali bih izabrao ipak 5700.
Stvar je individualna, ali me je pocela nervirati olovcica, a rukovanje sa tockicem, je solidno, ali opet ja sam navikao na klasicnu tastaturu.
Mana W950, je tih ali cist zvuk, dobro, SE ga nije utisao u mjeri da bi napravio smece od telefona, ali nije to to. Moj crative od 48 evra je kud i kamo glasniji.
Sluske na W950, su prve klase, cist zvuk, cak i kada ih prikacim na creative.
Takodje su vrlo udobne, ali i tu je stvar individualna, jer kad ti jednom udje KOSS

, kasnije ti sve pase
Displej na W950 je vrlo pregledan,vise nego dovoljno velik, jos ga nisam probao za filmove, ali je po dnevnoj svjetlosti neupotrebljiv, bukvalno.
Velika prednost mu je i interna memorija, a budzenje 5700 je moguce samo do 2 Gb i to bi te kostalo nekih 25 evra.
Vrlo velika prednost w950 je vise nego povoljna cijena,ali bih izabrao 5700 jer bas rijedak model, i cijena mu je vec dugoooo zakucana na oko 230E pa ocekuj korekciju na dolje a dobices individualnost.
Prednost 5700, je takt rad procesora koji je 369Mhz a kod W950 samo 205Mhz.
Prednost mu je i veca dostupnost programa, i pretopstavljama glasniji zvuk, jer SE u posljednje 2 sezone pokazuje hronicnu sklonost sakacenja aktuelnih modela, a pred izlazak novog modela, u ovom slucaju su utisali zvuk.
Takodje 5700 ima kameru, zbog koja ti je velika prednost, mada nisi rekao da ti znaci,ali pomocu nje ces kasnije lakse utopiti mode.
Sljedece Nokija daleko bolje drzi cijenu.
E meni vrlo bitna stvar kod W950 je vrlo dobar organajzer, zbog prisustva te "virtualne tastature"
sa kojom se vrlo brzo kuca. Ali eto nevolim mnogo potezati olovcicu i sto je moguce vise zavrsavam stvari prstom po ekranu.
I na kraju baterija na w950 je samo 900miliamper casova, ali je mamutska. Nije mi jasno kako to uspjevaju. Ni nokije sa jacom baterijom nedrze vise.
Nadam se da sam bio jasan.