Najveci i najkvalitetniji Displej
Najveci i najkvalitetniji Displej
e ovako -
zanima me koji modeli mobilnih telefona imaju najveci displej, a pritom i da li je ta velicina opravdana kvalitetom.
koji sve modeli danas podrzavaju 640x480 ? citao sam lane da je nokia najavila da ce njeni buduci smart modeli nositi ovu rezoluciju, ali ja kolko znam, ni iPhone nema toliko. a definitivno ima najvecu dijagonalu ponudjenu.
nisam se do sad dokopao u ruke Qtek 9000, ali koliko sam cuo - on jedini ima vga rez ekrana, i pride touch screen. valja li to, ko je imao prilike da vidi ?
nazalost, josh nemam tolike pare da ga pazarim, a nesigurna mi je kombinacija da takvu spravu uzimam polovnu, ali ne bi bilo loshe da me neko obavesti, pa da planiram.
zamolio bih korisnike sajta da mi ispishu na predlozeni model i OS, jer ovde uglavnom pricamo o pametnim spravama (izuzev LG prada)
zanima me koji modeli mobilnih telefona imaju najveci displej, a pritom i da li je ta velicina opravdana kvalitetom.
koji sve modeli danas podrzavaju 640x480 ? citao sam lane da je nokia najavila da ce njeni buduci smart modeli nositi ovu rezoluciju, ali ja kolko znam, ni iPhone nema toliko. a definitivno ima najvecu dijagonalu ponudjenu.
nisam se do sad dokopao u ruke Qtek 9000, ali koliko sam cuo - on jedini ima vga rez ekrana, i pride touch screen. valja li to, ko je imao prilike da vidi ?
nazalost, josh nemam tolike pare da ga pazarim, a nesigurna mi je kombinacija da takvu spravu uzimam polovnu, ali ne bi bilo loshe da me neko obavesti, pa da planiram.
zamolio bih korisnike sajta da mi ispishu na predlozeni model i OS, jer ovde uglavnom pricamo o pametnim spravama (izuzev LG prada)
There is no knowledge that is not power
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Od starijih modela najveci-najkvalitetniji display ima nokia 7710(rez. 640x320), a od novijih nokia e62(16 mil. boja, rez 320x240), nista drugo mi nepada na pamet.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Nije uopste toliko vazno da li ima 16mil. boja ili 65000... Vaznija je rezolucija displeja i njegova velicina.
Uglavnom Samsung telefoni imaju dobar odnos rezolucije i velicine
tako da izgledaju najbolje, po meni nokija mnogo gresi stavi na n80 dobru rezoluciju a manji ekran(mogli su da stave 240x320), a na n73 ugradi veliku ekrancinu i samo 240x320...
Uglavnom 640x480 imaju PPC uredjaji
O2 XDA Flame
Eten glofiish X800
Gigabyte g-Smart i350
HTC Advantage X7500
Ali i 640x480 rezoluciju poseduje i Sharp 904
Uglavnom Samsung telefoni imaju dobar odnos rezolucije i velicine

Uglavnom 640x480 imaju PPC uredjaji

O2 XDA Flame
Eten glofiish X800
Gigabyte g-Smart i350
HTC Advantage X7500
Ali i 640x480 rezoluciju poseduje i Sharp 904

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
pa i nije off, jer je najavljeno da ce PSP2 da ima GSM podrshku ...
evo, juce sam bash cackao E90, i opet, ekran je bruka (unutrashnji) ali ja kao najveci protivnik wide formata na monitorima, ne mogu da svarim onakav izgled ... kapiram da je takav izgled telefona, ali mnogo mi je ono razvuceno.
evo, juce sam bash cackao E90, i opet, ekran je bruka (unutrashnji) ali ja kao najveci protivnik wide formata na monitorima, ne mogu da svarim onakav izgled ... kapiram da je takav izgled telefona, ali mnogo mi je ono razvuceno.
There is no knowledge that is not power
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
nisam sve stigao procitati ali nebi se slozio s vama da poredite displey sa njegovim karakteristikama koje pisu.. imam z3 motorolu i k750 gde je smesno porediti njihove ekrane a oba imaju :
(18-bit) 262.144 boja 176x220 piksela
na z3 je ne uporedivo bolji displej, bolje osvetljuenje, bolji kontrast, zivlje boje itd.. jedino na nekim slikama nema nekih nijansi bledo sive boje, jednostavno ne postoji dok se na k750 vidi.. trakodjer imam i w550 koji je dosta svetliji od k750 irecimo jedno se kod njega od SE telefona vidi sat bez pritiskanja +/- dugmeta.. tako da.. nebi tako trebalo poredit
meni licno samsung ima naj bolje i naj kvalitetnije displeje a sad rezolucija, to je diskutabilno
naprimer n70 ima 176x208 piksela (18-bit) 262.144 boja kao i k750 ali je displej veci i dosta drugaciji, da, ima isti broj tacaka ali.. nisu ni slicni
(18-bit) 262.144 boja 176x220 piksela
na z3 je ne uporedivo bolji displej, bolje osvetljuenje, bolji kontrast, zivlje boje itd.. jedino na nekim slikama nema nekih nijansi bledo sive boje, jednostavno ne postoji dok se na k750 vidi.. trakodjer imam i w550 koji je dosta svetliji od k750 irecimo jedno se kod njega od SE telefona vidi sat bez pritiskanja +/- dugmeta.. tako da.. nebi tako trebalo poredit
meni licno samsung ima naj bolje i naj kvalitetnije displeje a sad rezolucija, to je diskutabilno
naprimer n70 ima 176x208 piksela (18-bit) 262.144 boja kao i k750 ali je displej veci i dosta drugaciji, da, ima isti broj tacaka ali.. nisu ni slicni
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10